Kocam beni sürekli evden kovuyor

Kocanız düzelmez
Ya sürekli küfür yiyip evden kpvulmaya alışacaksınız ya da kapıyı çekip çıkacaksınız.
Ailesi bugüne kadar tek bir kararına karşı çıktı ( ben) bir yıl kavga etti onlarla evlenene kadar bensiz yaşayamayacağını baikasıyla asla olamayacağını söyledi. Ailesi hertürlü terbiyesizliği yaptı bana da aileme de eşim çok iyi diye onları kaale almadık ama sonunda kendisi de terbiyesizleşti evlendikten sonra

Sonuçta ailesine çekeceği belli birşey
Siz şimdi boşanıcam derseniz ağlayıp zırlayacak potansiyel var kendisinde

Daha yeni evlisiniz kavga gürültü çok normal belki evde olmasının da gerginliği vardır ama bunlar haklı olduğunu ortaya koymaz
Kayınvalidenizle aranızı iyi tutun kardeşiyle de İnanın herşey daha kolay ilerleyecek
Eşinizle kayınvalide problemleri konuşmayın bunlar hep evliliği yıpratıyor
Çekip gidin diyeceğim ama daha yeni evlisiniz aileleri araya sokarsanız daha zor olur bu sefer her sıkıntı da anne evi yolu görünür
Baktınız sinirleniyor evden çıkıp dışarıda otursanız Yada avm gibi bir yere gidip azıcık hava alsanız iki taraf da sakinleşir belki
Konuşun diyeceğim ama onu zaten yapmışsınızdır

Moda oldu...
Daha dün arkadaşım bana hukuksal acidan ayni bu konuyu danıştı.
Kiz doktor... gece vardiyasindan eve gelmis... kapi açılmıyor. Koca kilidi değiştirmiş.
Kiz kredi cekip eşyaların tümünü yeniledikten sonra ama...

Yeni evli diye kadın sürekli küfür yiyip sonra kocasının sakinleşmesini mi beklesin ?!

Ana okuluna gitmedi herhal bu adamcık ıcınde kalmış ana okulu cocugu hareketleri yapıyor.

Annemin ve kardeşimin olan bitenden haberi var çünkü ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz kardeşim burada kovuldukça gidip onda kalıyordum annemi de arayıp gelin alın dedi yüzgöz olduk olacağımız kadar anlayacağınız

Anası ne ise danası da odur diye boşa dememişler.
Evlat ailenin yansımasıdır bunu asla unutmayın.

Bazı insanlar argo konuşmaya alışıktır, yadırgamaz.
Mesela benim için ‘defol git’le ‘s..tr git’ arasında hiçbir fark yok. Ama bu benim için böyle ve zaten defol git de çok ağır bir laf ama özellikle evliliğin ilk zamanları anlamsız büyük kavgalar oluyor gerçekten. İşe başlamamış olması da fazlasıyla etkiliyordur. Sakinleşince hatalarını açıkça anlatın bence, kendini düzeltmeye çalışırsa ne ala, yoksa çekilir dert değil her kavgada evden kovulmak.
Bir de eşinizin annesi ile olan diyaloğuna ben katlanamazdım şahsen.

Peki sonra nasıl dönüyorsunuz eve
Aileniz ne yapıyor bu durumda
hatrı sayılır bir büyük konuşup şansını fazla zorlamamasını anlatamaz mı?

Ya bunlar nasıl insan? Alemin akıllısına bak sen hele. Bildiğin dolandırıcılık bu ya, kocası olup olmaması fark etmiyor kadını kullanmak bu. Pislik insanlar ya büyük konuşmak da istemiyorum ama nolur böyle karaktersiz insanlara eş demeyeyim. Boşanma sebebi bu di mi yani olmalı bence.

çok yazık..
okumuş doktor olmuş ama adam olamamış.
madem eşinin sorumluluğunu alamayacaktın, kızın günahını niye alıp evleniyorsun
iyi düşünün, yol yakınken dönün

Onun kabullenmemesi birsey degistirmez ki kanunlar soyluyor bunu))
Kafasina vura vura ogretin.Onun olan herseyde hakkiniz var ve sizi kovamaz.Cok istiyorsa o s..sin gitsin..aynen bunu deyin..
Evlendikten sonra edinilen mal varlığı için geçerli değil mi bu yarı yarıya meselesi? Ev kayınvalideninmiş ayrıca, gelin onda hak iddia edemez ki

Evlendikten sonra edinilen mal varlığı için geçerli değil mi bu yarı yarıya meselesi? Ev kayınvalideninmiş ayrıca, gelin onda hak iddia edemez ki
Oylemi oluyor?Bilemiyorum..iddia etmiyim o zaman..ben yurt disindayim burada boyle oldugu icin öyle yazdim..hem kayinvalide kismini gormemistim zeten

Armut dibine düşer... O da onların evladı, onların genlerini taşıyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…