- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
Offf belli ki bu kadın adamın dikkatini çekmeye çalışıyor . Eşinizle beraber gidin ortamı bir şekilde dağıtın başka yere gidelim başbaşa falan diyin . Odak noktayı değiştirmek için herşeyi yapın.Mesela gögüslerinin zayıfladığı için çatladığı söyleyip tişörtünü biraz indirip bak diyor
Bir daha ki sefer yapıcamArabanız varsa sizde gidin yada arayım canım çok sıkıldı benide alın diyin
Deniyorum ama işe yaramıyorOfff belli ki bu kadın adamın dikkatini çekmeye çalışıyor . Eşinizle beraber gidin ortamı bir şekilde dağıtın başka yere gidelim başbaşa falan diyin . Odak noktayı değiştirmek için herşeyi yapın.
Şuan neden yapmıyorsunuz? Arayın nerede sorun kendimi kötü hissediyorum gelebilir misin vs diyebilirsiniz karı kocasınız sizBir daha ki sefer yapıcam
Anlatırken en az 5 kere yapmış gibi anlatmışsınız.Gidiyordum zaten o ortamda normal muhabbet olmadığı için istemiyorum dedim ve bunu sadece bir kere yaptım
Bende öyle düşündümHatta çağırın gelsin numara bile yapabilirsiniz . Bence şuanda eşiniz normal muhabbet gidi algılıyor yoksa sizide götürmez çağırmaz yanında bu kadar rahat olmaz . Ama ablamızın niyeti başka belli .
Daha öncede istemediğimi belirttim ama hiç kendi çıkıp gitmemişti bu sefer kalmadı gittiAnlatırken en az 5 kere yapmış gibi anlatmışsınız.
Çünkü eve geldi geri iki saat sonra o yüzden dedimŞuan neden yapmıyorsunuz? Arayın nerede sorun kendimi kötü hissediyorum gelebilir misin vs diyebilirsiniz karı kocasınız siz
Iste anlatırken sürekli oluyor gibi anlatmışsınız. Surda yerler açılalı da 3 ay oldu olmadi daha önce nerde buluşuyordunuz sürekli onların evinde mı? Bana konu karşı tarafın eşi de olduğu için abartı geldi. O görmüyor mu?Daha öncede istemediğimi belirttim ama hiç kendi çıkıp gitmemişti bu sefer kalmadı gitti
Dışarda görüşmüyoruz ki hiç hep ya bizde ya onlarda malesef onun eşi hiç tepki vermiyor gayet normal gibi davranıyorIste anlatırken sürekli oluyor gibi anlatmışsınız. Surda yerler açılalı da 3 ay oldu olmadi daha önce nerde buluşuyordunuz sürekli onların evinde mı? Bana konu karşı tarafın eşi de olduğu için abartı geldi. O görmüyor mu?
Kocası buna nasıl tepki vermiyorMesela gögüslerinin zayıfladığı için çatladığı söyleyip tişörtünü biraz indirip bak diyor
Bende anlamıyorum ama hiç bişey demiyorKocası buna nasıl tepki vermiyorKocası olduğuna eminmisin cnm Valla sen yine iyi sabirlisin ben çoktan yolmustum onu
Esinede Allah doğruyu göstersin cnm böyle insanlar uzak olsun çok kötü bir durum sen dikkatli ol Allah yardımcın olsunBende anlamıyorum ama hiç bişey demiyor
Çok teşekkür ederimEsinede Allah doğruyu göstersin cnm böyle insanlar uzak olsun çok kötü bir durum sen dikkatli ol Allah yardımcın olsun
Bence aile buyuklerine danismak gerekiyorMerhaba
Henüz yeni evliyim sekiz ay kadar oldu eşimin arkadaşları var beş senelik bir evli çift evlendikten sonra tanıştık bu çiftle ama ısınabildiğim insanlar değiller eşime ayıp olmasın diye ara sıra görüşüyorduk hep beraber ama daha sonra işler değişmeye başladı önceden çok samimi değillerken birden samimi olmaya başladılar ve bende habersiz evli kadınla ve kız kardeşiyle konuştuğunu gördüm çok bozuldum uyardım konuştuk tamam dedi ve özür diledi ama bunu yapmaya devam etti ve artık öyle bir boyuta geldi ki beni kafamda birşeyler kurmakla itham etmeye başladı artık her haftasonu onlarla görüşmeye başladık işin içine alkol girdi bide aşırı rahatsızım bu durumdan ve eşim artık beni dinlemiyor napcağımı bilmiyorum ben istemiyorum diyince beni evde yalnız bırakıp akşam onlarla görüşmeye gidiyor napmam gerektiğini bilmiyorum içim aşırı daralıyor ve sıkılıyor çok çaresiz ve yalnız hissediyorum
Evlendikten sonra tanişmışsınız zaten öyle yazdınız. Dügüne nasıl gelsinler?Evet arkadaşım benim diye wp de konuşuyoruz söylemeye gerek görmedim dedi ama bu kadar yakın arkadaşı olamaz düğüne bile gelmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?