Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh nihayet biri ne duygularla hareket ettiğimi anlamışş....Arkadaşlar hepiniz kızıp dalgaya alıyorsunuz ama bakıyorumdaa sitede en çok benim konum okunuyor..eşinin aldattığından müzdarip bir çok arkadaşın konusu es geçildi...size inanılmaz gelse de ...artık kadınlarda bunu yapmalıki erkekler bu kadar pervasız davranamasın...hepnizin böyle bir şey başına geldiğinde kocanıza soracağınız ilk soru ben yapsaydım ne olurdu olacak...ve alacağınız cevap yapamazsın sen kadınsın ben erkek...bunları bana gösterdiğiniz tepkilerle erkeklere siz öğretiyorsunuz...bence beni yuhlayıp dalaga geçeceğinize başınızı ellerinizin arasına alıp bunu düşünün...boşan affet bir şey değiştirmiyor..bunu normalleştiren bu olayı erkeklere normalleştirmekle birazda biziz...
Zaten aldatılmak insana bu çelişkileri yaşatıyor depresyondaa..ayrıca size önermiyorum..kimseye önermiyorum...ama bu duyguyu erkekler yaşamadıkça daha çok kadın defalarca aldatılmaya mahkum diyorum...
Arkadaşlar neyse evet yaptım kimin kime saygısı var yok oldu...kırıldım incindim yaptım...böyle bir şey yaşatılmasaydı yapmazdım...ama oldu...vicdana gelince bende malesef kadınım ...vicdan denen şey bize allah vergisi sanırım...bir taraftan sürekli sesleniyor...keşke eşimede bu kadar seslenseydiii...
12 yıllık mutlu bir evliliğim var ve kocamla aramızda herhangi bir sorun yokken kocamın beni hayat kadınlarıyla aldattığını öğrendim.O yüzden ben de kendime arada bir internetteki bir site vasıtasıyla jigolo buldum ve onunla kocamı aldattım.Fakat huzursuzum ve vicdanım sızlıyor depresyona girdim.Ne yapacağımı bilemiyorum vicdan azabından.Acaba kocamla bu konuyu paylaşsam ne der beni boşar mı?
yanlış tesettürsüzlere özgü bir davranış değildir ki
yanlışı herkes yapar
bir tanıdığım imamı tesettürlü eşi fırsat bulduğunda aldatıyor, adamın haberi yok
olursa neler olur düşünemiyorum
ne kadar geniş bi ailesiniz ya :1shok: