Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam beni sürekli evden kovuyor
- Konu Sahibi tulpancik
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var tavsıye istiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
muhattap olmayın.diger odaya geçin.
valideniz arayıp geliyorum oglum kırtarıcam seni derse
annecim oglunuzdan henüz sıkılmadım ben istemeden bu evden çıkamaz çıkarsa bir daha dönemez o benim diyip iyi bir gün yada gece dileyip kapatın.
Sevgi öyle küfürle git demeyle kurulmuyor o beyfendi anlasın.ipler kimin elinde oldugunu..
bir kahve bir umursamazlık o dili kafesine sokar deneyip görün ama validenize yumuşak bir uslup şart deneyip görün
valideniz arayıp geliyorum oglum kırtarıcam seni derse
annecim oglunuzdan henüz sıkılmadım ben istemeden bu evden çıkamaz çıkarsa bir daha dönemez o benim diyip iyi bir gün yada gece dileyip kapatın.
Sevgi öyle küfürle git demeyle kurulmuyor o beyfendi anlasın.ipler kimin elinde oldugunu..
bir kahve bir umursamazlık o dili kafesine sokar deneyip görün ama validenize yumuşak bir uslup şart deneyip görün
- 20 Aralık 2012
- 1.791
- 1.094
- 333
Arpaları fazla geliyor öküzlerinBu erkeklere de bise oldu ha yemlerine sularinami bise katiyorlar nedir ne cok duyar okur olduk
- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 756
- 73
3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Bir kere, siz bir mal değilsiniz isteyince atıp isteyince tekrar alabileceği. Ya da robot değilsiniz dediklerini yapacak. Çok gurur kırıcı bir şey. Eğer gerçekten daha çok seven taraf o olsa böyle konuşamazdı. Bence güzelce bir düşünün.
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Senin işin zor kuzu ? Senin mesleğin ne peki ?Eşim atanamamış doktor iki üç ay daha çalışamayacak ama sonra başlayacak evlenirken bunu biliyorduk ona göre hazırlanıp evlenmiştik o 25 ben 24 yaşındayım şuan eşimin öğrenci evinde yaşıyoruz tain durumundan dolayı geçici olarak ev kayınvalidemin geçici bir süre olduğu için ben de işe giremiyorum kararları beraber alıyoruz
şu bir türlü atama yazısı çıkmayan doktorlardan mı eşin
çok eziyet ettiler bu sene onlara
ataması gelmeyenler terör örgütü vs bağlantısı var mı diye hala güvenlik soruşturması geçiriyorlar
atamanın gelmediği her gün de bu töhmet altında kalıyorlar
üstlerinee aşırı bir baskı ve üzüntü olduğunu düşünüyorum
onlarla mezun olan bi grup başladı bile görevine
valla eşin tam öküzce davranıyor
ama ben bu durumun psikolojisine etki ettiğini de düşündüm
son bir kaç haftadan beri böyle oldu dediğin için
biraz gitsen kardeşinde kalsan mı acaba
sonra sakin kafayla karar verirsin bu kendini bilmez adamla ne yapacağına
çok eziyet ettiler bu sene onlara
ataması gelmeyenler terör örgütü vs bağlantısı var mı diye hala güvenlik soruşturması geçiriyorlar
atamanın gelmediği her gün de bu töhmet altında kalıyorlar
üstlerinee aşırı bir baskı ve üzüntü olduğunu düşünüyorum
onlarla mezun olan bi grup başladı bile görevine
valla eşin tam öküzce davranıyor
ama ben bu durumun psikolojisine etki ettiğini de düşündüm
son bir kaç haftadan beri böyle oldu dediğin için
biraz gitsen kardeşinde kalsan mı acaba
sonra sakin kafayla karar verirsin bu kendini bilmez adamla ne yapacağına
- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.381
- 88
- 35
Böyle bir insanla ömür geçermi yada düzelirmi orasını siz bilirsiniz. Fakat benim takıldığım nokta şu yukarıdaki cümleniz. Bu duygularla evlenenler benim gözümde bencildir, aynı sizin gibi, hiç kusura bakmayın. Az seven çok seven taraf diye bişey yok. Olsa olsa seven ve sevmeyen vardır. Seven tamamda sevmeyen niye evlenir orası meçhul.Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu
Sende bagir cagir sen git burasi benim evim bidaha seni gormek istemiyorm yarin gidip dava accam senle ugrasamam de ve esyalarini topla koy kenari sen ugrasma die ben topladim de hic uzulmuyomus gbi yap o gidince aglarsin3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.537
- 333
- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Demek ki esinizi biktirmissiniz. Esinizin ailesi ile gecinemediginizi soylemissiniz. Surekli onlar hakkinda dirdir yaptiysaniz bir sure sonra cekilmez hal aliyor. Unutmayin et tirnaktan ayrilmaz. Ben bu yuzden surekli kovaliyordur. Cunku adam arada kaliyor ve bunaliyor.3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
Eşiniz atanamamış olmasının hıncını sizden çıkarıyor olabilir ancak bu bir bahane değil elbet kişiliği bu olduğu için bunu yapıyor. Şu an onun evinde olmanız ona bu rahatlığı veriyor anlaşılan. Ama yine de uğraşmaya değmez bi adam yaşınız da çok gençmiş..Eşim atanamamış doktor iki üç ay daha çalışamayacak ama sonra başlayacak evlenirken bunu biliyorduk ona göre hazırlanıp evlenmiştik o 25 ben 24 yaşındayım şuan eşimin öğrenci evinde yaşıyoruz tain durumundan dolayı geçici olarak ev kayınvalidemin geçici bir süre olduğu için ben de işe giremiyorum kararları beraber alıyoruz
- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Lafa bak gelip alacakmış kizini ay pardon oğlunu beyinsiz kadın yaa ne yapacaksın birakacaksin bu olmamis herifi defolsun anasinin koynuna girsin yawrucak eksik etek tabi3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333