Kocam eltime aşık

bence saçma gereksiz ve hatta yalan bir konu sadece konu açmak istemiş gerçekten yaralı olsa cevap verirdi

aman allahımmmmm..
yooookkkkkksaaaaaaaaaaa....

bende kendime ne alirsam görümcemede almak isterim
alllaaammmmmm yoksa beeeeeeeeeennnnnn :18::18::18:

Eltin evhanımıymış,evden dışarı çıkmıyormuş.
Sen de evhanımısın.Pek sosyal hayatın olduğunu sanmıyorum.
Zira kayınvalidenle de aynı apartmandasınız sanırım.

Lakin,dünya sizin apartman kadar değil.Sen aşkı da,kıskançlığı da,nefreti de dört duvar arasında yaşıyorsun.
Dünyadaki tek "diğer" kadın,eltin değil.Sen belki rakip babında sadece eltini gördüğün için,eltini tehlike belledin.

Eşinle dışarıya,gezmeye çıkıyor musunuz ?
Eşinle sosyal hayatınız var mı ? Arkadaşlarınız,arkadaşların evlerine veya onlarla biryerlere gitmeler ?
Daha önemlisi,senin kendi arkadaşın var mı ?
Bence bu sinir harbi,çok kapalı yaşamaktan ileri geliyor.Biraz dışarı açılın.

Son düzenleme:
2 tane kaynim var ben gelin geldigimde daha genctiler utuleri camasirlari hatta yemeklerini ben yaptim kaynanama anne sen yapma yengem yapsin derlerdi
onlar beni ana yarisi gördü gelinlerin yüzüne derler yengemin tirnagi olamasinizzz yengemin yaptigini hic biriniz yapmazsiniz derler simdi kayninlarim bana asikmi töbe töbeee
ben onlari kardesim onlar beni ablasi hatta anasi gördüler gelinlerimde sag olsun valla yenge iyi dayanmisin biz karisiyken dayanamiyoruz derler
hatta hic saygida kusur etmedilerr düsüncesi bile kötü töbe töbeeeee
böyle düsünse gelinlerimin ömür boyu yuzlerine bakmamm allahim daha ne duyacazzzzz bence esin veya eltin deyil senin pskolojin bozukkkkkk

bizde maaile birlikte oturuyoruz
hiç aklımdan böle bişi geçmemişti kardeşiz be
ayyyy içim bunaldı eltime az inim nolur nolmaz aşık olunmasın birde bana

Son düzenleme:
ne sorulara cevap vermıssınız nede orta da esınızın

eltınıze ılgısı olduguna daır bı kanıt var .

bence acil psıkologa gıtmenız lazım,yoksa bu dusuncelerınızle

adamın sızı bosaması an meselesı .

Son düzenleme:
2 ihtimal var.

ya eşiniz eltisine aşık olacak kadar şerf..z oyleyse de nasıl aynı evde nefes alabılıyorsunuz o adamla???

ya da siz doktorluksunuz , hastalık boyutuna gelmiş bir kıskançlıgınız var

her iki ihtimalde dehşete düşürücü.Allah ıslah etsin...

İşlerim vardı yeni okudum yorumları, okurken duruma başka açılardan baktım biraz kendimdende utandım. evlilik sürem tahminiydi 4 yıla yakın bir süre oldu, evet kocama açık açık sordum çünkü kendimi yiyip bitiriyordum, evet kaamı falan kırmadı alnıın ortasındanda vurmadı, tabi çayda istemedi, kavga ettik ama içimi hiç rahalatmadı, eltime gelince evden yalnız başına sokağa çıkmayı beceremeyen , hiç arkadaşı olmayan ,ilgi alanı sıfır bir kadın.ve beni en az kocam kadar şüphelendirende oydu, kocasnın iyisini sen aldın güzellerd şans yok , senin evine istediğim gibi girer çıkarımengelleyemezsiniz, tatile niye yanınızda götürmediniz beni, kaynın tabi bize para vericek, faturalarımızı ödüyecek gibi gösterdiği özgüven beni daha faza paranoyak yapt.beni loğusalığımda fiziksel durumumla ilgilide çok aşağıladı. ben sadece içimdeki öfkeden vasat falan dedim.yanlış anlıyor olmayı çok istiyorum. kocamı boşamıyorum çünkü ne yapıcağımı bilmiyorum. kaynım hiç rahatsız değil biz evlenene kadar kocam karısının şöförlüğünü yapmış. evin ekonomi sorumluluğunu üstlenmiş daha 1 yıldır karısını dışarı çıkartıyor.

aşık olduğundan değil,eltinizin durumuna üzüldüğünden kaynaklanan bir koruma içgüdüsü var..

bu ne ya kıyamet yaklaştı galiba evlerden ırak işallah yanlış anlamışsınızdır :44::44:

geleceğinide yorumlara karsılık vereceğinide biliyordum canım
konuna dönecek olursak nacizane fikrim akıl vermek gbi olmasın ama burdaki herkesten tepki almanın sebebi o başlıktı bence kocamın davranıslarına anlam veremiyorum şeklinde anlatsan bunca tepkiye boşuna maruz kalmazdın
ki ben hiç bi şeklde tepkileri doğru bulmadım ama konuya döneyim
yanılıyorda olabilirim ama ben aslında senin içten içe ortada ask meşk olmadığına emin olduğunu düşünüyorum
eşinin eltine aşık olduğuna emn olsan bence katlanamaz çeker gderdin düşüncesi bile mahveder insanı
sadece eşinin ona fazla ilgi göstermesinden bu kadar el üstünde tutmasından o eltininde kendine sonsuz güvenişi otuhaf cümleleri seni rahatsız etmiş ve kafana takmıssın sonuna kadarda haklısın
bence
eşinle güzel güzel konusmalısın kırıldığın kopnuları dile getr
ben özel olduğumu hissedemiyorum
bana davrandığın şeklde baskasına davranman yada atıyorum bana özel hediyeler alman varken gidip onada alman üzüyor benide biraz mesafe koymasını iste
he hala aynı tas aynı hamamsa
dişlerini iyice bi göster eltinede eşinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…