KOCAM ÇOK YALANCI VE NARŞİST ..NOLUR YARDIM EDİN BİR SEÇİM YAPMALIYIM.

Konu sahibi daha ocak ayında klomen çatlama vs. sonucu bir mucize olmuş ve kocasıyla birlikte istedikleri 3. Ve son!( ne kadar inanılır tartışılır) çocuğuna hamile kalmış. Yatın kalkın oğlunuza yaşattiklarınıza yanın, dalga geçmelik konu açtınız herhalde kocanız hediye mi almadı, öte git mi dedi de kızdınız gazınızı alalım istediniz

Narsist nerede konuda ben göremedim. Üçüncü bebek çok mantıklı bir hamle olmuş. Ne yapabilirsiniz hiç bir fikrim yok.
Empati yok, merhamet yok, Rabbena hep bana kafasında yaşayan bir tip. Evet doktor değiliz önümüze gelene teşhis koyamayız ama hiç değilse epey bir narsisist özellik var herifte.
Aylarca yıllarca kanlı bıçaklı yaşayıp ne ara sevişiyorlar ben de anlamıyorum.

Taa ilk baştan oğlunu da alıp gitseydin ah vah demezdin.. Hata 1 kere olur aynı hatayı defalarca yapmak sen de biliyorsun ki tercih olur. Böyle yaşamayı kabul etmişsin biz ne desek boş..

en güzel yapacagınız nikah kıydırın karnınızdaki bebeği nüfüsuna alsın.. sizde 3 çocukla bir yere sığamazsınız, kardeşin insalık ediyor cok güzel ama bir süre sonra aynı evde anlaşamazsınız... dişinizi sıkın çocuklarınız için onlar büyüyene kadar sabredin işe girip çalışır para biriktirir sonrasında kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz.. ama şimdi 3 çocukla çok zor ...

Bu tarz adamlar 3 çocuk babası olunca ancak düzeliyorlar. Haftaya yeniden evlenin.
Karnınızdakini doğurunca yeniden boşanın. Sonra gene hamile kalın.

Sizin gibi sadece kendini düşünenlerin yüzünden olan çocuklara oluyor. Onlara üzülüyorum.

Ah canim ya çaresizlikten hata üstüne hata hata yapmışsın.Simdi gene hamilesin gitsen ne olacak zaten geri döneceksin.Bari otur çocuklarının basında dur şu adami da ciddiye alma ne derse he he de geç.Ondan koca gibi beklentiye girme hayri olmamış olacak gibi de değil.Ama eğer gidersen de bu kez dönme devletten yardim iste calis çabala hayat kurmaya calis velayet davasi aç çocuğunu al.Tabi tek cocukla yapamamışsın şimdi 3 cocukla nasil yapacaksın bilemedim.Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…