Kocam beni dinlemiyor çok mutsuzum

Mesela gögüslerinin zayıfladığı için çatladığı söyleyip tişörtünü biraz indirip bak diyor
Offf belli ki bu kadın adamın dikkatini çekmeye çalışıyor . Eşinizle beraber gidin ortamı bir şekilde dağıtın başka yere gidelim başbaşa falan diyin . Odak noktayı değiştirmek için herşeyi yapın.

Deniyorum ama işe yaramıyor

Hatta çağırın gelsin numara bile yapabilirsiniz . Bence şuanda eşiniz normal muhabbet gidi algılıyor yoksa sizide götürmez çağırmaz yanında bu kadar rahat olmaz . Ama ablamızın niyeti başka belli .

Daha öncede istemediğimi belirttim ama hiç kendi çıkıp gitmemişti bu sefer kalmadı gitti
Iste anlatırken sürekli oluyor gibi anlatmışsınız. Surda yerler açılalı da 3 ay oldu olmadi daha önce nerde buluşuyordunuz sürekli onların evinde mı? Bana konu karşı tarafın eşi de olduğu için abartı geldi. O görmüyor mu?

Dışarda görüşmüyoruz ki hiç hep ya bizde ya onlarda malesef onun eşi hiç tepki vermiyor gayet normal gibi davranıyor

Daha 8 aylık evlilikte gayet haklı nedenlerle görüşmek istemediğim insanlarla inatla görüşen, hatta bunun için beni evde yalnız bırakıp görüşmeye giden adamla 1 dk bile evli kalmak istemem. Daha cicim aylarında bu kadar yok sayılıp kadının ağzının içine düşüyorsa bu adamdan bir cacık olmaz.

Bence aile buyuklerine danismak gerekiyor

Evet arkadaşım benim diye wp de konuşuyoruz söylemeye gerek görmedim dedi ama bu kadar yakın arkadaşı olamaz düğüne bile gelmediler
Evlendikten sonra tanişmışsınız zaten öyle yazdınız. Dügüne nasıl gelsinler?
Tabi ki ben de olsam çok huylanırdım. Anlattıklarınıza göre çok manasız bir samimiyet. Hoş şeyler olmadığını düşündüm gerisinde. Ciddi şekilde uyarın, baktınız dinlemiyor ailesine durumu anlatın.

Böyle bir adamla evli kalmam ben. Adam sizi sallamıyor resmen. Muhtemelen kadınla arasında bir şeyler var ya da olacak. Eve almam öylesini. Def olsun gitsin üçlüsüne devam etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…