oyle anlamaz yakindan goster diyeydinizMesela gögüslerinin zayıfladığı için çatladığı söyleyip tişörtünü biraz indirip bak diyor
Tamam da bunun alkolle ilgisi yok ki , bu bir densizlik yerini bulamama sınırlarını cizmeme . Çok tuhaf yani his ne ise bence odur . Siz akıllıca davranın .Yoksa bende rahat biriyim alkol kullanan biriyim ama bunlar çok fazla geliyor
Aynen sinir cok onemli muge anli diyordu artik arkadas almayàlim eveKocası hiç tepki vermiyor ona da anlam veremiyorum istediği kadar arkadaşın olsun insanlar sınırlarını bilmeli
Şok olduğum için hiç bişey diyemedimoyle anlamaz yakindan goster diyeydiniz
Davranmaya çalışıyorum umarım yapabilirimTamam da bunun alkolle ilgisi yok ki , bu bir densizlik yerini bulamama sınırlarını cizmeme . Çok tuhaf yani his ne ise bence odur . Siz akıllıca davranın .
Teşekkür ederim sağolun insanlar sınır bilmiyor artıkAynen sinir cok onemli muge anli diyordu artik arkadas almayàlim eve
Bende Yok artik diyordum
Kadin hakli Vallah
Hepsi yalan su donemde
Yasadiginiz durumu hayal etmek dahi istemiyorum Allah yardimciniz olsun
Yalnis anlamyın ben sizi uzmek icin yazmadim kesinlikle oyle dediniz ben uzuluyorumÇok üzülüyorum
Üzülmeyin özür dilerim sindiremedim hala olanıYalnis anlamyın ben sizi uzmek icin yazmadim kesinlikle oyle dediniz ben uzuluyorum
bu is yakinda b*ka sarar.Şok olduğum için hiç bişey diyemedim
Biraz kafamı toplayayım teşekkür ederimbu is yakinda b*ka sarar.
siz ihtiyatli olun.
sonra cok uzulmeyin.
kendinize bir b plani c plani hazirlayin.
hatta ufaktan delil toplamak icin gozunuz acik olsun.
Açıkcası bende eşimden bunu bekledim ama malesefBenim hiç samimi olmadığım bir arkadaşım eşimle beni nişanlı iken yolda gördü ve eşimde tanıyor uzaktan vs hiçbir ilgisi filan yok . Küçük birşey paylaşıcam bu ark resmen eşime asıldı yani net şekilde bunu eşimde anladı ve eşim o anda ben hicbirseye tenezzül edip,ustelemeden eşim kendisi karşı tarafı bozdu resmen bozulacak şekilde . Bana hiç gerek kalmadı . Yani demem su ki bu gibi durumlarda erkek ya da kadın eşek olmadığı egosunu hoşnut kılmak istemediği sürece ve karşı tarafa ilgisi olmadığı takdirde istediği gibi uzaklastirabilir . Eşinizin durumdan memnun olduğunu düşünüyorum.
Üzülmeyin özür dilerim sindiremedim hala olanı
Çok teşekkür ederim sağolunDualarım siznle rabbim hakkınızda hayırli olan neyse onu versin inşallah hersey yoluna girer mutlu olursunuz
Deniyorum ama çok sıkıldım ve istemiyorumAlkol gırmış ortama yalnız bırakmayın bu sefer hep sızden ayrı takılmak ıster
Bu nasıl evlılık yaaa...Sevgılıyken bılırsın sıfresını zartını zurtunu evlı olmussun neyın sıfresı? Elın bulasık olur acamazsın bısı olur yardım ıstersın karında bılmıcek kım bılcek bu sıfreyi? Bende hoslanmam karıstırmayı ve karıstırılmasını telefonumun fakat ıstedıgim zamanda alır bakar ınternetınıde kullanmak ısterım tabı o da alıp kullanabılır ve ınsan sureklı obsesıf sekılde olmamak kaydıyla bır gorusmelerıne konusmalarına bakmak ısteyebılır ınsanız dı mı sonucta? Saklanacak bısey yapılmıyorsa korkulacakda bırsey yoktur kanımca..ne demısler; "TEDBİRLİ OLMAK GEÇİMİN YARISIDIR.."Herşey çok güzel bu konu dışında tek bağır çağır kavga ettiği konu bu bakamam şifresini bilmiyorum ve hiç göstermez telefonunu
Arabanız varsa sizde gidin yada arayım canım çok sıkıldı benide alın diyinBeni bırakıp onunla görüşmeye gitti ama kabullenemiyorum
Teşekkür ederim tavsiyenizi dinleyeceğimBu nasıl evlılık yaaa...Sevgılıyken bılırsın sıfresını zartını zurtunu evlı olmussun neyın sıfresı? Elın bulasık olur acamazsın bısı olur yardım ıstersın karında bılmıcek kım bılcek bu sıfreyi? Bende hoslanmam karıstırmayı ve karıstırılmasını telefonumun fakat ıstedıgim zamanda alır bakar ınternetınıde kullanmak ısterım tabı o da alıp kullanabılır ve ınsan sureklı obsesıf sekılde olmamak kaydıyla bır gorusmelerıne konusmalarına bakmak ısteyebılır ınsanız dı mı sonucta? Saklanacak bısey yapılmıyorsa korkulacakda bırsey yoktur kanımca..ne demısler; "TEDBİRLİ OLMAK GEÇİMİN YARISIDIR.."
Bişey yoksada adamın aklına karpuz kabuğu sokmayın... (Mide genişliğini eşinizinde daha yeni tanıyor olabılırsınız çünkü)
Özellıkle kadına fazlasıyla sinir oldugunuzu bellı etmeyın ve adamı oraya tek gondermeyin..
Deseniz ki sen ne yapardın; canım benim bu adamdan sana koca ,cocuklarına baba olmaz ailenle konus onada bısey deme o yokken özel sana aıt ne varsa yukle bas git evıne....Tek senın basına gelmıyor...4 ay sonra bosanan cok yakın tanıdıgımız var... Pişman degıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?