Kocam beni dinlemiyor çok mutsuzum

Her hafta her hafta buluşmaya ne gerek var. İnsan sıkılır ya. Kadın bilerek İma yapıyor. Ben eşimin sürekli bi kadınla konuşmasını istemezdim. Hayır bu kadar ne konuşuyorlar, dünya meseleleri falan mı? Eşinizle hafta sonları plan yapın birebir. Daha çok yenisiniz.Size ayırsın zamanını.Kadın hakkında şuan birşey derseniz muhtemelen fesatsın falan der.

Herşey çok güzel bu konu dışında tek bağır çağır kavga ettiği konu bu bakamam şifresini bilmiyorum ve hiç göstermez telefonunu
Kusura bakmayın ama düpedüz size değer vermiyor. Size vakti yok o bayana var. Göğsünü gere gere göstermesi lazımdı normal muhabbet olsa. Kadına yakın olmak için adamla da takılıyor bence. Bu iş yaş.

Neden bilmem bu kisilerle nette tanıştığı fikrine kapıldım. Ya cok mu abes olacak ya da fesatca ama swinger mi deniliyordu es değiştirme gibi şeylere kadinin eşi de tınlamıyor
Ne bilim sacma ama her hafta sonu insan sıkılır. Siz o zaman onlar olmadan eşinizle birşey yapmıyorsunuz hafta sonları

Böyle bir durum söz konusu olabilir. Eğer eşiniz bu kadar midesizde sizede bir teklif gelebilir. Birde sunu yapabilirsiniz eşiniz evden gittiğinde sizde başka bir yere gidin ve ondan sonra gelin eve bakalım tavrı ne olacak bunu sorgulayacak mı umrunda olmayacak mı eğer umrunda değilse bu evlilik için çabalamaya gerek yok

Işte bir mutsuz evlilik daha.Bende ne diyeceğimi bilemiyorum.Boyle kadınlar ve erkekler evlenmesin hayatı boyunca başkalarıyla yazişşın konuşsun

Herhafta aynı kişilerle buluşmak muhabbet etmek biraz abartı hele eşinizin arkadaşının eşine karşı muhabbetine ilgi duyması o kısma hiç girmeyeyim umarım konu feyk tir gerçekse işiniz çok zor eşinizin haftasonu buluşmalarını başka yöne çekmeye bakın başbaşa gezin dolaşın başka planlar yapın

Hiç sevmediğim durumlardan biri , evli arkadaşlarla devamlı takilmacalar, toplu halde piknik arada olsa neyse, böyle her haftasonunu bırak , bazen bile görüşmek istemem, hiç hoş değil , aynı ortamda direkt dialoglar ve devamlı ...

Mesela gögüslerinin zayıfladığı için çatladığı söyleyip tişörtünü biraz indirip bak diyor
Yokk artık bildiğin başka bir tür bu .pardon ama eşinizin böyle seviyesiz ve gereksiz bir arkadaşı var ve siz hoşlanmadığınız halde görüşmeye devam ediyor direkt resti çekin ve karşı tarafta evli diyorsunuz bu nasıl bir genişlik ki adamın karısı başka bir erkeğe vücudundan bahsedip bir de gösteriyor

Vücudunda bahsediyor sürekli bi konu buluyor ve bunu hep kendine getiriyor ve bana sürekli eşimle wp de konuştuklarını ima ediyor

Vucudundan mi bahsediyor?

Esiniz bu ciftle nereden arkadas?
Dugununuze bile gelmemisler. Bence swinger platformlarindan olabilir.

Kadının bu kadar rahat olması, kocasının ses çıkarmaması, eşinizin de razı olması bana çok kötü bir şeyin var olabilecegini hissettiriyor.

Ancak aralarinda cinsel ilişki olmuş insanlar bu kadar yakın olabilirmiş gibi geliyor bana. Her hafta görüşmek istemesini de acikliyor bu durum.

Vucudundan mi bahsediyor?

Esiniz bu ciftle nereden arkadas?
Dugununuze bile gelmemisler. Bence swinger platformlarindan olabilir.
Ayni anda benzer seyleri yazmışız. Konu sahibine yakin zamanda teklif edilir eş değiştirme deneyelim mi diye.

Umarım konu faketir.
Yoksa bunlar üçlü seks yapıyor gibi.
Biraz sessizce takipte kalsan zaten çözülür iş.

Sürekli evde buluşmaları bunun en büyük kanıtı.
Otel de orada burada yapsalar, gören olur duyan olur. Böyle ihtimal 0.

Allah korusun ya. Çok kötü bir durum.

Ben evde görüşülüyor kısmını atlamışım. Alkollü ortamlarda diye anladim. Bir de ev varsa işin içinde, kesin 3'lü ilişki var bu olayda.

Ayni anda benzer seyleri yazmışız. Konu sahibine yakin zamanda teklif edilir eş değiştirme deneyelim mi diye.

Muhtemelen öyle olacak.

Daha 8 ay evvel dugune gelmemisler ama bu kisa surede acayip samimiyet.
Tshirt acip meme gösterme samimiyetine 5 yıllık kadin arkadasimla ancak gelirim... acayip ucuk bi durum

Bu arada 8 ay önce dügünler yasak degil miydi? Bu konu beni bir dusundurdu.

Vücudunda bahsediyor sürekli bi konu buluyor ve bunu hep kendine getiriyor ve bana sürekli eşimle wp de konuştuklarını ima ediyor
Ona bacim senin vucudundan bize ne ?merak etsem aynada kendime bakarim e kocam zaten benimkine bakiyor senin oran buran merak edilmiyor biraz terbiyrli ol aaa bu nedir boyle kendini bulunmaz sanmalar ozguven ekligi mi var bence bu konu uzerine gidelim ...konus susar sapik sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…