Kocam beni dinlemiyor çok mutsuzum

Ben senin yerinde onları başbaşa bırakmazdım ve galiba dayanamayıp o kadına imalarda bulunurdum rahatsız olduğumu belli ederdim çok sinirlendim ya , Allah yardımcın olsun

Yani durum pek normal değil, eşinizin niyeti de . Muhtemelen cinsel bir fantezi var , her hafta sonu gecemin o saatine kadar evli bir çiftle ne işi var eşinizin ? Sizi üzmek uğruna ne çıkarı olabilir. Kadınınki de samimiyetten öte . Siz mesajlarını okuyun mutlaka , olur ki bir şey bulursanız da ekran fotoğrafı alıp kendinize yollayın.

Cinsellik içeren bir durum yoksa ama eşiniz hala ısrarcı ise de tüm buluşmalara siz de gidin. Siz de kadının eşiyle samimiyet kurun, ona yakın davrnın bakalım eşinizin nevri nasıl dönüyor. Konuşarak anlamıyorsa yapacak başka bir şey kalmıyor.

Bence bidahaki gidicem demesinde bi cinnet geçir ve ya ben ya onlar de

Nikahtır belki.
Her haftasonu gorusecek samimiyette biriysem nikahlarina da giderdim ben olsam. Bu samimiyet sadece cinsel samimiyet gibi geliyor bana da.

Çok üzüldüm çok yenisiniz daha ben bu konu da çok iyimser düşünemedim sizi de kırmak istemem ama eşinizin yanından ayrılmayın karşı tarafın eşinize çok iyi niyetlerle yaklaşmadığını hissettim böyle devam ederse eşinizin ailesiyle bu durumu görüşmenizi öneririm en azından onların da bilgisi olsun eğer aranızda halledemezseniz siz yalnız kalmamış olursunuz bu konu hakkında

Konu sahibi bu videoyu izleyin. Belki eşinizle denk düşen konular vardır. Sezgileriniz açılır, baglantı kurup bir seyleri farketmenizi saglar belki.

Herhangi bir konuda eş ailesi, gelinin yaninda en fazla ne kadar durabilir? Ne hata yaparsa yapsin karşı tarafta evladi var. Elbet bir gun ona yonelir ve asil yalniz kalan kadin olur.

Herhangi bir konuda eş ailesi, gelinin yaninda en fazla ne kadar durabilir? Ne hata yaparsa yapsin karşı tarafta evladi var. Elbet bir gun ona yonelir ve asil yalniz kalan kadin olur.
Muhakkak öyle olur ama en azından hatanın huzursuzluğun sizden yana olmadığı belli olsun onlar dışardan evladım der ama içten içe de size hak verir o yüzden bilinmesi gerektiğini düşünüyorum

Kadın ya da erkeğin , arkadaşımla görüşeceğim diye aile huzurunu bozmasını normal bulmuyorum. 8 aylık evlilikte yapacağınız başka bir işiniz yok mu her hafta sonu bu kişilerle görüşüyorsunuz, hem de içerik olarak bu kadar rahatsızken. Gayet usturuplu insanlar diyelim, yine de her hafta görüşemem.
Ben yeni evliyken buna benzer bir durum yaşadım, ama biz de rahatsız edici bir içerik yoktu, sadece devamlı görüşme isteği vardı.Eşim bekarken başka bir şehirde yalnız yaşadığı için, çok sevdiği bu arkadaşıyla sık görüşme durumu vardı, arkadaşı evli olmasına rağmen neredeyse her akşam 1-2 arkadaş eşimin evine gelirlerdi. Biz evlendikten sonra da , devamlı bize gelin durumu oldu, ben de ısrarla gitmedim, ilk başlarda sıkıntı oldu, hatta sizin ki gibi 1 kere beni bırakıp yalnız gitti maç izlemeye. Adam eşimle sinemaya filan gitmek istiyordu. Ben bu düzeni ve alışkanlığı inatla gitmeyerek yıktım.Bizde ki sorun karşı taraftaydı, adam eşiyle vakit geçirmek istemiyordu heralde, sonra ayrıldılar zaten.
Bence sınırlar çizin, ayda 1 görüşün mesela, telini de kontrol edin, kendi aile saadetinden daha önemli değildir heralde arkadaşları!

Ayol alttann almak zorunda değilsin , tepkini göster görüşmeyeceksin de ürküt bi bakbakalım ,böylece izlersen sonuçlarına da katlanırsın

Çok özür dileyerek söylüyorum ama “swinger” (eş değiştirme) gibi sapkın bir durum olabilir mi eşinizin kafasında?
Eskiden bilinmeyen bir anda ortaya çıkan bu kadar samimi bir çift ve aşırı ısrar ve imalar birleşince aklıma gelen tek seçenek maalesef...

Sizin yerinizde olsam yapacağım tek şey bi süre daha izlemek olurdu olanları bitenleri takip ederdim he baktım yine mi aynı muhabbet ve yine beni yanlız bırakıp o kişilerle görüşmeye arasına mesafe koymuyorsa boşanırdım psikolojimi bu üçlü arasında bozamazdım ne halleri varsa görsünler derdim evlilik bu değil çünki aynı yastığa baş koyduğum insan buysa kapı orda yallah.

Hic karsi taraf demiyor mu esin nerede neden gelmedi diye ? Ya da sizi arayip neden gelmedin gelseydin vs diye ?

Onlar kendi ortamini yapmislar benim anladigim bu.baskada bisi gelmiyor insanin aklina.. iyi niyetli dusunemiyorum ne yazikki. Biz buradan boyle hissediyorsak siz yasayan olarak neler hissediyorsunuzdur Allah bilir

Her dakika eşinin yanında olamaz ki! Yakında kokusu çıkar eşiyle kizkardesin

Üç defa konuştum istemiyorsan görüşmeyelim diyor ama cumartesi gecesi olunca yine başlıyor görüşelim görüşelim diye
O durumda demiyor musunuz? "hani istemiyorsan görüşmeyelim diye, ben istemiyorum lütfen başka bir program yapalım ya da evde zaman geçirelim" diye

Kavga etmeden ama eziklenmeden empatiye çekin eşinizi. "senin görüşmeyelim dediğin bir erkek arkadaşımla ısrarla, her hafta görüşsem rahatsız olmaz mısın" gibi. "biz daha yeni evliyiz, şimdiden arkadaşça /dostça da olsa üçüncü dördüncü kişileri eşe tercih etmek, eşin fikirlerini ve tercihlerini bu konuda hiçe saymak bu evliliği ne hale getirir bunu içtenlikle düşünmeni istiyorum senden" gibi.

Kadının eşinin tavırlarına dikkat edin. Eğer ufacık bir rahatsızlık duyarsanız o konuda direk konuşmadan adamı yönlendirebilirsiniz. Ve eşinizin adamla iletişimi nasıl buna da dikkat edin. Adamı beğenmiyor, küçümsüyor, şaka ile karışık karısının yanında alaya alıyor gibi tavırları var mı?

Lütfen bu arada hamile kalmayın. Eğer tüm bunlar sadece sizin abartınız, şüpheniz değilse ve ciddi bir şekilde yasak aşka veya aldatmaya evrilirse bu adamı bir çırpıda kapıya koyarken bir de bebek olmasın kucağınızda

Çok iyi izleyin durumu. Bu kadın çok rahat ve erkeklerle muhabbeti seven, ama asla eşini aldatmayan bir insan da olabilir. Ama elbette eşinizin sizi yanlız bırakıp koşa koşa onlara gitmesi sizi takmıyor olması bu sorunu ortadan kaldırmaz

Herşey çok güzel bu konu dışında tek bağır çağır kavga ettiği konu bu bakamam şifresini bilmiyorum ve hiç göstermez telefonunu
Siz daha yeni evlisiniz ne demek telinde şifre var ben cıngar çıkarırım en azından sizin şifreyi bilmeniz gerekir ,kendi telefonun şarjı bittiğinde açmayın ,eşinden rica et annemi acil aramam lazım şarjım bitti deyin arar gibi yapın biraz uzaklaşın konuşuyormuş gıbı yapın watsap görüşmelerine bakın yada acil şekilde resmini çekin ,bakın bakalım samimi konuşmalar var mı ,yoksa içiniz rahat etmicek ,ama eşler arasında gizli saklı olmaz ben 20 yıllık evliyim hiç şifre derdimiz olmadı eğer olsaydı çok sıkıntı olurdu

Esinizin yaptiklari normal karsilanacak bir durum degil..

Ya benim yerimde olsaniz ne yapardiniz ! bir gun bir yere gidiyoruz ben ondeyim yuruyorum, ikiside arkada yani eski es ve annesi, arkami bir dondum, genc kizlara bakip bakip guluyorlardi birseyler soyleyip.. bu ne demek oluyor oglusuma baska bir kiz bakayim demek oluyor.. ahlaksizlik, edepsizlik diz boyu.. Defol gitler oglumu evlendirecegim demeler vsvs her neyse.. hesabim mahsere kaldi

Iste anlayin ne kadar kotu insanlar var bu dunyada !

Konya’da mı yaşıyorsunuz? Aklıma kötü şeyler geldi çok üzgünüm lütfen gözünüzü dört açın…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…