Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

iyi olur bamum ama dikkat et hamileyimmm daha hafifiten birseyler olsun

hakikaten jigolo buldunmu
bulduysan bunun piyasası kaça gidiyo sen kaç kuruş ödedin
son soru bedavası yokmuydu paranı böyle fuzuli şeylere niye harcadın
bu üçüne yanıt bekliyorum
lütfen yani

Sadece bir kere göreceğim gecelik bir şey yaptım...eşim gibi işte ..bir daha görmeyeceğim...

yok canım niye boşasın, iki ağlar sızlar annesinin evine gider birkaç gün, sonra affeder
belki seda sayana falan da çıkabilir :nazar:

Arkadaşlar tamam yanlış ...ama affettimde bekledim düzelsin dedim...bunu sadece bir kabulleniş olarak algıladı..yeniden yaptı....burda okuyorum hep eşim yine aldattı diyee....ben dedimki bir erkek sanırım yaşamadan anlamıyor...yaşatıyımda görsün...ne bilim yaa...

yapma demogoji yapma canım istedi merak ettim de analarız pişmanım desende anlarız ama yok onunda canı yansın istedim falan ucuz laflar

intikam almişsinizz amaa intıkam alırken de yanlşa batmışsınız.......................

madem aldattı gözünüzde kucukdu ayrılsa idiniz...

sizin başkası ile bişi yaptgınızı bilmıo ki adam vicdan azabı çeksin.....!!!!!!!!!!!!!

siz kendı kendınıze .........nese

eşinize bildiklerinizi anlatın
belki aldatmıo nasıl bu kadar emın olup başkasının kollarına gidiosunuz hemen '!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hakikaten jigolo buldunmu
bulduysan bunun piyasası kaça gidiyo sen kaç kuruş ödedin
son soru bedavası yokmuydu paranı böyle fuzuli şeylere niye harcadın
bu üçüne yanıt bekliyorum
lütfen yani

napcan şekerim kaç para olduğunu:jeyyar:
cevapta vermemiş arkadaş kaç para olduğuna, yoksa bilmiyor muakannehirakannehir

ben bişey sorcam kızlar kocanıza kızınca kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz ben bunu hiç bec eremiyorum valla çıldırıyorum ya

Konuyu Toplam 26 Kullanıcı okuyor. (24 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
m.joYy, aysun4141, biricik_06, cemre110, Çenebaz, chess, DrGunay, DyGLu, esc_, Gülsüm Sultan, Karamsar18, kokohantes, Leyla81, melekkk__+, nurunayn, pembefare, reyyan_06, sahrud72, seyhan03520, solaris, sweety_eva, tarjamy, zeyna33

ona anlatmayı planlıyordum..evet haklısınız bilmezse bir anlamı yok...ne mi hissettim başta intikam duygusundan dolayı rahatsız değildim...ama daha sonra ne bilim işte kötü oldum..öncesinde hiç bir şey düşünmedim yaptım hakkettiğini düşündüm...

ayrıca nolur yapmayın şunu, valla en gıcık olduğum şey
yapıştırmayın şu okuyanları, isteyen aşağı bakar...

heeey acıların kadını arkadaş bi soru sormuş cevap versene nasıl buldun ve fiyatları fahişmi yan i yüksekmi??

neden soruyon demeyin namus bu kadarmı ucuz diyeceğim yanlış anlamayın

ona anlatmayı planlıyordum..evet haklısınız bilmezse bir anlamı yok...ne mi hissettim başta intikam duygusundan dolayı rahatsız değildim...ama daha sonra ne bilim işte kötü oldum..öncesinde hiç bir şey düşünmedim yaptım hakkettiğini düşündüm...
ya mazur görürsen bi şey sorcam.
gençmiydi? hep tv de yakısıklı olurda bu tipler valla meraktan soruyorum güldüğüme bakmaa=))))))))))))

X