Telefonda iki tane hattı varsa bir tanesini iptal etmesi gerekmiyor mu yoksa aynı anda kullanabiliyor muyoksa aynı anda kullanabiliyor muÇift hatlı telefonu varsa ikisini de aynı anda kullanabilir. Kapalı olmasına gerek yok ki... Bu aralar kapalı olmadığını bildiğim ve meşgul olan telefon kapalı gibi görünüyor. Annemde de kvde de öyle olmuştu. Halbuki meşgul...
İki üç gündür sürekli kapalı değil 10 dakika kapatıyor 20 dakika kapatıyor WhatsApp'tan çıkış yapmış oluyor ama sonra tekrar açıyor normalde telefonu gece gündüz açık bir insan interneti de öyle2-3 gündür kapalıysa nasıl iletişim kuruyorsunuz? Neden bir arada değilsiniz çözemedim?
Bazen hatlarda problem var gibi geliyor bana geçen gün oğlum beni defalarca aradığını tel hep meşgul olduğunu söyledi ama o saatte kimseyle konuşmadım sonra baktım telefona cevapsız görünüyordu. Bazen tel kapalı olmadığı halde ulaşılamıyor diyor.İyi akşamlar arkadaşlar içimi kemiren bir soru ile geldim kocamın telefonu asla kapalı olmaz interneti hiçbir zaman kapalı olmaz çünkü her zaman telefonla iç içe olması gereken bir işi var 2-3 gündür telefonu arada bir kapalı oluyor ve WhatsApp'tan da çıkış yapmış gözüküyor sizce ikinci bir hattı vardı onu mu takıyor telefona bugün ailesiyle bir yere gittiler kocamı aradım ulaşamayınca kayın babamı aradım dışarı çıktı telefonla konuşuyor dedi ama ben arayınca ulaşamamıştım başka bir telefonu yok ama ikinci bir hattı telefona takıyor olabilir mi bu ikinci hattı takınca mesajlar falan telefona yüklenmiyor mu
Köyde mi yaşıyorlar? Eğer köy falansa çekmiyor olabilirİki üç gündür sürekli kapalı değil 10 dakika kapatıyor 20 dakika kapatıyor WhatsApp'tan çıkış yapmış oluyor ama sonra tekrar açıyor normalde telefonu gece gündüz açık bir insan interneti de öyle
Telefonu “rahatsız etme” moduna girmiştir. Akşam uyku saatlerimde girer. Eşim arar meşgul çalarım mesela. O yüzden manuel düzeltiyorum.Bazen hatlarda problem var gibi geliyor bana geçen gün oğlum beni defalarca aradığını tel hep meşgul olduğunu söyledi ama o saatte kimseyle konuşmadım sonra baktım telefona cevapsız görünüyordu. Bazen tel kapalı olmadığı halde ulaşılamıyor diyor.
Tamam ama WhatsApp'tan asla çıkış yapmaz tek tık yanmaz yaniBazen hatlarda problem var gibi geliyor bana geçen gün oğlum beni defalarca aradığını tel hep meşgul olduğunu söyledi ama o saatte kimseyle konuşmadım sonra baktım telefona cevapsız görünüyordu. Bazen tel kapalı olmadığı halde ulaşılamıyor diyor.