Kocam eltime aşık

benım babamında cok kardesı var ve hepsıde annemı cok severler..amcam hasta oldu gecenlerde annem gıttı yanında..sımdı o zaman babamda mı ole dusunsun...sende sevdır sende saydır kendını

eşimin iki erkek kardeşi var ve gercekden kares gibiyizdir. ve asla ondan öte görmem onlarda öyle eminim cunku yamuk yapan ınsan korkar belli olur ama eşiniz acıkca onu savunabılıyorsa bunda ask yoktur ask olsa gizli olur kaçar köşe bucak cok yanlıs düşünüyorsunuz. insallah kayınlarımın evlenecgı kişiler böle düşünmez..

valla canım bence sen bı psıkolojık yardım al cıddı soluorm kendı kendını hırpalıosun bence olmaz ole şey..kımse kardesının karısına o gozle bakmaz eşini tanırsın zaten...sadece sevıo olabılır bende kuzenlerımı cok severım cok ıı davranırım bahsederkende gozlerım parlar tabıkı...cunku deger verıorm sevıorm ama eşim böyle bişeyi bana solese ben bırakırım ınan...sakın eşini üzme bu yuzdenEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

tabiki olması gereken odur bende ablamın eşini çok severim ama kendi eşimi hiçe sayıp hayatımızın içine etmesine müsade etmem, salaklıkta yapsa onda hoş haklı bir yan çıkarmam , kardeşim bile kocama haksızlık yaptında o haklı demem. kocamı evde bırakıp eniştemi bir yerlere keyfi götürmem. ablam necide benim üstüme vazife olsun . keyifli bir günü bölüp koştura koştura eniştemi annesinden alıp eve getirmeye koşmam. böyle yazdıkça kocamı salaklar kontu ilan ediyorum. yazarken içim kalkıyor. bende insan sevgisini ,akraba sevgisini,evlat sevgisini, karşı cinse duyulan sevgiyi biliyorum, benim sevme şeklime uymadı onların sevme şekli , ama bunları yazrken bile delimiyim acaba, aklımımı kaçırdımda kendi aşağılanmışlığımın acısını onlara bunu yakıştırarak çıkarıyorum diyorum

yok aşkı memnudan öteye geçemedik daha, bizimkisi daha varoş ve bastırılmış duygulardan ibaret daha kimse kendisiylede karşısındakiylede yüzleşemedi

Elti de kendine bayagi guveniyor cunku olan bitenin gayet farkinda bence.

İnsan psikolojisi sana verilmeyen herşey bir başkasına veriliyorsa için acır.
hele hele bu isan kocansa cok haklısın AMA konu başlığından kaybediyosun bence

benım babamında cok kardesı var ve hepsıde annemı cok severler..amcam hasta oldu gecenlerde annem gıttı yanında..sımdı o zaman babamda mı ole dusunsun...sende sevdır sende saydır kendını

allahım yarabbim bende kocam kime selam verse yada diğer akrabalarına karşı yakınlık gösterdiğinde onu hemen suçluyormuyum. ben kocamı kafeste tutmuyorum. beni sevmemelerinden dolayıda kendimi suçlamıyorum. ilk defa birileri beni sevmediği için üzülmüyorum. çünkü evime ve bütçeme tacizleri sınırlandı en azından.zamanımdanda çalamıyorlar.elli kişiye kapı dışarı çıkarken hesap vermiyorum, eve geldiğimde evin içinde gezen insanlar görmüyorum.sabah yatağımın başımda halen yatıyormusun diyen k.validem olmuyor, eltimin iki saat süren halı silkeleme çamaşır asma töreniyle uyanmıyorum.

İnsan psikolojisi sana verilmeyen herşey bir başkasına veriliyorsa için acır.
hele hele bu isan kocansa cok haklısın AMA konu başlığından kaybediyosun bence

ben konu açarkende başlığı yazarkende birilerinin bişeyler yazma ihtimalini pek düşünmemiştim ,sadece düşündüklerim öyle dile geldi, sonra bir baktım offff neler yazılmış ilk önce korktum hemen b.sayarı kapadım, sonra bırak içini dök nasıl anlarlarsa anlasınlar belki hem farklı bakış açısı oluşur bana dedim, o kalpde talihsiz bir hataydı oda başlıkda çıkıyormuş, olan oldu bir kere

gerçekten size katılıyorum, çok doğru bir tespit ben eşime onlarada eşim yüz verdi. hatta ben onlarada astarınıda isteyene kadar çok yüz verdim. şimdi anahtarı içeri aldıktan sonra bende daha önce niye yapmadım bu kadar gözümde büyüttüm diyorum, 2-3 gün surat astılar ama tepkilerin etkileri geçti.cesaret edememiştim işte daha büyük sorunlardan korkmuştum. ruh sağlığımı korumaya eltimden hep uzak durmaya çalışıyorum. ş.dışından 2 hafta önce geldim ve o 1 aylık sürede çok mutluydum. bu apartmanın dışında hafifliyorum. geldiğim gün üzerime eltimin ve k.v dayanılmaz ağırlığı bindi

Madem tasının o apartmandan ev alamıyorsanız kıraya çıkın bir süre sağlığınızdan daha değerli degil hiçbirşey eltidende kayınvalidende uzak olursun

tabiyki gazete okuyoruz 2.sayfa haberleri çoğu cinayetle biten haberler.sizin kocanız abisinin karısıyla fingirdiyo diye niye dünyanın sonu gelsin ki...normal aileler için anormal karşılanan bir ilişkidir bu.etrafımızda aile içi ilişki hiç görmediğimden şaşırdım biraz.sizinde şaşırmış olmanız gerekiyo...bir erkek sokaktaki kadına kapılabilir ama yenge dediği kadına aşıksa(konu başlığı kocam eltime aşık)harbi midesiz dir yani...

elbette ihtimali bile sinirlerimi yıprattı ,dünyayı kendimede eşimede dar ettim ama sonuca varamadım, ama hayatta kimseye sonsuz güven duymamak gerektiğinede inanıyorum. olmaz dediğin geliyor başına

anlattıklarını okuyunca hak verdim açıkcası eşinin eltine karşı bu kadar ilgi ve alaka göstermesi normalden fazla. Bu anlattıkların aşık olduğunu veya platonik bir şeyler beslediğini göstermez ama aşık olması da gerekmez zaten. Şöyle söyleyim benim için bir eş annesi ve kız kardeşi dışında (görümcem yok gerçi) hiç bir kadını koruyup kollayamaz başka bir kadını bana karşı savunamaz.Ben haksız da olsam eşim başka bir kadın için beni fesatlıkla suçlayamaz.Bende hiç bir erkeği babam ve erkek kardeşim dışında eşimin rahatsız olacağı şekilde koruyup kollamam.

Madem tasının o apartmandan ev alamıyorsanız kıraya çıkın bir süre sağlığınızdan daha değerli degil hiçbirşey eltidende kayınvalidende uzak olursun

olurmu böyle birşey bu gerilim olmadan naparız , (değil tabikide) sadece eşim oturduğumuz yerdende ailesindende ayrılmaya hazır değil ablası, daha kendi kanatlarıyla uçacak kadar büyümedi anneside göbek bağını doğumda kestirmeyi unutmuş

canım konu sahıbı son durum nedırr hala şüphelenıyormusun ..

veyahutta kanıtladııgn bır sey varmıı ,,sadece hislerden ibarettmı

birde eşinle konustunmu bu durumu tepkısı ne oldu :26:

yeni üye oldugum için dün begenebildim okumuştum, bugün yorum yazıyorum.:) senin adına üzüldüm çok.böyle bişey olmaz diyemeyiz olabilirde çevrede duyuyoruz bazen bu tarz şeyler.. ama emin değilseniz emin olmaya çalışın.. bu dedikleriniz aşık oldugunu göstermiyor. bence siz eşinize fazla aşıksınız ve çok kıskançlıgınızdan en ufak yaklaşımı sizi deli ediyo..ya da kendinize pek güveniniz yok.. bence böyle düşünmeyin ama illa emin olmam lazım böyle yapamam diyosanız, gizliden izleyin takip edin eşinizi ve eltinizi.. duyguları kenara atıp bakmayı deneyin.. ama eşinize sormanız sizi gözünde daha da küçültür.hem öyle bişey olsa bile Allah aşkına söyleyin kaç erkek evet ben seni aldatıorm başkasına aşığım der? genelde hayır yok öyle derler... aldatsa bile yani evet demez genellikle.. o yüzden üzülmeyin kendinize gelin derim ben

kocan eltıne mı aşık :KK53:

şaka olsun bu konu lütfen, ınsan kardeşının eşıne nasıl o gözle bakar mıdem almıyor bazı konuları :120:

o soruyu aylarca düşündüm, eşim sanki abisi için değil o gideceği için onu engellemek için iş bulucak, benim saftrik kocam bu cümleyi kuran eltimi değil o cümleye takılan beni aşağıladı , aylarım gitti o cümle peşinden

ben de "benim evden gideceğimi söyle o zmn yapar" cümlesine takıldım. ve tabi ki emin değilim ama abisi ve yengesine o kadar yardımı sırf yengesi için yapıyor olabilir mi? diye düşündüm okuyunca.

haddimi aşıyorum belki ama çok çok çok özür dileyerek çocukları kime benziyor. gerçekten çok özür dilerim, neler duyuyoruz, insan her şeyi düşünüyor. bizim köyde böyle bir çocuk vakası olmuştu da. aklıma geldi. yazmakta tereddüt ettim ama.

sizin de amcanız anneniz beraber yaşadığınız apartmandan ayrılmasın diye babanıza iş mi arıyor?

valla canım bence sen bı psıkolojık yardım al cıddı soluorm kendı kendını hırpalıosun bence olmaz ole şey..kımse kardesının karısına o gozle bakmaz eşini tanırsın zaten...sadece sevıo olabılır bende kuzenlerımı cok severım cok ıı davranırım bahsederkende gozlerım parlar tabıkı...cunku deger verıorm sevıorm ama eşim böyle bişeyi bana solese ben bırakırım ınan...sakın eşini üzme bu yuzdenEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Biz herkesi kendimiz gibi görüyoruz arkadaslar, bende inanmak ve ihtimal vermek istemiyorum böyle seylere, ama neler neler oluyor? Bu arkadasın düsündügü gibi birsey olmasa bile kimse kardesinin karısına o gözle bakamaz diye kesin bir dille konusmayalım, türlü türlü insan var, bu devir de babana bile güvenmeyeceksin.

ben de "benim evden gideceğimi söyle o zmn yapar" cümlesine takıldım. ve tabi ki emin değilim ama abisi ve yengesine o kadar yardımı sırf yengesi için yapıyor olabilir mi? diye düşündüm okuyunca.

haddimi aşıyorum belki ama çok çok çok özür dileyerek çocukları kime benziyor. gerçekten çok özür dilerim, neler duyuyoruz, insan her şeyi düşünüyor. bizim köyde böyle bir çocuk vakası olmuştu da. aklıma geldi. yazmakta tereddüt ettim ama.

canım eltinin çocukları konu sahibinin kocasına benzeyemez mi... amcaları sonuçta yani...
benim oğlumu dayısına, kızımı amcasına benzetirler...
böyle şeylerle konu sahibinin kafasını iyice bulandırmayalım...
evet ortada tuhaf olan birşeyler var ama ben aralarında aşk veya daha da seviyesizce birşeyler yaşanıyor olduğunu düşünmüyorum...

yeni üye oldugum için dün begenebildim okumuştum, bugün yorum yazıyorum.:) senin adına üzüldüm çok.böyle bişey olmaz diyemeyiz olabilirde çevrede duyuyoruz bazen bu tarz şeyler.. ama emin değilseniz emin olmaya çalışın.. bu dedikleriniz aşık oldugunu göstermiyor. bence siz eşinize fazla aşıksınız ve çok kıskançlıgınızdan en ufak yaklaşımı sizi deli ediyo..ya da kendinize pek güveniniz yok.. bence böyle düşünmeyin ama illa emin olmam lazım böyle yapamam diyosanız, gizliden izleyin takip edin eşinizi ve eltinizi.. duyguları kenara atıp bakmayı deneyin.. ama eşinize sormanız sizi gözünde daha da küçültür.hem öyle bişey olsa bile Allah aşkına söyleyin kaç erkek evet ben seni aldatıorm başkasına aşığım der? genelde hayır yok öyle derler... aldatsa bile yani evet demez genellikle.. o yüzden üzülmeyin kendinize gelin derim ben

haklısınız sormak insanı zor durumda bırakıyor ama fevri bir insanım, elbetteki evet cevabı verileceğini düşünmemiştim ,sorarken ona olan bakış açısının ve arada dönen laflarkendine çeki düzen vermesi gerektiğini bir şekilde anladı, bana artık onu savunamıyor, onu bir yere götüremiyorın bende nereye kadar gittiğini bilip paniklemesiydi, kavgada ettik evdende gittim bir süre ama geri adım atmadım, kazancım evimizde muhteşem elti rüzgarı esinti oldu sadce. onu bana artık savunamaz, biyerlere götüremez, , en güzeli kızılay dağıtmış gibi aynı giysileri giymiyoruz.

haklısınız sormak insanı zor durumda bırakıyor ama fevri bir insanım, elbetteki evet cevabı verileceğini düşünmemiştim ,sorarken ona olan bakış açısının ve arada dönen lafların bende nereye kadar gittiğini bilip paniklemesiydi kendine çeki düzen vermesi gerektiğini bir şekilde anladı, bana artık onu savunamıyor, onu bir yere götüremiyor, kavgada ettik evdende gittim bir süre ama geri adım atmadım, kazancım evimizde muhteşem elti rüzgarı esinti oldu sadce. onu bana artık savunamaz, biyerlere götüremez, , en güzeli kızılay dağıtmış gibi aynı giysileri giymiyoruz.

düzeltilmiş halidir

X