Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim halamın oğluna evli hatta tesettürlü bir bayan kafayı takmıştı.çocukları falanda vardı.kocası mütahit adam il dışına çıktıkça buna para teklif edermiş hem de dolar üzerinden o zaman euro yoktu da :)) hala oğlu kadına utan bir de evlisin çoluğun çocuğun var nasıl kocanın yüzüne bakacaksın demiş.kadının cevabı aynen yazıyorum " aman nasılsa ölünce toprak dolduracak o zamana kadar sen doldur" duyunca çok şaşırmıştım.bu gerçek değilse de inanın var bu tarz insanlar.
olayın vicdani boyutunu ırgalamıycam..
iyi yapmışın eşim bana böyle bir şey yapsa bende aynısı yaparım erkeklerebu şart canım
neden ki imamda karısınımı aldatıyor
12 yıllık mutlu bir evliliğim var ve kocamla aramızda herhangi bir sorun yokken kocamın beni hayat kadınlarıyla aldattığını öğrendim.O yüzden ben de kendime arada bir internetteki bir site vasıtasıyla jigolo buldum ve onunla kocamı aldattım.Fakat huzursuzum ve vicdanım sızlıyor depresyona girdim.Ne yapacağımı bilemiyorum vicdan azabından.Acaba kocamla bu konuyu paylaşsam ne der beni boşar mı?
Ohh nihayet biri ne duygularla hareket ettiğimi anlamışş....Arkadaşlar hepiniz kızıp dalgaya alıyorsunuz ama bakıyorumdaa sitede en çok benim konum okunuyor..eşinin aldattığından müzdarip bir çok arkadaşın konusu es geçildi[COLOR="Red[COLOR="Red"]"]...size inanılmaz gelse de ...artık kadınlarda bunu yapmalıki erkekler bu kadar pervasız davranamasın[/COLOR]..[/COLOR].hepnizin böyle bir şey başına geldiğinde kocanıza soracağınız ilk soru ben yapsaydım ne olurdu olacak...ve alacağınız cevap yapamazsın sen kadınsın ben erkek...bunları bana gösterdiğiniz tepkilerle erkeklere siz öğretiyorsunuz...bence beni yuhlayıp dalaga geçeceğinize başınızı ellerinizin arasına alıp bunu düşünün...boşan affet bir şey değiştirmiyor..bunu normalleştiren bu olayı erkeklere normalleştirmekle birazda biziz...
peki seni gene aldatsa aynışeyi tekrar yapacakmısın
çelişkiler içindesiniz.
ilk mesajınızda ,vicdan azabından depresyona girdiğinizi yazıyorsunuz.
son mesajınızdada bu aldatmayı bizlere öneriyorsunuz. hemde bu ahlak dışı olayı.
yazdıkça batıyorsunuz.
Ohh nihayet biri ne duygularla hareket ettiğimi anlamışş....Arkadaşlar hepiniz kızıp dalgaya alıyorsunuz ama bakıyorumdaa sitede en çok benim konum okunuyor..eşinin aldattığından müzdarip bir çok arkadaşın konusu es geçildi...size inanılmaz gelse de ...artık kadınlarda bunu yapmalıki erkekler bu kadar pervasız davranamasın...hepnizin böyle bir şey başına geldiğinde kocanıza soracağınız ilk soru ben yapsaydım ne olurdu olacak...ve alacağınız cevap yapamazsın sen kadınsın ben erkek...bunları bana gösterdiğiniz tepkilerle erkeklere siz öğretiyorsunuz...bence beni yuhlayıp dalaga geçeceğinize başınızı ellerinizin arasına alıp bunu düşünün...boşan affet bir şey değiştirmiyor..bunu normalleştiren bu olayı erkeklere normalleştirmekle birazda biziz...
Ohh nihayet biri ne duygularla hareket ettiğimi anlamışş....Arkadaşlar hepiniz kızıp dalgaya alıyorsunuz ama bakıyorumdaa sitede en çok benim konum okunuyor..eşinin aldattığından müzdarip bir çok arkadaşın konusu es geçildi...size inanılmaz gelse de ...artık kadınlarda bunu yapmalıki erkekler bu kadar pervasız davranamasın...hepnizin böyle bir şey başına geldiğinde kocanıza soracağınız ilk soru ben yapsaydım ne olurdu olacak...ve alacağınız cevap yapamazsın sen kadınsın ben erkek...bunları bana gösterdiğiniz tepkilerle erkeklere siz öğretiyorsunuz...bence beni yuhlayıp dalaga geçeceğinize başınızı ellerinizin arasına alıp bunu düşünün...boşan affet bir şey değiştirmiyor..bunu normalleştiren bu olayı erkeklere normalleştirmekle birazda biziz...