- 25 Nisan 2022
- 1.501
- 1.787
Akşam saatlerinde benimde aktif oluyor ama gün içinde aramış ve o saatte hiç tel görüşmesi yapmadım eminim ekranda da cevapsız daha sonra göründü.Telefonu “rahatsız etme” moduna girmiştir. Akşam uyku saatlerimde girer. Eşim arar meşgul çalarım mesela. O yüzden manuel düzeltiyorum.
5 senedir hiç olmuyordu ama çekmeyen bir yerde değil sürekli ulaşılabilecek bir yerde başka bir hattı telefonuna takıyor olamaz mıwhatsapptan çıkış yaptığını nerden biliyorsunuz? Msj yolladığınızda interneti açık olduğu halde mesajınız ona ulaşmıyosa güncelleme sorunu var demektir bende olmuştu. Mesajlar sadece uygulamaya girince ulaşıyordu bana, bazı arkadaşlar interneti kapatıp açıyorum sanıyordu hatta
Nasıl yani sürekli çevrimiçi mi oluyor anlamdım?Tamam ama WhatsApp'tan asla çıkış yapmaz tek tık yanmaz yani
Aktarmaya almış olamaz mı ? Başkasıyla konuşunca ulasilamiyor oluyor.İyi akşamlar arkadaşlar içimi kemiren bir soru ile geldim kocamın telefonu asla kapalı olmaz interneti hiçbir zaman kapalı olmaz çünkü her zaman telefonla iç içe olması gereken bir işi var 2-3 gündür telefonu arada bir kapalı oluyor ve WhatsApp'tan da çıkış yapmış gözüküyor sizce ikinci bir hattı vardı onu mu takıyor telefona bugün ailesiyle bir yere gittiler kocamı aradım ulaşamayınca kayın babamı aradım dışarı çıktı telefonla konuşuyor dedi ama ben arayınca ulaşamamıştım başka bir telefonu yok ama ikinci bir hattı telefona takıyor olabilir mi bu ikinci hattı takınca mesajlar falan telefona yüklenmiyor mu
Bende de durduk yere çıkmıştı bu problem. Karşıdaki hep tek tikte kalıyordu ben uygulamaya girene kadar.5 senedir hiç olmuyordu ama çekmeyen bir yerde değil sürekli ulaşılabilecek bir yerde başka bir hattı telefonuna takıyor olamaz mı
Hayır çevrim içi değil çıkmış 2 tik yok yani ki asla yapmadığı şeydir gece bile açıktır telefonun interneti sesiNasıl yani sürekli çevrimiçi mi oluyor anlamdım?
Peki sizi aradığında bunları ona neden sormadınız? Yanıtından anlardınızHayır çevrim içi değil çıkmış 2 tik yok yani ki asla yapmadığı şeydir gece bile açıktır telefonun interneti sesi
Ikinci hat e-simdir. Fiziki sim yoktur.Telefonda iki tane hattı varsa bir tanesini iptal etmesi gerekmiyor mu yoksa aynı anda kullanabiliyor muyoksa aynı anda kullanabiliyor mu
Çift hat kullanıyorsa kapatıp açmasına gerek yok. Diğerinden görüşme yapıyorken size kayıtlı olan hat kapalı konuma geciyor.5 senedir hiç olmuyordu ama çekmeyen bir yerde değil sürekli ulaşılabilecek bir yerde başka bir hattı telefonuna takıyor olamaz mı
Aramadı sesli bir ortamdalar kinaya gitmişti akrabasının mesajla gelicez birazdan dedi sadecePeki sizi aradığında bunları ona neden sormadınız? Yanıtından anlardınız
Yani oburuyle görüşme mesajlaşma yaparken benim bildiğim numarası kapalı mı çalıyor WhatsApp çıkış mi oluyorÇift hat kullanıyorsa kapatıp açmasına gerek yok. Diğerinden görüşme yapıyorken size kayıtlı olan hat kapalı konuma geciyor.
Arama yaparsanız kapalı diyor evet ama whatsap kapalı olmaz. Whatsaptan cıkış yapmak ne demek bunu anlayamadım? Yani son görülme saati mi?Yani oburuyle görüşme mesajlaşma yaparken benim bildiğim numarası kapalı mı çalıyor WhatsApp çıkış mi oluyor
Whatsappla simin bi ilgisi yok kiz. Benim su an yabancı hattim takılı mesela whatsappta turk numaram kayıtlı. Telefonda internet varsa wifi de olabilir hangi hat aktif olursa olsun whatasppta kayitli numara online görünür. Simler arasi gecis yaparken tel cekmemistir belki. Ayarlardan ag ve internete gir e-sim kayıtlıysa görürsün.Yani oburuyle görüşme mesajlaşma yaparken benim bildiğim numarası kapalı mı çalıyor WhatsApp çıkış mi oluyor
Durup dururken ikinci hat akla gelmesi cok enteresan. Konu sahibini bu sorgulamaya iten bişeyler olmalı.Yalnızca bu mu gözünüze takılan?
Sadece buysa aldatıyor denilemez ama tetikte olun. Bir gariplik var.
Katılıyorum. İlişkilerini,şüphelendiren başka bir şey olup olmadığını bilmeden de bir şey denilemiyor. Ama durum enteresan gerçekten.Durup dururken ikinci hat akla gelmesi cok enteresan. Konu sahibini bu sorgulamaya iten bişeyler olmalı.
Adam çift hatlı telefon almayı düşünecek kadar akıllı değil mi ya.İyi akşamlar arkadaşlar içimi kemiren bir soru ile geldim kocamın telefonu asla kapalı olmaz interneti hiçbir zaman kapalı olmaz çünkü her zaman telefonla iç içe olması gereken bir işi var 2-3 gündür telefonu arada bir kapalı oluyor ve WhatsApp'tan da çıkış yapmış gözüküyor sizce ikinci bir hattı vardı onu mu takıyor telefona bugün ailesiyle bir yere gittiler kocamı aradım ulaşamayınca kayın babamı aradım dışarı çıktı telefonla konuşuyor dedi ama ben arayınca ulaşamamıştım başka bir telefonu yok ama ikinci bir hattı telefona takıyor olabilir mi bu ikinci hattı takınca mesajlar falan telefona yüklenmiyor mu