Gerçekten o kadar net özetlwmişiniz ki. Annemi aldatan babamı yakaladığımızda aynen bu cümleleri kurmuştu ama yeminler etmişti. İkinci yakalamamı kendisi 5 damar değişimi için açık kalp ameliyatına girdiği sırada korkarak ve neolur allahım ben haksız çıkayım diye dua ederk telefonunu karıştırırken gerçekleştirdim. Ne düşüneceğimi o orda canı ile cebelleşirken ne dua edeceğimi bilemedim. Çocuğum dedeee diye hastane koridorlarını inletirken lanet ettim neden dedim nasıl yaparsın şu dede diye ağlayan torunundanda mı utanmadın? Benim öprendiğimi öğrendiği an msj attı bana. Ben anladım ki bu hayatta kendimden kıymetli birşey yokmuş ben diğer tarafa gittim geldim bundan sonra sadece kendim için yaşayacağım diye. Ben de yaptığın pisliği bile bile senin için göz yaşı döktüm sen rahat et diye refakatçılığında gözüne baktım ama madem öyle babamsın hakkını helal et yaşamında mutluluklar dilerim. Sen başımı öne eğmene rağmen ben sana yüzümü dönmedim ama sen evli ve çocuklu olmasına rağmen seninle birlikte olan senin gibi bir pislik için tırnağı bile olamayacak annemi ve bizi çoktan silmişsin helal olsun dedim.
Ben de yüzüne haykırsam aşağı yukarı bu cevabı alacağımı düşünüyorum. Bu insanlarda utanma duygusu yok.
Zaten annem her konuda kendisini haklı görür.