- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 1
- 4.717
- 53
Eşinizin istemediğiniz insanlarla görüşmesi, bu insanlarla aksam saatlerinde telefonlaşması mesajlaşması, siz olmadan onlarla dışarı çıkması boşanma sebebi. Mümkünse telefonunda gece saatlerinde yapılmış arama, mesajlaşmalar, buluşma görüntüler (saati ve tarihi belirli olacak şekilde) ekran görüntüsü alın ya da kendi telefonunuzda video kaydı yapıp onun telefonundaki görüntü, mesajları video kaydına alın. Mümkünse bir avukata gidip bu konu hakkında aynen buraya yazdığınız gibi konuşup anlatın, maddi-manevi tazminatı içeren bir boşanma davasını açın. Ben iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Gece vakti alkollü alkolsüz bir mekana (eşi ısrarla istemediği halde) kadınlarla giden (bu kadınların yanında eşlerinin olması da önemsiz) bir erkeğin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hele ki eşi ısrarla istemediği halde bu kadınlar için eşinin kalbini kırıyorsa. Avukatla görüştükten sonra boşanır bosanmazsınız karar size kalmış ama lütfen kanıt alıp bir avukatla görüşün. Ayrıca öyle ilişkiler var ki bazı erkekler swing yapmakta hiçbir problem görmüyor arkadaşlarına eşlerini sunuyor ve bu hoşlarına gidiyor skdndmdö. İnanın ben bu durumun çok benzerine bir savcılık dosyasında şahit oldum. Sonunda karısını arkadaşına sunan erkek davacı olmustu, arkadaşım karımı kaçırdı diye. Ki bu olaydaki 3 şahıs da memurdu Karısı yanında başka erkeklere sürekli vücudundan bahsediyorsa ve eşi de bundan rahatsız olmuyorsa vardır bir halt. Bu durumu normal görenlere de şaşıyorum.Merhaba
Henüz yeni evliyim sekiz ay kadar oldu eşimin arkadaşları var beş senelik bir evli çift evlendikten sonra tanıştık bu çiftle ama ısınabildiğim insanlar değiller eşime ayıp olmasın diye ara sıra görüşüyorduk hep beraber ama daha sonra işler değişmeye başladı önceden çok samimi değillerken birden samimi olmaya başladılar ve bende habersiz evli kadınla ve kız kardeşiyle konuştuğunu gördüm çok bozuldum uyardım konuştuk tamam dedi ve özür diledi ama bunu yapmaya devam etti ve artık öyle bir boyuta geldi ki beni kafamda birşeyler kurmakla itham etmeye başladı artık her haftasonu onlarla görüşmeye başladık işin içine alkol girdi bide aşırı rahatsızım bu durumdan ve eşim artık beni dinlemiyor napcağımı bilmiyorum ben istemiyorum diyince beni evde yalnız bırakıp akşam onlarla görüşmeye gidiyor napmam gerektiğini bilmiyorum içim aşırı daralıyor ve sıkılıyor çok çaresiz ve yalnız hissediyorum