çocuk olmak bazen en güzelidiriçleri fesat olmaz en azından.
oy taşta atarmış:)))ne çok şey bilion sen öyle:)
Valla siz dünya üstü bir canlı gibisiniz geldi bana..
3 yıllık evlilikten 2.5 yasında bir çocuk
Ve kocasını eltisine eltisini kocasına aşık ettiren bir kadın :)) Çüş !
Şey gibi oldu..Hizmetçi uşağa,uşak hizmetçiye,bahçıvan aşçıya sonra hep birlikte uşağa (!)
bende düşünüyordum neydi neydi diye
kendi adıma konuşuyorum canım, benim dünyamda yok,haklı olabilirsin ama kabul etmek bazı şeyleri göz yummak değilmidir aslında.
evet olabilir kimbilir doğrudur konu, ama bir kadın kocasına nasıl raht bir şekilde ''sen yengene aşıkmısın diyebiliyor?''
halada sürdürülen evliliği var,her an aklında aynı apartmanda yaşıyorlar insanı kemirir, akıl mantık işi değil bu bence.
Hangi kadinin dunyasinda olabilir?
O kadar igrenc bir dunyada yasiyoruz ki, baba kizini yatak odasina goturuyorsa, eltiye haydi haydi baska bir gozle bakilir diye dusunuyorum. Onay degil, sadece insanlarin sapkinlik boyutlari inanilmaz buyudu maalesef.
Saygi dolu bir evlilikte zaten boyle bir dusunce insanin aklindan gecemez. Bir de o var..
Valla siz dünya üstü bir canlı gibisiniz geldi bana..
3 yıllık evlilikten 2.5 yasında bir çocuk
Ve kocasını eltisine eltisini kocasına aşık ettiren bir kadın :)) Çüş !
Şey gibi oldu..Hizmetçi uşağa,uşak hizmetçiye,bahçıvan aşçıya sonra hep birlikte uşağa (!)
kontessss ben esmerkizin lafina c...s dedim deyi yagmirlik gizdi baaaa....
ay sende ne gülmüştün nasıl mutlu olmuştun dimi.valla bi sorunun var bence insanların sıkıntıları niyeyse mutlu ediyo gibi seni neyse takıl adımı kullanarak prim yap canım devam takipteyim gülüyorum:))
bla bla bla yine amenede vakası yaşanıyor.