Tek çocuk ve çok şımartılmış bugün bile anneai babası herşey için ondan onay alıyor o ne yapsa doğru yapıyor dünya dönüyorsa onun yüzü suyu hürmetine.
Ailesi bugüne kadar tek bir kararına karşı çıktı ( ben) bir yıl kavga etti onlarla evlenene kadar bensiz yaşayamayacağını baikasıyla asla olamayacağını söyledi. Ailesi hertürlü terbiyesizliği yaptı bana da aileme de eşim çok iyi diye onları kaale almadık ama sonunda kendisi de terbiyesizleşti evlendikten sonraKocanız düzelmez
Ya sürekli küfür yiyip evden kpvulmaya alışacaksınız ya da kapıyı çekip çıkacaksınız.
Ailesi bugüne kadar tek bir kararına karşı çıktı ( ben) bir yıl kavga etti onlarla evlenene kadar bensiz yaşayamayacağını baikasıyla asla olamayacağını söyledi. Ailesi hertürlü terbiyesizliği yaptı bana da aileme de eşim çok iyi diye onları kaale almadık ama sonunda kendisi de terbiyesizleşti evlendikten sonra
Bir de böyle mi söyledi yüzüne? Utanmıyorlar da hiç ya, iyice arsızlık yüzsüzlük almış başını gitmiş. Yerinizde olsam hiç sallamam kaynananız alsın oğluşunu, yapın valizini verin eline yallah. Giderseniz iyice arsızlaşır, her kavgada başlar küfürler müfürler. Bence ilişkiniz kısa sürede çok laçkalaşmış zaten böyle nasıl sürecek evliliğiniz bilemiyorum doğrusu.
Yeni evli diye kadın sürekli küfür yiyip sonra kocasının sakinleşmesini mi beklesin ?!Daha yeni evlisiniz kavga gürültü çok normal belki evde olmasının da gerginliği vardır ama bunlar haklı olduğunu ortaya koymaz
Kayınvalidenizle aranızı iyi tutun kardeşiyle de İnanın herşey daha kolay ilerleyecek
Eşinizle kayınvalide problemleri konuşmayın bunlar hep evliliği yıpratıyor
Çekip gidin diyeceğim ama daha yeni evlisiniz aileleri araya sokarsanız daha zor olur bu sefer her sıkıntı da anne evi yolu görünür
Baktınız sinirleniyor evden çıkıp dışarıda otursanız Yada avm gibi bir yere gidip azıcık hava alsanız iki taraf da sakinleşir belki
Konuşun diyeceğim ama onu zaten yapmışsınızdır
Annemin ve kardeşimin olan bitenden haberi var çünkü ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz kardeşim burada kovuldukça gidip onda kalıyordum annemi de arayıp gelin alın dedi yüzgöz olduk olacağımız kadar anlayacağınızDaha yeni evlisiniz kavga gürültü çok normal belki evde olmasının da gerginliği vardır ama bunlar haklı olduğunu ortaya koymaz
Kayınvalidenizle aranızı iyi tutun kardeşiyle de İnanın herşey daha kolay ilerleyecek
Eşinizle kayınvalide problemleri konuşmayın bunlar hep evliliği yıpratıyor
Çekip gidin diyeceğim ama daha yeni evlisiniz aileleri araya sokarsanız daha zor olur bu sefer her sıkıntı da anne evi yolu görünür
Baktınız sinirleniyor evden çıkıp dışarıda otursanız Yada avm gibi bir yere gidip azıcık hava alsanız iki taraf da sakinleşir belki
Konuşun diyeceğim ama onu zaten yapmışsınızdır
Yazdıklarımı baştan okuyun anlamadıysanız dönüp tekrar okuyun!!!!Yeni evli diye kadın sürekli küfür yiyip sonra kocasının sakinleşmesini mi beklesin ?!
Anası ne ise danası da odur diye boşa dememişler.Ailesi bugüne kadar tek bir kararına karşı çıktı ( ben) bir yıl kavga etti onlarla evlenene kadar bensiz yaşayamayacağını baikasıyla asla olamayacağını söyledi. Ailesi hertürlü terbiyesizliği yaptı bana da aileme de eşim çok iyi diye onları kaale almadık ama sonunda kendisi de terbiyesizleşti evlendikten sonra
Peki sonra nasıl dönüyorsunuz eveAnnemin ve kardeşimin olan bitenden haberi var çünkü ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz kardeşim burada kovuldukça gidip onda kalıyordum annemi de arayıp gelin alın dedi yüzgöz olduk olacağımız kadar anlayacağınız
Moda oldu...
Daha dün arkadaşım bana hukuksal acidan ayni bu konuyu danıştı.
Kiz doktor... gece vardiyasindan eve gelmis... kapi açılmıyor. Koca kilidi değiştirmiş.
Kiz kredi cekip eşyaların tümünü yeniledikten sonra ama...
Evlendikten sonra edinilen mal varlığı için geçerli değil mi bu yarı yarıya meselesi? Ev kayınvalideninmiş ayrıca, gelin onda hak iddia edemez kiOnun kabullenmemesi birsey degistirmez ki kanunlar soyluyor bunu))
Kafasina vura vura ogretin.Onun olan herseyde hakkiniz var ve sizi kovamaz.Cok istiyorsa o s..sin gitsin..aynen bunu deyin..
Oylemi oluyor?Bilemiyorum..iddia etmiyim o zaman..ben yurt disindayim burada boyle oldugu icin öyle yazdim..hem kayinvalide kismini gormemistim zetenEvlendikten sonra edinilen mal varlığı için geçerli değil mi bu yarı yarıya meselesi? Ev kayınvalideninmiş ayrıca, gelin onda hak iddia edemez ki
Armut dibine düşer... O da onların evladı, onların genlerini taşıyor ne yazık kiAilesi bugüne kadar tek bir kararına karşı çıktı ( ben) bir yıl kavga etti onlarla evlenene kadar bensiz yaşayamayacağını baikasıyla asla olamayacağını söyledi. Ailesi hertürlü terbiyesizliği yaptı bana da aileme de eşim çok iyi diye onları kaale almadık ama sonunda kendisi de terbiyesizleşti evlendikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?