- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanrıçam ama baksana
adam evlenmek istemiş
tamam kabul etmesi hata olabilir,
ama su an adam bu bayanla evli ve cocukları var
bu gözle bakmak lazımmm,,
o kızın da aradan çekilmesi gerekirdi
kızın yaptıgı doğru mu ki sanki??
4 yıllık evliyim. 3 yaşında bir kızım var. 4 yıllık evliliğimiz boyunca kocamdan bir tek sevgi sözcüğü duymadım. kötü davranıyor da diyemem. görevlerini yerine getiriyor. kızımızla ilgili. ama onun benden önce bir kızı çok sevdiğini ve unutamadığını biliyorum. evlenmeden önce kocamla dostluğumuz vardı. ordan biliyorum kızı. sonra ayrıldılar.kız onu terketti. ama sebebini bilmiyorum. ben o dönem kocama aşıktım. birden bire bana evlenme teklif etti. ben de kabul ettim. şimdiki aklım olsa o kızı unutmak için bana teklif ettiğini anlardım. o kız sürekli hayatımızın içinde sanki. kocamın gözlerinde o kızı görüyorum. onunla hep bebeğim aşkım diye konuşurdu, duyardım. bana bir kez bile beni sevdiğini söylemedi. söyleyemiyorsevmediğini biliyorum. ben çok seviyorum. boşanmayı falan hiç düşünmüyorum. ama o benim onu bırakmamı istiyor gibi. söylemiyor ama hissediyorum. kızı evliyken de aradı. aramızda çok sorun çıktı. çok merak ediyordum sadece hatırını sordum dedi. duyduğum kadarıyla kız da buna hala aşıkmış. görüştüklerini sanmıyorum. ama kız adeta bizimle aynı evde yaşıyor gibi. çok mutsuzum, ne yapacağımı, bu evliliği nasıl götüreceğimi bilemiyorum
![]()
siz olsanız böyle bir durumda ne yaparsınız?
aldatmanın kavramı tensel temas değildir bence
bir insan beyni ve yüreği ilede aldatmamalı
kocanız anlattıklarınıza göre,ve bana göre,sizi aldatıyor!hemde evlendiğiniz günden beri
bir kadın için çok ağar cümleler bunlar.adeta evde bizimle yaşıyor(o kadın için)çok ağar çok...
kınamıyorum sizi,hayatta herşey olur diyorum,o yüzden neden bunu bile bile evlendiniz felan diye bir çıkış yapmıcam
yüreğiniz alıyor ise bu durumu,gururunuza yediriyorsanız siz bilirsiniz hanımefendi
siz olsanız ne yapardınız demişsiniz ya
ben olsam beni değil,başkasını seven bir insanla,sırf ben aşığım diye evlenmezdim
aşk karşılıklı 'aşk'tır.tek taraflısı melenkoliden başka bişey değildir.acı verir,mutluluk vermez
he bu bana göre tabi.başkasını bilememyani hanımefendi,siz hatayı en başında yapmışsınız.o yüzden bu saatten sonra boşanmıcağınıza göre(siz böyle demişsiniz)
sadece bu durumu kabullenin,ve evin içinde o kadınla yaşamaya alışın![]()
kendi adıma o cesareti henüz kendimde bulamıyorum. git demeyecek ama gitme de demeyecek. ben de o suskun kjaldığında gideceğim. buna hiç hazır değilim.
eğer güçlü olur. eşinle konuşursan sen kazanırsın.
eşine ''ben ve kızım hayatından çıksak gider miydin o kıza'' diye sor.
alacağın cevap bence hayır olacaktır.
biraz odak noktanızı değiştirin.
başka hobi yada sizi mutlu edecek , imaj değişimi , vb. arayışlara girin.
evde sürekli kura kuraa kendinizi daha kötü hissedersiniz.
4 yıl az bir zaman değil. köprünün altından çoook sular geçti.
4 yıllık evliyim. 3 yaşında bir kızım var. 4 yıllık evliliğimiz boyunca kocamdan bir tek sevgi sözcüğü duymadım. kötü davranıyor da diyemem. görevlerini yerine getiriyor. kızımızla ilgili. ama onun benden önce bir kızı çok sevdiğini ve unutamadığını biliyorum. evlenmeden önce kocamla dostluğumuz vardı. ordan biliyorum kızı. sonra ayrıldılar.kız onu terketti. ama sebebini bilmiyorum. ben o dönem kocama aşıktım. birden bire bana evlenme teklif etti. ben de kabul ettim. şimdiki aklım olsa o kızı unutmak için bana teklif ettiğini anlardım. o kız sürekli hayatımızın içinde sanki. kocamın gözlerinde o kızı görüyorum. onunla hep bebeğim aşkım diye konuşurdu, duyardım. bana bir kez bile beni sevdiğini söylemedi. söyleyemiyorsevmediğini biliyorum. ben çok seviyorum. boşanmayı falan hiç düşünmüyorum. ama o benim onu bırakmamı istiyor gibi. söylemiyor ama hissediyorum. kızı evliyken de aradı. aramızda çok sorun çıktı. çok merak ediyordum sadece hatırını sordum dedi. duyduğum kadarıyla kız da buna hala aşıkmış. görüştüklerini sanmıyorum. ama kız adeta bizimle aynı evde yaşıyor gibi. çok mutsuzum, ne yapacağımı, bu evliliği nasıl götüreceğimi bilemiyorum
![]()
siz olsanız böyle bir durumda ne yaparsınız?