• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni sürekli evden kovuyor

Demek ki esinizi biktirmissiniz. Esinizin ailesi ile gecinemediginizi soylemissiniz. Surekli onlar hakkinda dirdir yaptiysaniz bir sure sonra cekilmez hal aliyor. Unutmayin et tirnaktan ayrilmaz. Ben bu yuzden surekli kovaliyordur. Cunku adam arada kaliyor ve bunaliyor.
Aksine ben herzaman alttan al sakin ol olsun annen baban onlar seni paylaşamadıklarından hırçınlaşıyorlar zamanla düzelirler gibi şeyler söylüyorum o olaylara sinirlendiğinde bile gidip kalalım diye ben söylüyorum gidip kalıyoruz hiç sorun çıkarmıyorum ama onlar sürekli ben yapıyormuşum gibi herşeyimi eleştiriyorlar

evlilik aşkı bitiriyo diye boşa demiyolar bence ailenden yardım istemelisin eyer böyle bu adamsa seni ilerde daha çok üzer sıkma canını herşey olu cana varır annenle durumu konusmalisın sana yardım eder belki eşinin aklı karışıktır biraz ayrıkalın ailenin yanında kalabilirsin madem çalışmıyosun zaman sana yol gösterir olmayan bu şeye öcbelemek insanı yıpratır mutlu ol

Ev nasil onun oluyormus ki?Siz resmi olarak evli oldugunuza gore herdeyde yari yariya hakkiniz var..ne demek ev benim..Hem saygisiz hem kanunlari bilmeyen bir cahil demekki..yada isine geliyor..
Bunu ona soyleyin o ev onun oldugu kadar sizinde..siz kovun o gitsin hatta.
Ev konu sahibinin kayinvalidesininmis

İlk eşini al karşına konuş yok yine olmadı Büyükler i ara şok canım konuşun bı durumu anlatın yapabilecegiz en iyi şey o sonrası Allah kerim ne deyim:işsiz:

Aman hepsi ayni bunlarin. Sorsan erkegim diye gezerler..
Erkekliklerine laf soylense o olmayan gururlari ile ortaligi ayaga kaldirirlar.
Anasinin babasinin sozunden disari cikmayan, esine laff soyleteeen biri benim gozumde erkek olamaz..
Erkeklik oyle olmuyor iste.. hele su ana kuzusu erkekler benim icin PISIRIK SUNEPE resmen.. neymis doktormus... sen daha ananim babanin sozunden disari cikamayann bir kisisin. Doktor olsannne olur olmasan nolur. Öfffff birde boyle adamlara hastanede saygi duyuyuyoruz helden cildiriyorum m..

3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım

Anammmmm anası gelip alacak mıymış, durma ver gitsin bu ne ya
S.. git dediği zaman sen s... gideceksin de alttan alma
Oklavayla girişirim öyle herife saygısız :sinirli:

Vallaha canım şimdi erkek kadin ayrımı yok kadınlarda ayaklar üzerinde durup çalışıp veya dik duruyor eğer ki iliskini gözden geçir baktin olmuyor bebek yoksa Bid e durma dedim nereye kadar çekecek gençliğini adami duzetlmekle ugrasirsan en şizofren olursun bu gidişte

Bırak gitsin sende hiç arayıp sorma. Bunu defalarca yaşadım. Çocuk yokken ağzını açıp kovamazdı çocuk olunca kovma huyu başladı. Bende annemi aradım gel dedi gittim. Ve gerçekten sürekli kovulacağıma iki çocukta olsa boşanmayı göze almıştım.
Her psikolojisi bozuk olduğunda niye stres topu biz oluyoruz çevresindekilere yapabiliyor mu ?

Üstelik gidecek olan eşiniz, söyleyin sen git ben düzenimi oturtturup iş bulana kadar burdayım diyin. Gerçekten resti çekmediğiniz sürece ne deseniz anlamıyorlar.
Korkutmak için yapmayın tabi bunu vaz geçebilecekseniz veya karşısında dik durabileceksiniz yapın.

3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
tamam oğlum gelelim alalım seni boşanın derken :D vallahi bence de boşanın anasının kuzusuymuş bu da..

yazdım yazdım sildim:deli:
kime kızayım eşinize mi annesine mi yoksa defol git dendigi halde o evde duran size mi..
bence oturun konusun baktınız olmuyo mu defolun gidin o evden

Eşim atanamamış doktor iki üç ay daha çalışamayacak ama sonra başlayacak evlenirken bunu biliyorduk ona göre hazırlanıp evlenmiştik o 25 ben 24 yaşındayım şuan eşimin öğrenci evinde yaşıyoruz tain durumundan dolayı geçici olarak ev kayınvalidemin geçici bir süre olduğu için ben de işe giremiyorum kararları beraber alıyoruz
eee nasıl geçiniyorsunuz

Nişanlılığımız sevgililiğimiz süresince o kadar kibar o kadar naif o kadar duygusal bir insandı ki insanlar gıpta ediyordu ama son birkaç haftadır özellikle o gitti de bambaşka biri geldi sanki yerine tanıyamaz oldum
Valla kardes bu evlilikte ilk aylarda oluyor iki yilda millet anca oturuyormus falan lakin bir gercek var kabullenmek sabretmek karsi tarafa pisti susuturdum algisi yaratip ilerde kiymet bilmezde olabiliyor yani ha simdi ha ilerde cekerim diyen bir omur cekiyor
Senin hassas ana kuzusunu en iyi sen tanirsin erkegin kadina senin esinin davrandigi gibi davranmasi kovamasi cok agir ne bilwyim bana kovmak cok agir geliyor mesela kavga olur carpar kapiyi gider iki gun gecer gelir oturulur konusulur veya kusulur surat hizursuzluk olurda ev benim s...r gitler falan birde okumus bayagi bayagi diplomali essek

Eger kaldirabilecegine inaniyorsan cingar cikar al esyani don ananin evine bu sefer oyle olurmus ben sabredeyimde deme evlilik karsilikli oda sabredecek hayatin boyunca her ayagi tasa takildiginda senmi sabredeceksin burnunu sundurmedende donme baban abin varsa alsin karsisina donecegin zaman bu kizi son yolluyoruz ne sokakta bulduk ne kiymetsiz degersiz ikide bir kolundan tutup tutup kovmak bizde yok bizde kadin namustur yeride evidir gidecekse erkek gider birdaha olursa tekrarina musade olmaz oglum herkesin evladi kendine kiymetli minvalinden yapsin konusmasini birda degil sana s...git az ote git demez

Yok kaldiramaz isler sarpa sarar dersende otur nereye kadar giderse goturursun

Ananı çağır alsın seni evden diyin.
Çalışmayan eve para getirmeyen bir adam ile niye evlenicem diye tutturdunuz anlamadım resmen. Adam kaçıyor muydu, az kalmıştı neydi yani.
Siz maddi şeyler istiyorsunuz karşılayamayınca sinirleniyor ağzına geleni söylüyordur olay basit

Öle dirilr alırlar gelini sonra oğlundan boşatmak için elinden geleni yapan kaynanalar iflah olmasın inşallah..
Sana defol git diyor ya sen ona kapıyı göster yolun açık olsun de
En küçük bişeyde zaten diline sakız etmişler ne biçim bi zamandayız ya

Daha önce topladım eşyalarımın hepsini arabaya yükledim sokakta koluma yapıştı polisler geldi özürler diledi döndüm herkesin ilk aylarda sorunları oluyor diye sustum ama böylesi değil sanıyorum ki
Valla o ev senin hiç kusura bakmasın azıcık arsız ol.
Gitmiyorum de çok gitmek istiyorsan buyur sen git davayu sen aç sen yap de çekil kenara
Bu nedir yahu sinir oluyorum bu erkeklerin bu haline
Bizim ilk senemizde buna benzerdi. Ananın evine git artık dese de buyur aen git diyorum bana ney ben çıkmam

Bu adam çalışmadan böyleyse çalışıp cebi para görünce daha aslan kesilecek eminim.O zaman etrafında gezen kızlar salyalarıyla onu daha da şımartacak..Erken alınmış bir karar bence sizin evliliğiniz.Ve açıkçası çok daha sansasyonlar sizi bekliyor .Çünkü başımdan geçen tam da böyle birşey.

Ve ben hayret ediyorum,adam küfürbaz tamam da burada kadına da küfür etmeyi telkin edenler lütfen,bayanın ahlakını bozma konusunda ısrarcı olmayın.Herkes kendi ahlakını sergiler.Kendine yakışanı yapar.Konu savaşla çözülecek bir olay değil olgunca konuşulup çözülmesi gereken bir durum.Konu sahibine ne tavsiye ettiğinizi bir kere daha düşünün lütfen.

Back