• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dinlemiyor çok mutsuzum

Son derece rahatsız olduğunuzu ve bir daha görüşmesini istemediğinizi belirterek geri çekilin son kez.
Tekrar görüştüğü takdirde eşyalarınızı toplayıp ailenizin yanına dönün.
Resti çekin.
Başka çare yok.

Merhaba
Henüz yeni evliyim sekiz ay kadar oldu eşimin arkadaşları var beş senelik bir evli çift evlendikten sonra tanıştık bu çiftle ama ısınabildiğim insanlar değiller eşime ayıp olmasın diye ara sıra görüşüyorduk hep beraber ama daha sonra işler değişmeye başladı önceden çok samimi değillerken birden samimi olmaya başladılar ve bende habersiz evli kadınla ve kız kardeşiyle konuştuğunu gördüm çok bozuldum uyardım konuştuk tamam dedi ve özür diledi ama bunu yapmaya devam etti ve artık öyle bir boyuta geldi ki beni kafamda birşeyler kurmakla itham etmeye başladı artık her haftasonu onlarla görüşmeye başladık işin içine alkol girdi bide aşırı rahatsızım bu durumdan ve eşim artık beni dinlemiyor napcağımı bilmiyorum ben istemiyorum diyince beni evde yalnız bırakıp akşam onlarla görüşmeye gidiyor napmam gerektiğini bilmiyorum içim aşırı daralıyor ve sıkılıyor çok çaresiz ve yalnız hissediyorum
Asla müsade etmem. Yapma demekten anlamiyorsa konuştuğunu farkettigim an da o telefonu duvarda bulur.

Herkesn olduğu ortamda büyük reziilik çıkarır o kadına saldırırım tutamam öfkemi böyle bir durumda gerçekten yaparım eştede büyük suç onun defteri ayrı dürülür ama bu evli adamlara tebelleş olan tiplere fwna ayarım yolarım

Herkesn olduğu ortamda büyük reziilik çıkarır o kadına saldırırım tutamam öfkemi böyle bir durumda gerçekten yaparım eştede büyük suç onun defteri ayrı dürülür ama bu evli adamlara tebelleş olan tiplere fwna ayarım yolarım
Rezillik kime yarar? Birine saldirirsaniz sizden sikayetci olabilir. Yaptırımı olmayan seyler onerin lutfen. Suça yönlendirmeyin insanlari.

Rezillige gerek var mı? Kocası yüz vermese kadın mesaj atacak yüzü bulur mu? O rezilliği kocaya çıkarmak lazım. Demekki eşi konu sahibinden hiç çekinmiyor.Konu sahibi çocuk falan yokken at başından bu adamı bence.

Koca gibi koca bosunami diyorum eşler birbirini tutar ve korursa önlerinde dag duramaz valla helal olsun. 🤌
Çok teşekkür ederim 🌸 yıllar geçtikçe o bağ güçlendi ve güçleniyor şükürler olsun, ne ben onu ezdiririm ne o beni sağolsun.. dediğiniz gibi eşler birbirinin yanında da, yeri geldiğinde ardında da dağ gibi durmayı bilmeli, hem böyle şeyler sevgiyi besleyip koruyor, yıllar geçse de soğukluk olmuyor 💙

Neden kendini kücük düsürsunki degmez bile . Ayrıca suç esinin.

Bana birisi asilsa ben yüz vermez ve terslersem birdaha göz ucuyla bakmaz. Onemli olan o kapiyi aralamamak.

Git saç bas yol mahalle arasi kavgasi yap o kocayla evli kaldigi muddetce çok saç yolar.

Kadın doyumsuz ve her erkeği elde ederim havalarında bir tip..size inat saçma sapan şeyler söyleyip aklınızı karıştırıp kavga etmenize sebebiyet verme peşinede olabilir bu ilk ihtimal
Bu tarz kadınlara verilebilecek en net yanıt onu kaale almadığınızı göstermektir..memesini açtıpında mesela bozulmadan kocasına dönüp ay ne rahat insanlarsınız pes falan deyin kocasıyla vurun onu ...sürekli ahktan dem vurun kocası yine bişey demezse yakın gemileri..olay çıkartın sonrada derhal boşayın o adamı hemde yedi düvele rezil edin
Boşa heba etmeyin kendinizi değmez

Bu durumun alttan alınır tarafı yok. Tam olarak benzemese de yakın arkadaş bildiğim biri onlarda kaldığımız bir gün eşiyle barışmak zırvası ile sabaha kadar mesajlaşmış eşimle.. Güya eşim aralarını düzeltmeye çalışmış.. Ve mesajlar silinmiş.. İkisi de bana bahsetmedi bile.. 2 ay sonra tesadüfen öğrenip ikisinin de ağzına ettim ve tüm irtibatı kestim diğer tarafla.. Kaybedeceğiniz bir şey yok. En fazla bu insancıklar sizi kaybeder..

Dışarda görüşmüyoruz ki hiç hep ya bizde ya onlarda malesef onun eşi hiç tepki vermiyor gayet normal gibi davranıyor
Eşiniz evlenmeden önce bunlarla 3. olarak takılıyordu bence, şimdi de iki çift grup yapar mıyız diye ısındırma turları bunlar, başka türlüsü mümkün değil gibi. Yoksa evlenmeden önce tanımaz mıydınız bu kadar yakın arkadaşları!

Yakın arkadaşta olsa sürekli sürekli görüşülmez ya üstelik eşim gelmiyor ve onlar çift olarak geliyorsa bende gitmem

Back