ayy çok beğendim yorumunu aynısı aklımdan geçiyordu, ben eşime bunu söyleyeceğim alnımın ortasına vurur ayaklarımdan tutar balkondan sallandırır:) yani bu konu bir ev içinde karı koca arasında sakince nasıl konusular ?
sen eltine aşıksın?
yok ne münasebet, bana bi çay getiresen:S
Durumun neden tiye alindigini anlamadim.:44:
Dünyada neler oluyor, ki bu olamasin?
Tamam insan yengesini sevebilir, saygi vs duyabilir, ama eger bir kadin kocam eltim bize geldigi zamanlar
bana hic dokunmuyordu diyorsa bunda birseyler olabilir.
Ya da olmayabilir.
Sonucta o kisiyle yasamiyoruz, kocasini bizden daha az taniyor olamaz.
Kendinizi düsünün, yabanci bir kadin kocaniza farkli gözle baktiginda, ya da kocanizin
gözleri herhangi bir kadina kaydiginda icgüdüsel olarak bunu hissedersiniz.
Bu da öyle birseydir belki.
Hemen konu sahibini, senin icin fesat kabilinde suclamak ya da bunu
ima etmek bence üzücü olmus.
ALLAH'ım yarabbim harbıden artık ınsanlar kendılerıne neyı dert edeceklerini şaşırdılarr
sırf buraya yazmak için yazmış olmayın
gercekten derdınız varsa ahrbı harbı yazın konusalım dertleselım ne bıleyım azcık ferahlatalım sızı ama gercekten ortada fol yok yumurta yok bunca ınsanı topladınız buraya yorum beklyıorsunuz ..ve yoksunuz ortada bence gercekten ayıp edıyorsunuz
ayrıca "vasat " ne demek yaaa siz padişahın kızımısınız karsınızadkı kım olursa olsun önce saygı gösterın kiii saygı görunn
ama yok sizin içiniz fesat bencee
suan empatı kurdum vee benımde ilerde bır eltım olacakk bırakın eşimin eltime bişe almasınıı kıskanmamı ve hemn kocam eltime aşık damgasını yapıstırmayıı
ben derım eşimeee eltimede alalım hayatım ne alıyorsak dıyee
ne bıleyım benımde bır tanecık kaynım var vee ben gerceklten cok sevıyorum kendısını
sırf o sevıyor dıyee irmik talısı yaparım her geldıgınde
sırf o sevıyor dıyee patates kızartırım
eşimin üstünü başını ütülemediğim kadar kaynımın gömleklerını pantollarını ütülerdim ben hergun yenı gelınkenn
içimden gelrdiii cunku kaynımı cıddı anlamda cok sevıyorum ve saygı duyuyorumm
bu ne sımdı yanı aşık olmakmıı
tövbee haşaa yemın ederım ınsanlar cıldırmıss...
ben sizi anlayamadım başlıgınızı daha vicdanlı yazsaydınız bence daha olumlu yorumlar alabılırdınızz
kusura bakmayın ebn de tepkılıyım bu durumaa ...
"dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız" siz
hatta "hatta dereyi görmeden pantolun paçasını değil direkt pantolu sıyırmışsınız" ne dıyım kendı kendınıze gelin güvey oluyorsunuz eltinizin haberı bıle yoktur bence yazık duysa kım bılır nasıl üzülürr...
Tamam insan yengesini sevebilir, saygi vs duyabilir, ama eger bir kadin kocam eltim bize geldigi zamanlar
Ya da olmayabilir.
Kendinizi düsünün, yabanci bir kadin kocaniza farkli gözle baktiginda, ya da kocanizin
Hııı onu bilmiyorum ya
Elti vakası olunca aklıma o geldi :)
Ya da olmayabilir.
aklın seni yanıltıyopr canım evet bu konu ilgimi çekti ama konu sahibi ben değilim 2.üyeliğim falan yok yani.
ayrıca doğru yada yanlış hatta iğrençlik olarak niteleyebilirsiniz konu sahibinmin yazdıklarını düşünce olarak.ama ne olursa olsun geyiğe çevirmeye hakkınız yok.konuyu yada düşünceleri doğru bulmuyorsanız yorum yapmazsınız bu kadar
aslında konu sahibi konusunun başında durup sorulara cevap verse bunların hiç biri olmayacaktı , evet olabilir eşi eltisine aşık olabilir buna bende katılıyorum ama aynı evde kalmaya devam edip 3 yıldır hatta evlenmeden öncede biliyormuş aşık olduğunu bunu kabul edip evinde oturması bana yanlış geldi sordum cevapta vermedi zaten
heee evet olabilir...
en son konusunda da senaryo metni gibi tanıtmıştı ya kişileri
sedef : .....
ben: .....
ahahahhaaha
ben bu tip olaylar çok duydum söylediklerinizde haklı olabilirsiniz fakat eşinizin üstüne çok gitmeyin bence bu konuda.eltinize aşık olmasa bile kafasında yer eder siz söyledikçe farklı bi gözle bakmaya başlayabilir.ki bence başka bi açıdan bakarsak olaya sizin yerinizle eltiniz yeri aynı olmamalı eşinizin gözünde.sonuçta siz onun eşisiniz ne olursa olsun önce size sahip çıkmalı önce sizin arkanızda olmalı yani her konuda önce siz..eltinize de kendi eşi sahip çıksın canım.sizin yapıcanız tek şey bence şu an için gözlemlemek olmalı,bu konuyu da evde sürekli gündeme getirmeyin derim..Merhabalar , 3 yıllık evliyim 2.5 yaşında 1 kızım var. Evlendiğim günden hatta daha öncesinden beri hissettiğim şey kocamın eltime aşık olduğu. Onu koruyup kollaması ondan bahsederkenki tavırları her konuda hak vermesi canıma yetti, ona açık açık her sorduğumda yok öyle bişey diyor ama hiç inanmıyorum. Eltim vasat güzellikte eğitimsiz hayatı evde geçmiş bir kadın, ama kocama göre çok güzel çok küçük bir kadın(yaşı bu arada 34) ilk evlendiğimizde onu nereye gitsek götürmek ister bana aldıklarından onada almak ister,eltimle görüştüğümüz dönemde her akşam bize geliyordu ve ben onun eve gelmesini engelleyene kadar kocam bana zorlamadan el sürmedi. Kocam annesine çok düşkün ben annesine bişey söylesem kriz çıkartır ama eltim k.v canına okuyor azarlıyor aşalıyor kocam annem haketmiştir yada annem yanlış anlamıştır diyor. Ben gitikçe akıl sağlığımdan oluyorum ve kocamdan buz gibi soğudum, 2 sinide görmek bile istemiyorum ama aynı apartmanda oturuyorum.
ay sende ne gülmüştün nasıl mutlu olmuştun dimi.valla bi sorunun var bence insanların sıkıntıları niyeyse mutlu ediyo gibi seni neyse takıl adımı kullanarak prim yap canım devam takipteyim gülüyorum:))
Konu sahibi ortaya cikinca bu soruya cevap verecektir diye düsünüyorum.
Bir de su var. Bizim toplumumuzda kadinlar nisanlilik devresini karsidaki kisiyi
tanima olarak degilde söz verdim asla dönmemem lazim diye geciriyorlar.
Ya da bazi yanlislari evlenince degisir düsüncesiyle görmezden gelmeyi tercih ediyorlar.
Günümüzde hala söz, nisan vs. kararindan cayabilmek icinde epey bir cesur olmak gerekiyor, cünkü
el alem ne der? korkusu iliklerine islemis bir toplumuz.
bence olumsuz görüşlere açık olmayanlarda konu açmasın foruma ...
benim doğru olarak görmediğim yorum yaptığım belki konu sahibinin menfaatine ..
o yüzden olumlu olumsuz yorumlara açık olmalı insanlar