• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni sürekli evden kovuyor

Ben sinir kontrolunun olmadığını düşünüyorum eşinde. Yani ağzından çıkanı o yüzden kulağı duymuyor. Seni de seviyor kaybetme korkusundan saçmalıyor sanırım. Küfür etmesi hiç hoş değil. Evliliğin ilk zamanları (2 sene kadar) zor geçer. Yani biz ilk evlendiğimiz sene hergün anneme gidicem,yada git evden,yada boşanıcam gibi sürekli ağzımızda dolanıyordu :)

Anasi alsin gitsin oglusunu ya ne kiymetli adamlar var.
Peki o s.. git diyince siz ne yapıyorsunuz? Cok merak ettim.
Daha 3 aylik evlilikte seviye bu kadar dusmusken toparlanma ihtimali goremiyorum, mevcutta bir duzeniniz varsa hic bu sumsugun pesine takilip duzeninizi bozmayin, ataninca kendisi ... olup gitsin.

Anasi alsin gitsin oglusunu ya ne kiymetli adamlar var.
Peki o s.. git diyince siz ne yapıyorsunuz? Cok merak ettim.
Daha 3 aylik evlilikte seviye bu kadar dusmusken toparlanma ihtimali goremiyorum, mevcutta bir duzeniniz varsa hic bu sumsugun pesine takilip duzeninizi bozmayin, ataninca kendisi ... olup gitsin.
Daha önce topladım eşyalarımın hepsini arabaya yükledim sokakta koluma yapıştı polisler geldi özürler diledi döndüm herkesin ilk aylarda sorunları oluyor diye sustum ama böylesi değil sanıyorum ki

Ev onun olduğu için benim gitmem gerekiyormuş

Bir de böyle mi söyledi yüzüne? Utanmıyorlar da hiç ya, iyice arsızlık yüzsüzlük almış başını gitmiş. Yerinizde olsam hiç sallamam kaynananız alsın oğluşunu, yapın valizini verin eline yallah. Giderseniz iyice arsızlaşır, her kavgada başlar küfürler müfürler. Bence ilişkiniz kısa sürede çok laçkalaşmış zaten böyle nasıl sürecek evliliğiniz bilemiyorum doğrusu.

Daha önce topladım eşyalarımın hepsini arabaya yükledim sokakta koluma yapıştı polisler geldi özürler diledi döndüm herkesin ilk aylarda sorunları oluyor diye sustum ama böylesi değil sanıyorum ki

sen gidecen kocanin seni bulamayacagi bir yere kocan arayip duracak ...o da ona korku olacak ...o da nasil olsa gitmez giderse daha one giderdi diye dusunuyor

Ilk aylarda sorun oluyor derken, corabini niye yerde biraktin, niye telefona degil bana bakmiyorsun, annem keki daha guzel yapiyordu atismalarindan sozediliyor, cinsiyetci kufurlerin pervasizca söylendiği, polislerin geldigi, ailelerin devreye girdigi kavgalardan değil.
Esinin davranislarindan ziyade karakterinde sorun var, terbiyeden nasibini almamis.

Ev onun olduğu için benim gitmem gerekiyormuş
Ev nasil onun oluyormus ki?Siz resmi olarak evli oldugunuza gore herdeyde yari yariya hakkiniz var..ne demek ev benim..Hem saygisiz hem kanunlari bilmeyen bir cahil demekki..yada isine geliyor..
Bunu ona soyleyin o ev onun oldugu kadar sizinde..siz kovun o gitsin hatta.

su sisesini elimden aldi diyen kadinin kocasiyla bu kocayi karsilastirinca saygisiz kim goruluyor :temizlik: adini da bilmiyorum ki :KK23:
Nişanlılığımız sevgililiğimiz süresince o kadar kibar o kadar naif o kadar duygusal bir insandı ki insanlar gıpta ediyordu ama son birkaç haftadır özellikle o gitti de bambaşka biri geldi sanki yerine tanıyamaz oldum

Ilk aylarda sorun oluyor derken, corabini niye yerde biraktin, niye telefona degil bana bakmiyorsun, annem keki daha guzel yapiyordu atismalarindan sozediliyor, cinsiyetci kufurlerin pervasizca söylendiği, polislerin geldigi, ailelerin devreye girdigi kavgalardan değil.
Esinin davranislarindan ziyade karakterinde sorun var, terbiyeden nasibini almamis.
Tek çocuk ve çok şımartılmış bugün bile anneai babası herşey için ondan onay alıyor o ne yapsa doğru yapıyor dünya dönüyorsa onun yüzü suyu hürmetine.

Tek çocuk ve çok şımartılmış bugün bile anneai babası herşey için ondan onay alıyor o ne yapsa doğru yapıyor dünya dönüyorsa onun yüzü suyu hürmetine.
Kocanız düzelmez
Ya sürekli küfür yiyip evden kovulmaya alışacaksınız ya da kapıyı çekip çıkacaksınız.

Ev nasil onun oluyormus ki?Siz resmi olarak evli oldugunuza gore herdeyde yari yariya hakkiniz var..ne demek ev benim..Hem saygisiz hem kanunlari bilmeyen bir cahil demekki..yada isine geliyor..
Bunu ona soyleyin o ev onun oldugu kadar sizinde..siz kovun o gitsin hatta.
Son 7 yıldır bu evde yaşıyordu biz de zaten tain çıkacak taşınacağız diye hiçbir yenileme yapmadan olduğu gibi yerleştik eve o yüzden o kabullenemiyor ikimizin olduğunu diye düşünüyorum

Nişanlılığımız sevgililiğimiz süresince o kadar kibar o kadar naif o kadar duygusal bir insandı ki insanlar gıpta ediyordu ama son birkaç haftadır özellikle o gitti de bambaşka biri geldi sanki yerine tanıyamaz oldum

evli degilim ama kkdan ogrendigim birsey var kocaniz canavar cikabilir ;) o kufur edince hayirdir terbiyesiz kocamsin diye hakkinmi var diyeceksin ...cidden hakki yok kufur etmeye ...annesi de oglum niye gelinime oyle yapiyorsun diyecegine gidelim diyor alem

Son 7 yıldır bu evde yaşıyordu biz de zaten tain çıkacak taşınacağız diye hiçbir yenileme yapmadan olduğu gibi yerleştik eve o yüzden o kabullenemiyor ikimizin olduğunu diye düşünüyorum
Onun kabullenmemesi birsey degistirmez ki kanunlar soyluyor bunu))
Kafasina vura vura ogretin.Onun olan herseyde hakkiniz var ve sizi kovamaz.Cok istiyorsa o s..sin gitsin..aynen bunu deyin..

Back