Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

Ohh nihayet biri ne duygularla hareket ettiğimi anlamışş....Arkadaşlar hepiniz kızıp dalgaya alıyorsunuz ama bakıyorumdaa sitede en çok benim konum okunuyor..eşinin aldattığından müzdarip bir çok arkadaşın konusu es geçildi...size inanılmaz gelse de ...artık kadınlarda bunu yapmalıki erkekler bu kadar pervasız davranamasın...hepnizin böyle bir şey başına geldiğinde kocanıza soracağınız ilk soru ben yapsaydım ne olurdu olacak...ve alacağınız cevap yapamazsın sen kadınsın ben erkek...bunları bana gösterdiğiniz tepkilerle erkeklere siz öğretiyorsunuz...bence beni yuhlayıp dalaga geçeceğinize başınızı ellerinizin arasına alıp bunu düşünün...boşan affet bir şey değiştirmiyor..bunu normalleştiren bu olayı erkeklere normalleştirmekle birazda biziz...

aslında suç sende de değil senı aldatıp bunu yaptıranda....

yıne de yaptıgından onun haberi yok hala o yuzden onun içi rahat sen kendı duygularını tatmın etmişsin sadece...

Zaten aldatılmak insana bu çelişkileri yaşatıyor depresyondaa..ayrıca size önermiyorum..kimseye önermiyorum...ama bu duyguyu erkekler yaşamadıkça daha çok kadın defalarca aldatılmaya mahkum diyorum...

önermiyor musunuz. bu ne peki.

...artık kadınlarda bunu yapmalıki erkekler bu kadar pervasız davranamasın

Arkadaşlar neyse evet yaptım kimin kime saygısı var yok oldu...kırıldım incindim yaptım...böyle bir şey yaşatılmasaydı yapmazdım...ama oldu...vicdana gelince bende malesef kadınım ...vicdan denen şey bize allah vergisi sanırım...bir taraftan sürekli sesleniyor...keşke eşimede bu kadar seslenseydiii...

Peki eşine anlattığında ödeştik unutalım deyip seni affederse onunla evli kalmaya devam edebilecekmisin

valla bugüne kadar hiç aldatılmaktan korkmadım çünki aldatan kişi beni diil ''kendini'' aldatır
böyle bir durumdada asla ''kendimi'' aldatmam
''kendini'' aldatmış insanı kendiyle başbaşa bırakırım
içi içini yesin dursun
beni bir uçkur meselesinden kaybettiğine yansın
''kendini'' aldatmış insan verilebilecek en büyük ceza bence

İyi yapmışsın, devaaaammmmmm. Allah yolunu açık etsin. Yeni maceralarını bekliyorum.

afferin size ne güzel yapmışsınız. o sevgilisini çağırsın sende jigolonu çağır hep beraber vakit geçirin evde çok mutlu olursunuz çokk alkisalkisalkis

bu konudan sunu mu cıkarmalızyız eslerınız sızı aldatıyorsa onlara ders vermek ıcın sızde aldatın..

bu durumda sızın bırseyınızı calarlarsa sızde calanın bırseyını calın..

sızı bırı yalan soylerse sızde soyleyın..

esınıze kızgınsınsınız o hatalı..
sızde aynı seyı yaptınız ondan ne farkınız var...

ınsanlar aldatmak ıstesın yeterkı o kadar sebep var kı...

kadınların yapması gereken ...esı aldatıyorsa ....her ne olursa olsun kendı ayakları uzerınde durarak onu terk etmektır

Arkadaşlar neyse evet yaptım kimin kime saygısı var yok oldu...kırıldım incindim yaptım...böyle bir şey yaşatılmasaydı yapmazdım...ama oldu...vicdana gelince bende malesef kadınım ...vicdan denen şey bize allah vergisi sanırım...bir taraftan sürekli sesleniyor...keşke eşimede bu kadar seslenseydiii...

iyi her kırılan kendine parayla adam tutsun o zaman. kusura bakmayın ama sizde hiç mide yokmu allah aşkına bir kere sizin kendinize saygınız yok.

12 yıllık mutlu bir evliliğim var ve kocamla aramızda herhangi bir sorun yokken kocamın beni hayat kadınlarıyla aldattığını öğrendim.O yüzden ben de kendime arada bir internetteki bir site vasıtasıyla jigolo buldum ve onunla kocamı aldattım.Fakat huzursuzum ve vicdanım sızlıyor depresyona girdim.Ne yapacağımı bilemiyorum vicdan azabından.Acaba kocamla bu konuyu paylaşsam ne der beni boşar mı?

Eşinizin sizi aldattığını öğrenince neden devam ettiniz ki evliliğe...Neden siz boşamadınız ? Tek derdiniz onun sizi boşayıp boşamaması mı ? :1no2:

yanlış tesettürsüzlere özgü bir davranış değildir ki
yanlışı herkes yapar
bir tanıdığım imamı tesettürlü eşi fırsat bulduğunda aldatıyor, adamın haberi yok
olursa neler olur düşünemiyorum :nazar:

yanlış anlaşılmayayım tesettürlü bayanlara yönelik karalamak amaçlı değildi lafım.saygım vardır inançlardan ötürü yapılan şeylere.toplumda namus abidesi olarak kabul edilir bir kısım erkek tarafından.açık bayanlar onların gözünde kötüdür ona yönelik dedim.kimse alınmasın.

ya kızlar bırakın be kadının hoşuna gidiyo ilgi odağı olmak sinir oldum yazıklar olsun pişman olacağına kendini haklı çıkaracak sebepler arıyo bence ilgilenmeye bile değmez

yuh...deme bosver nolcak arada bir o hayat kadinina gider sen jigoloya sonra yine evde bulusursunuz

X