Arpaları fazla geliyor öküzlerinBu erkeklere de bise oldu ha yemlerine sularinami bise katiyorlar nedir ne cok duyar okur olduk
3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Senin işin zor kuzu ? Senin mesleğin ne peki ?Eşim atanamamış doktor iki üç ay daha çalışamayacak ama sonra başlayacak evlenirken bunu biliyorduk ona göre hazırlanıp evlenmiştik o 25 ben 24 yaşındayım şuan eşimin öğrenci evinde yaşıyoruz tain durumundan dolayı geçici olarak ev kayınvalidemin geçici bir süre olduğu için ben de işe giremiyorum kararları beraber alıyoruz
Böyle bir insanla ömür geçermi yada düzelirmi orasını siz bilirsiniz. Fakat benim takıldığım nokta şu yukarıdaki cümleniz. Bu duygularla evlenenler benim gözümde bencildir, aynı sizin gibi, hiç kusura bakmayın. Az seven çok seven taraf diye bişey yok. Olsa olsa seven ve sevmeyen vardır. Seven tamamda sevmeyen niye evlenir orası meçhul.Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu
Sende bagir cagir sen git burasi benim evim bidaha seni gormek istemiyorm yarin gidip dava accam senle ugrasamam de ve esyalarini topla koy kenari sen ugrasma die ben topladim de hic uzulmuyomus gbi yap o gidince aglarsin3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Demek ki esinizi biktirmissiniz. Esinizin ailesi ile gecinemediginizi soylemissiniz. Surekli onlar hakkinda dirdir yaptiysaniz bir sure sonra cekilmez hal aliyor. Unutmayin et tirnaktan ayrilmaz. Ben bu yuzden surekli kovaliyordur. Cunku adam arada kaliyor ve bunaliyor.3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Eşiniz atanamamış olmasının hıncını sizden çıkarıyor olabilir ancak bu bir bahane değil elbet kişiliği bu olduğu için bunu yapıyor. Şu an onun evinde olmanız ona bu rahatlığı veriyor anlaşılan. Ama yine de uğraşmaya değmez bi adam yaşınız da çok gençmiş..Eşim atanamamış doktor iki üç ay daha çalışamayacak ama sonra başlayacak evlenirken bunu biliyorduk ona göre hazırlanıp evlenmiştik o 25 ben 24 yaşındayım şuan eşimin öğrenci evinde yaşıyoruz tain durumundan dolayı geçici olarak ev kayınvalidemin geçici bir süre olduğu için ben de işe giremiyorum kararları beraber alıyoruz
Lafa bak gelip alacakmış kizini ay pardon oğlunu beyinsiz kadın yaa ne yapacaksın birakacaksin bu olmamis herifi defolsun anasinin koynuna girsin yawrucak eksik etek tabi3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?