- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Nikahtır belki.Muhtemelen öyle olacak.
Daha 8 ay evvel dugune gelmemisler ama bu kisa surede acayip samimiyet.
Tshirt acip meme gösterme samimiyetine 5 yıllık kadin arkadasimla ancak gelirim... acayip ucuk bi durum
Bu arada 8 ay önce dügünler yasak degil miydi? Bu konu beni bir dusundurdu.
Çok üzüldüm çok yenisiniz daha ben bu konu da çok iyimser düşünemedim sizi de kırmak istemem ama eşinizin yanından ayrılmayın karşı tarafın eşinize çok iyi niyetlerle yaklaşmadığını hissettim böyle devam ederse eşinizin ailesiyle bu durumu görüşmenizi öneririm en azından onların da bilgisi olsun eğer aranızda halledemezseniz siz yalnız kalmamış olursunuz bu konu hakkındaMerhaba
Henüz yeni evliyim sekiz ay kadar oldu eşimin arkadaşları var beş senelik bir evli çift evlendikten sonra tanıştık bu çiftle ama ısınabildiğim insanlar değiller eşime ayıp olmasın diye ara sıra görüşüyorduk hep beraber ama daha sonra işler değişmeye başladı önceden çok samimi değillerken birden samimi olmaya başladılar ve bende habersiz evli kadınla ve kız kardeşiyle konuştuğunu gördüm çok bozuldum uyardım konuştuk tamam dedi ve özür diledi ama bunu yapmaya devam etti ve artık öyle bir boyuta geldi ki beni kafamda birşeyler kurmakla itham etmeye başladı artık her haftasonu onlarla görüşmeye başladık işin içine alkol girdi bide aşırı rahatsızım bu durumdan ve eşim artık beni dinlemiyor napcağımı bilmiyorum ben istemiyorum diyince beni evde yalnız bırakıp akşam onlarla görüşmeye gidiyor napmam gerektiğini bilmiyorum içim aşırı daralıyor ve sıkılıyor çok çaresiz ve yalnız hissediyorum
Herhangi bir konuda eş ailesi, gelinin yaninda en fazla ne kadar durabilir? Ne hata yaparsa yapsin karşı tarafta evladi var. Elbet bir gun ona yonelir ve asil yalniz kalan kadin olur.Çok üzüldüm çok yenisiniz daha ben bu konu da çok iyimser düşünemedim sizi de kırmak istemem ama eşinizin yanından ayrılmayın karşı tarafın eşinize çok iyi niyetlerle yaklaşmadığını hissettim böyle devam ederse eşinizin ailesiyle bu durumu görüşmenizi öneririm en azından onların da bilgisi olsun eğer aranızda halledemezseniz siz yalnız kalmamış olursunuz bu konu hakkında
Muhakkak öyle olur ama en azından hatanın huzursuzluğun sizden yana olmadığı belli olsun onlar dışardan evladım der ama içten içe de size hak verir o yüzden bilinmesi gerektiğini düşünüyorumHerhangi bir konuda eş ailesi, gelinin yaninda en fazla ne kadar durabilir? Ne hata yaparsa yapsin karşı tarafta evladi var. Elbet bir gun ona yonelir ve asil yalniz kalan kadin olur.
Her dakika eşinin yanında olamaz ki! Yakında kokusu çıkar eşiyle kizkardesinHiç empati kuramadigim bir durum ama şöyle bir yorum yapabilirim. Eşinizin yanindan ayrilmayin. Bir iş karıştırsa sizi yanında hiç istemez.
Sen gelmeyeceksin demiyormuş. Siz gitmeyelim deyince sizi bırakıyormuş. Siz de gidin. Gözünüzle görün kurmayin kafanizda. Alkollü ortamlarda normal muhabbetler de oluyor.
Her dakika esinin yaninda olsun demedim. Arkadas toplantilarina yalniz gondermesin dedim.Her dakika eşinin yanında olamaz ki! Yakında kokusu çıkar eşiyle kizkardesin
O durumda demiyor musunuz? "hani istemiyorsan görüşmeyelim diye, ben istemiyorum lütfen başka bir program yapalım ya da evde zaman geçirelim" diyeÜç defa konuştum istemiyorsan görüşmeyelim diyor ama cumartesi gecesi olunca yine başlıyor görüşelim görüşelim diye
Allah yardımcınız olsunDeniyorum ama çok sıkıldım ve istemiyorum
Siz daha yeni evlisiniz ne demek telinde şifre var ben cıngar çıkarırım en azından sizin şifreyi bilmeniz gerekir ,kendi telefonun şarjı bittiğinde açmayın ,eşinden rica et annemi acil aramam lazım şarjım bitti deyin arar gibi yapın biraz uzaklaşın konuşuyormuş gıbı yapın watsap görüşmelerine bakın yada acil şekilde resmini çekin ,bakın bakalım samimi konuşmalar var mı ,yoksa içiniz rahat etmicek ,ama eşler arasında gizli saklı olmaz ben 20 yıllık evliyim hiç şifre derdimiz olmadı eğer olsaydı çok sıkıntı olurduHerşey çok güzel bu konu dışında tek bağır çağır kavga ettiği konu bu bakamam şifresini bilmiyorum ve hiç göstermez telefonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?