Kocam beni aldatıyor mu

Eşinin sana olan ilgisinde azalma vs oldu mu ? Seni başka şüphelendiren durum mutlaka olmalı .Çünkü yazdıklarından kesin aldatıyor ibaresini cikaramayiz

Tartıştığınız ve aranız limoni olduğu için belki şüphelendiniz. İlgi ve iletişim azalınca insanın aklına böyle ihtimaller daha çok gelebiliyor. Peşini bırakmayın elbette. E devlete tekrar bakarsınız. Ama kendinizi de yiyip bitirmeyin.

Bana da wp mesajları ya da aramalar 1 saat sonra hatta belki wp a girince bildirim olarak geliyor. Bayağıdır böyle.
Eşim görüntülü arıyor çalıyormuş ama bende çıkmıyor.

Telefonu çift hatliysa eğer birini aradığınız zaman siz 1. Hattı arıyorsanız ve eğer aradığınız kişi 2. Hattan hattan birisiyle konuşuyorsa 1. Hat ulaşılamıyor diye çaliyor. Daha önce çift hat kullanmak zorunda kalmıştım biri annemin biri benim hattımdi annem birisiyle telefonda konuşurken benim hattımı aradıkları zaman ulaşılamıyor diyordu mesela. Bu şekilde bişey olabilir ama iki hat varsa gözükür zaten yani anlasilir eğer sürekli çıkartıp takmiyorsa

Öyle hissediyorsan doğrudur

Hayır çevrim içi değil çıkmış 2 tik yok yani ki asla yapmadığı şeydir gece bile açıktır telefonun interneti sesi
Dün bizim de başımıza geldi bu olay , eşimle watsaptan yazisiyoruz 2 dakika sonra mesaj atıyorum tek tik ,internet kapalı gibi duruyor haliyle.
İnternetini neden kapatıyorsun 2 de 1 deyince öğrendik ki ; pil süresini kisalttigi için uygulamalardan kapatmış bütün pil yiyen uygulamaları. Watsapa girmeden mesaj bildirimi gelmiyor dolayısıyla siz interneti kapattı sanıyorsunuz. Eşiniz gelince buna bi bakın isterseniz

Evet dün gece baktık aynı olmuş galiba geldiğinde şarjı 3 du bitmesin diye arada bir uçak moduna almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…