• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dinlemiyor çok mutsuzum

Heran yanında olun belli ki eşinizle konuşuyorum derken size ima yapıyor. Altta yatan düşüncesini bilemiyorum o öyle dedikce sizde . Hahaha evet tatlım kocam sohbeti tuttuğu herkesle wp üzerinden falan konuşur . Diyin eşinize sıcak davranın . Bence eşiniz birşey saklasa yada sakınsa sizin bundan haberiniz olmaz gittiğinden gorustuklerinden . Wp mesajini şimdilik sorun etmeyin ne konuşmuşlar ne konuşuyorlar takipte olun . Yanındayken eşinize sıcak davranın yakın olun . Baktınız gidişat iyi yönde değil eşinizde değişimler var . Ben olsam yalnız kaldığımızda konuşurdum . Eşim söyleyemiyor kimseyi kıramaz. Sürekli yazmanızdan çok rahatsız oluyormuş . Vs diyin . :KK53: aglayipta o güzel yüzünüzü asmayın. Zaten birinin içinde varsa böyle.sadakatsizlik vs sen onu zincire vursan yine yapar . Gözlemle daha çok birlikte vakit geçirin. Yalniz bırakma yakın olun. Tilkinin aklına şeyi sokma böyle bir söz vardı. Konuşmaları nasıl. Belki bazılarına benim düşüncem yanlış gelebilir ama Ben bu şekilde yapardım...kendinizi onun yanında daha çok ön plana çıkarın. Eşinizi opun dane edin birlikte planlar yapın. O kadından kızından soyutlamaya çalışın olabildiğince ama bunu kocanıza onların konusunu açarak vs yapmayın.
Konuşmaları nasıl bilmiyorum telefonuna asla bakmam havadan sudan konuşuyoruz diyor ben bir plan yaptığım zaman yorgunum işler çok yoğun diyor aşırı sinirlerim bozuk

Sizi üzmek istemem asla sevmiyorum ben böyle şeyleri. Acaba tanışıp birbirlerine bir şey hissedip kadın evli olmasını takmadığı için mi böyle vazgeçilmezmiş ya da sizden önemliymiş gibi tavır alıyor. Siz olmasanız bile gidiyor yanına ne gerek var ne paylaşılıyor.
Bilmiyorum ki bende bunu anlamıyorum onun kocası da hiç bişey demiyor ve olayı ben abartıyormuşum gibi oluyor eşime karşı

Bilmiyorum ki bende bunu anlamıyorum onun kocası da hiç bişey demiyor ve olayı ben abartıyormuşum gibi oluyor eşime karşı
Arkadaşların dediği gibi takip edin canınızı sıkmayın baktınız tavırları hareketleri iyice kötüye gidiyor son kez karşınıza alıp konuşursunuz.

Konuşmaları nasıl bilmiyorum telefonuna asla bakmam havadan sudan konuşuyoruz diyor ben bir plan yaptığım zaman yorgunum işler çok yoğun diyor aşırı sinirlerim bozuk
Bakma ihtimaliniz yok mu göz ucuyla da görmez mısınız . Cinsellik durumunuz nasıl. Size tavrı?

Teşekkür ederim
Son bir kere karsiniza alin konusun. Kadin evli, ustelik seviyesiz. her haftasonu neden görüşüyoruz? Konustugu konular cok rahatsiz edici gibi gibi kendinizi en dogru sekilde açıklayacağınız kelimelerle, suçlamadan, haksiz duruma dusmeden derdinizi anlatin. Tepkisine bakin.
Valla konuyu bir daha okuyunca benim burnuma kotu kotu kokular gelmeye basladi.

Herşey çok güzel bu konu dışında tek bağır çağır kavga ettiği konu bu bakamam şifresini bilmiyorum ve hiç göstermez telefonunu
Bu güzel bi.durum belki eşiniz normal arkadaşlık durumu farkediyor karşı tarafın düşüncesini bilmeden . Eğer bir.kopukluk olsa cinsellik olarakta davranış olarakta farklılık olur diye düşünüyorum . Sizi aynı ortama o kadınla sokmazdı bence

Son bir kere karsiniza alin konusun. Kadin evli, ustelik seviyesiz. her haftasonu neden görüşüyoruz? Konustugu konular cok rahatsiz edici gibi gibi kendinizi en dogru sekilde açıklayacağınız kelimelerle, suçlamadan, haksiz duruma dusmeden derdinizi anlatin. Tepkisine bakin.
Valla konuyu bir daha okuyunca benim burnuma kotu kotu kokular gelmeye basladi.
Üç defa konuştum istemiyorsan görüşmeyelim diyor ama cumartesi gecesi olunca yine başlıyor görüşelim görüşelim diye

Bu güzel bi.durum belki eşiniz normal arkadaşlık durumu farkediyor karşı tarafın düşüncesini bilmeden . Eğer bir.kopukluk olsa cinsellik olarakta davranış olarakta farklılık olur diye düşünüyorum . Sizi aynı ortama o kadınla sokmazdı bence
Beni bırakıp onunla görüşmeye gitti ama kabullenemiyorum

Back