Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

Nasıl da tak diye internetten bulmuşsun bu jigoloyu?Nasıl bulunur ki???Allah esirgesin......

su jigolonun adresini versene bende aldatmayi dusunuyorum acaba benimki ne der.
saka gibisiniz gerci bayan oldugunuzu sanmiyorum.
kafa bulma bizimle hadi canim hadi.

napcan şekerim kaç para olduğunu:jeyyar:
cevapta vermemiş arkadaş kaç para olduğuna, yoksa bilmiyor muakannehirakannehir

yavrum annem derki
kızım herşeyi yapmasanda öğren
yaptığın banaysa öğrendiğin kendine kar kalır der
işin şakası bu jigoloların hayatını yaşam tarzlarını bi haber proğramında izlemiştim
bunlar tele kızlardan bile piyasası pahalı
valla adamı iflasa götürür sonra

yavrum annem derki
işin şakası bu jigoloların hayatını yaşam tarzlarını bi haber proğramında izlemiştim

canım arkadaşta para pilav demekkikaydirigubbakcemile3

Buraya konu acan bir hayat kadinida olsa kimsenin o kadina namussuz, edepsiz demeye hakki yok....Etiketlerde yine birileri kusmus zehirini....:hulya:

Evet, kötü birsey yapti bu kadin...ama burda vurun kahpeye yapmaya gerek yok....yaptignin bedelini o ödeyecek neticede....:nazar:

Aldatan erkek kadar aldatan kadinda var....kimle aldatiyor erkekler? Olmicak birsey degilki bu...neler duyuyor neler görüyoruz hayatta...:kahve:

Ha bu konu yalan dolan bir konuda olabilir....ama burda yine yanlian biz degil konuyu acandir....kandiran kendini kandirir...:nazar:

bu ne ya 25 kayıtlı 3 misafir kullanıcı konuyu okuyor iyi reklam oldu senin için konu sahibi hanım(sanmam hanım mı acaba)zaten buna benzer bişey benim de başıma geldi sevgilim benim numaramı ikinci hattına kaydetmemiş ben de onun nosunu ezberlememeye karar verdim...fakat huzursuzum vicdanım sızlıyor depresyona girdim.tabi vicdan azabı da var.acaba sevgilimle bu konuyu paylaşsam ne der ben den ayrılır mı???aaayyyyyyyyyyy kızlar nolur yardım edin

bi de böyle bi fake konu açılınca neden hep erkektir diyosunuz ki bence hemcinslerimizdende böyle eğlenmek isteyenler olabilir, hatta vardır:hulya:

ark teker teker gelın amaaa aaaaaaaaa sıkıştırmayın hanım ablayı..özelden sorun fıyat konusunu:nazar:

google da jigolo yazın hepsi çıkıyor....siz inanmasanızda bunu yapan çok kadın var adil mi doğru mu değil...ama yaşadıklarım ne kadar adil....

yavrum annem derki

cemrecim rep veremiorum, böle verim bari dedim..

annenin ellerinden öperim buyrunnnnnnnnn

X