Ana kuzusu annesini ozluyorsa arada sen yolla bence.tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor
Ev onun olduğu için benim gitmem gerekiyormuşKendi gitsin o kadar erkeklik taslamayı biliyorsa, sen çektir git diye lafı geri oturtamıyor musun bacım?
Daha önce topladım eşyalarımın hepsini arabaya yükledim sokakta koluma yapıştı polisler geldi özürler diledi döndüm herkesin ilk aylarda sorunları oluyor diye sustum ama böylesi değil sanıyorum kiAnasi alsin gitsin oglusunu ya ne kiymetli adamlar var.
Peki o s.. git diyince siz ne yapıyorsunuz? Cok merak ettim.
Daha 3 aylik evlilikte seviye bu kadar dusmusken toparlanma ihtimali goremiyorum, mevcutta bir duzeniniz varsa hic bu sumsugun pesine takilip duzeninizi bozmayin, ataninca kendisi ... olup gitsin.
Ev onun olduğu için benim gitmem gerekiyormuş
Daha önce topladım eşyalarımın hepsini arabaya yükledim sokakta koluma yapıştı polisler geldi özürler diledi döndüm herkesin ilk aylarda sorunları oluyor diye sustum ama böylesi değil sanıyorum ki
Daha önce topladım eşyalarımın hepsini arabaya yükledim sokakta koluma yapıştı polisler geldi özürler diledi döndüm herkesin ilk aylarda sorunları oluyor diye sustum ama böylesi değil sanıyorum ki
Ev nasil onun oluyormus ki?Siz resmi olarak evli oldugunuza gore herdeyde yari yariya hakkiniz var..ne demek ev benim..Hem saygisiz hem kanunlari bilmeyen bir cahil demekki..yada isine geliyor..Ev onun olduğu için benim gitmem gerekiyormuş
Nişanlılığımız sevgililiğimiz süresince o kadar kibar o kadar naif o kadar duygusal bir insandı ki insanlar gıpta ediyordu ama son birkaç haftadır özellikle o gitti de bambaşka biri geldi sanki yerine tanıyamaz oldumsu sisesini elimden aldi diyen kadinin kocasiyla bu kocayi karsilastirinca saygisiz kim goruluyoradini da bilmiyorum ki
Tek çocuk ve çok şımartılmış bugün bile anneai babası herşey için ondan onay alıyor o ne yapsa doğru yapıyor dünya dönüyorsa onun yüzü suyu hürmetine.Ilk aylarda sorun oluyor derken, corabini niye yerde biraktin, niye telefona degil bana bakmiyorsun, annem keki daha guzel yapiyordu atismalarindan sozediliyor, cinsiyetci kufurlerin pervasizca söylendiği, polislerin geldigi, ailelerin devreye girdigi kavgalardan değil.
Esinin davranislarindan ziyade karakterinde sorun var, terbiyeden nasibini almamis.
Kocanız düzelmezTek çocuk ve çok şımartılmış bugün bile anneai babası herşey için ondan onay alıyor o ne yapsa doğru yapıyor dünya dönüyorsa onun yüzü suyu hürmetine.
Son 7 yıldır bu evde yaşıyordu biz de zaten tain çıkacak taşınacağız diye hiçbir yenileme yapmadan olduğu gibi yerleştik eve o yüzden o kabullenemiyor ikimizin olduğunu diye düşünüyorumEv nasil onun oluyormus ki?Siz resmi olarak evli oldugunuza gore herdeyde yari yariya hakkiniz var..ne demek ev benim..Hem saygisiz hem kanunlari bilmeyen bir cahil demekki..yada isine geliyor..
Bunu ona soyleyin o ev onun oldugu kadar sizinde..siz kovun o gitsin hatta.
Nişanlılığımız sevgililiğimiz süresince o kadar kibar o kadar naif o kadar duygusal bir insandı ki insanlar gıpta ediyordu ama son birkaç haftadır özellikle o gitti de bambaşka biri geldi sanki yerine tanıyamaz oldum
Onun kabullenmemesi birsey degistirmez ki kanunlar soyluyor bunu))Son 7 yıldır bu evde yaşıyordu biz de zaten tain çıkacak taşınacağız diye hiçbir yenileme yapmadan olduğu gibi yerleştik eve o yüzden o kabullenemiyor ikimizin olduğunu diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?