Annem internette bir adamla konusuyor

Konu sahibinin arkasında değilseniz,konudan da emin değilseniz neden benim yorumuma karşılık verdiniz? Sizi bilmem de ben insanların aklıyla dalga geçilmesinden haz etmiyorum..doğruysa da siz yardımcı olcak gibisiniz zaten kolay gelsin..
Kimsenin aklıyla dalga geçmiyorum size bi şey diyemiyorum inşallah başıniza boyle bir olay gelmez ve hic anlayamazsınız

Peki annen ve babanin iliskileri nasil?
Sadece kagit uzerinde bir beraberlikleri kaldiysa, ikisi de karsilikli baskalariyla gorusuyor olabilirler mi? Cunku babanin farketmesi gerekir diye dusundum bi an.
Eger evlilikleri sorunlu degilse soyle yap.
Anneni al karsina araniz iyi oldugunu soyledin. Annecigim ben gecen gun bilgisayarda senin hesabin acik kalmis bildirim geldi. Bu kim diye bakarken bazi seyler gordum. Senin yanlis birsey yapmayacagindan eminim ama tanimadigin insanlarla konusman pek dogru degil. Senden hesabini kapatmani ve bir daha boyle islere kalkismamani rica ediyorum. Desen ona bir uyari olur.. Baktin hala devam ediyor. Babana soylemen gerekir normal sartlarda. Ama babanin yapisini bilmiyorum. Oturup konusulacak anlasilacak birisimi vs. soyleyip soylememen konusunda yorum yapamayacagim.

An
Peki annen ve babanin iliskileri nasil?
Sadece kagit uzerinde bir beraberlikleri kaldiysa, ikisi de karsilikli baskalariyla gorusuyor olabilirler mi? Cunku babanin farketmesi gerekir diye dusundum bi an.
Eger evlilikleri sorunlu degilse soyle yap.
Anneni al karsina araniz iyi oldugunu soyledin. Annecigim ben gecen gun bilgisayarda senin hesabin acik kalmis bildirim geldi. Bu kim diye bakarken bazi seyler gordum. Senin yanlis birsey yapmayacagindan eminim ama tanimadigin insanlarla konusman pek dogru degil. Senden hesabini kapatmani ve bir daha boyle islere kalkismamani rica ediyorum. Desen ona bir uyari olur.. Baktin hala devam ediyor. Babana soylemen gerekir normal sartlarda. Ama babanin yapisini bilmiyorum. Oturup konusulacak anlasilacak birisimi vs. soyleyip soylememen konusunda yorum yapamayacagim.
Annemle babamın arası iyidir ama asla birbirinin telefonlarına falan bakmazlar ikisi de isten gelince yorgun oluyor ve şüphe duymadığı için babam bakmamıştır diye düşündüm ya da annem ona gore önlem aliyor bilmiyorum ben hep boş anında yakaladım bu şeyleri gizli gizli karistirdim ayıp denecek şeyler olduğu için mesajları okudugumu belli edemedim normal mesajlar olsa kesinlikle o an söylerdim bu kim diye tesekkur ederim beni dikkate alıp yardımcı olduğunuz için

Ya ben mi çok sert mizaçlıyım bilmiyorum ama asla böyle bir şeye göz yumamam bu nedir yahu? Nasıl annenizin böyle bir şeyini görüp hala yüzüne bakıyorsunuz, "anne" diyorsunuz?

Mesajlar müstehcense utanması gereken siz değilsiniz anneniz. Kaç yaşına gelmiş kadın internette erkek avcılığı yapıyorsa siz neden utanıyorsunuz? Babanıza da mı üzülmediniz o adam annenizle aynı yatağa girdi. Ayıp ya bir yanlışı görüp nasıl susuyorsunuz? Önce ablanıza anlatın daha sonra beraber karar verin. Sınava girmişsiniz,üniversiteyi kazandıysanız da ablanızın yanını tercih edin. Uzaklaşın. Ama babanıza bu durumu haber verin bilmek onun da hakkı ve anneniz de alemin akıllısı olmadığını anlasın. Sinirlerim tepeme çıktı böyle sorumsuz anneleri gördükçe gözlerim doluyor olan size olmuş Allah yardımcınız olsun.

Anneniz babanızın ilgisizliğinden dolayı bir macera içine girmiş, bu kesin ve net ortada.
Doğru veya yanlış yorum yapmak istemiyorum herkes kendi hatasından sorumludur ancak emin olduğum bir şey var ki, bu olaydan asla babanıza bahsetmemeniz gerektiği (bazı arkadaşlar babana söyle demişler, şok oldum).
Hatta bana kalırsa ablanızın bile bilmesine gerek yok şu anda. Sizin tek muhattabınız anneniz.
Her şeyden haberdar olduğunuzu ve içinizde bu konuyu aşamadığınızı söyleyerek konuyu açabilirsiniz.
Çok zor bir durum, hiç kimse annesinin gönül macerası yaşadığına şahit olmak istemez.
Yüksek ihtimal inkar edecek ama belki de bu konuşma annenizi kendine getirecek.

böyle bir seyi insanın annesi ya da babası yapınca insan konduramıyor ve bahane buluyor mazeret buluyor bence, o yuzden babam itti demesi normal. ayrıca ben olsam ben de sınavlarımı dusunurdum, olan kızcagıza olacak kendisini kurtarsın bari?? en cok o etkilenecek ve etkileniyor da. ne yapsın.

Anneniz babanızın ilgisizliğinden dolayı bir macera içine girmiş, bu kesin ve net ortada.
Doğru veya yanlış yorum yapmak istemiyorum herkes kendi hatasından sorumludur ancak emin olduğum bir şey var ki, bu olaydan asla babanıza bahsetmemeniz gerektiği (bazı arkadaşlar babana söyle demişler, şok oldum).
Hatta bana kalırsa ablanızın bile bilmesine gerek yok şu anda. Sizin tek muhattabınız anneniz.
Her şeyden haberdar olduğunuzu ve içinizde bu konuyu aşamadığınızı söyleyerek konuyu açabilirsiniz.
Çok zor bir durum, hiç kimse annesinin gönül macerası yaşadığına şahit olmak istemez.
Yüksek ihtimal inkar edecek ama belki de bu konuşma annenizi kendine getirecek.

Babasına neden söylemesin onu anlamadım? Ortada acınması gereken ilk kişi konu sahibiyse sonra babası. Bu adama yazık değil mi her gece aynı yastığa baş koyduğu kadının böyle işler çevirmesi ona reva mı yani? Asla vazgeçeceğini zannetmem konuya bakar mısınız epilasyon aletleri,çamaşırlar..Kadının ne yaptığı aşikar anne olduğu için kötü konuşmak istemiyorum ama baba bilmeli diyorum.

Çok zor... Yaşayanın biliceği cinsten. Üzgünüm 'annemi sevmiyorum,sevemiyorum' mesajlarına tepkiyle gelen karşılıklar böyle durumları göz önünde bulundursunlar, belki daha fenasını. Ne desen ne hissettsen ne söylesen haklısın, her zaman tv lerdeki gibi fedakar cefakar vefalı sevgi dolu olmuyor anneler, keşke... Ablanda paylaşmak en iyisi ben böyle yaptım ablam tek dayanağım benim, yüzüne de söylemedim hiçbi zaman bizde durumlar farklı tabi biraz daha. Ama her zaman soğuk ve kötü davrandım doğrusu yüzüne imalı hep söyledim ama safım hala bilmediğimi sanıyor olucak ki hep mis temiz gösteriyor kendisini :) neyse. Konuş diyenler pek kolay değil 'ANNE' nizle bunu konuşmanız ilişkinizi çok yaralar olmayan bi ilişki olsa bile. Sen ablanla paylaş ve o söylesin sana bi şeyler ona uy derim, ya da içinden geldiğini. Ama en önce kendini düşün bundan nasıl daha az yara alırım kafasıyla çık, çünkü anne baba dahil herkes öyle şu aralar. Allah sana sabır versin.

Bencede önce ablanla konuş bakalım ne diyecek onun dışında bilgisayardan görüp bu adam kim vs şeklinde bilmiyormus gibi sorabilirsin. Belki korkar. Yavaş yavaş üstüne git yani aniden değil. Suphelendigini belli etmelisin ki çeki düzen versin kendine.
Ben çoğunluğun aksine annenle direkt konuşmanı önermiyorum çünkü yasin küçük olduğu için annenin gazabina ugrama ihtimalin var. biraz büyük olsan sözün daha cok geçer ama şimdi değil. Ki o zaman bu kadar sessizde kalmazdin diye dusunuyorum.
Sorumsuz ailelerin cezasını böyle coculari çekiyor işte!

Benimde bazima boyle seyler geldi inan seni cok iyi anliyorum. Ustesinden geldik bir sekilde nasil oldgnu ogrenmek istersen mesaj atabilirsin burda anlatmam dogru degil.

Babasına neden söylemesin onu anlamadım? Ortada acınması gereken ilk kişi konu sahibiyse sonra babası. Bu adama yazık değil mi her gece aynı yastığa baş koyduğu kadının böyle işler çevirmesi ona reva mı yani? Asla vazgeçeceğini zannetmem konuya bakar mısınız epilasyon aletleri,çamaşırlar..Kadının ne yaptığı aşikar anne olduğu için kötü konuşmak istemiyorum ama baba bilmeli diyorum.
Acıma konusunu ayırın öncelikle. Bu
bir erkeğin karısı aldatıyorsa sizce olgunlukla karşılayabilir mi?
Cinayet sebebi olabileceği hiç aklınıza geldi mi?
Burada acımadan ziyade mantıklı karar almak zorunda konu sahibi
Yangına körükle gidilmez. Siz birden kesin sonuca ulaşılsın ve aile faciası olsun istiyorsunuz herhalde..

Acıma konusunu ayırın öncelikle. Bu

bir erkeğin karısı aldatıyorsa sizce olgunlukla karşılayabilir mi?
Cinayet sebebi olabileceği hiç aklınıza geldi mi?
Burada acımadan ziyade mantıklı karar almak zorunda konu sahibi
Yangına körükle gidilmez. Siz birden kesin sonuca ulaşılsın ve aile faciası olsun istiyorsunuz herhalde..

Aralarındaki ilişki mükemmel olsa da kadın nankörlük yapıp kocasını aldatsa böyle bir şey söylemem. Konu sahibinin yazdığına göre babası da annesiyle pek ilgilenmiyormuş. Önce ablasıyla konuşup daha sonra annesini uyarmalılar ama kesinlikle baba da bunu bilmeli. Belki onun da bir ilişkisi var nereden biliyoruz? Bir ailede bir şeyleri aile üyelerinden saklayarak sorun çözülmez,üstü kapatılır sadece. Ben çıkıp babasının yüzüne pat pat anlatsın demiyorum. Her şeyin yolu yordamı var. Ablası da varmış beraber bu konuyu halledebilirler konu sahibi çocuk değil. Burada da okuduk kaç kez,aldatılan herkes karşısındakini öldürmüyor. Erkek aldatırsa kadın sineye çeker,kadın aldatırsa erkek öldürür mü bu mudur?

Konu sahibinin annesini savunmuyorum kesinlikle ama bunun üzeri kapatılmamalı. İnsani duygularım ağır basıyor olabilir. Kendimi babanın yerine koyuyorum da böyle bir şeyi bilmek hakkı o kişinin.

Aralarındaki ilişki mükemmel olsa da kadın nankörlük yapıp kocasını aldatsa böyle bir şey söylemem. Konu sahibinin yazdığına göre babası da annesiyle pek ilgilenmiyormuş. Önce ablasıyla konuşup daha sonra annesini uyarmalılar ama kesinlikle baba da bunu bilmeli. Belki onun da bir ilişkisi var nereden biliyoruz? Bir ailede bir şeyleri aile üyelerinden saklayarak sorun çözülmez,üstü kapatılır sadece. Ben çıkıp babasının yüzüne pat pat anlatsın demiyorum. Her şeyin yolu yordamı var. Ablası da varmış beraber bu konuyu halledebilirler konu sahibi çocuk değil. Burada da okuduk kaç kez,aldatılan herkes karşısındakini öldürmüyor. Erkek aldatırsa kadın sineye çeker,kadın aldatırsa erkek öldürür mü bu mudur?

Konu sahibinin annesini savunmuyorum kesinlikle ama bunun üzeri kapatılmamalı. İnsani duygularım ağır basıyor olabilir. Kendimi babanın yerine koyuyorum da böyle bir şeyi bilmek hakkı o kişinin.
Son zamanlardaki cinayetlere bakarsanız evet ihtimal yüksek.
Babası ne kadar ilgisiz olsa da, bu olayı duyduğunda namusu söz konusu olduğu için her şey beklenir.
Tartaklaması da bir facia bana göre, kızlara yazık!
İlgisiz diye anlatmak onun sakin ve olgun mu karşılayacağını düşündünüz?
Konu sahibine dokunacak ucu, ben annesini değil bu yaşta bu travmayı yaşayan gencecik bir kızı düşünüyorum sadece

Son zamanlardaki cinayetlere bakarsanız evet ihtimal yüksek.
Babası ne kadar ilgisiz olsa da, bu olayı duyduğunda namusu söz konusu olduğu için her şey beklenir.
Tartaklaması da bir facia bana göre, kızlara yazık!
İlgisiz diye anlatmak onun sakin ve olgun mu karşılayacağını düşündünüz?
Konu sahibine dokunacak ucu, ben annesini değil bu yaşta bu travmayı yaşayan gencecik bir kızı düşünüyorum sadece

Hanfendi lütfen yapmayın ben konu sahibinin düşmanı falan değilim. Kendimce doğrularımı anlatıyorum. Ucunun ona dokunacağını da çok iyi biliyorum şu anda dokunmamış mı? Kendimizi onun yerine koyamayız biz şu an bile neler hissettiğini anlayamayız. İnsanın hayatta en çok güvenebileceği kişiler anne babasıdır ama bu kızcağız annesinin nelerini görmüş.

Ben çıkıp babasına annesini şikayet etsin demiyorum. Ablasıyla paylaşsın,daha sonra annesiyle konuşsunlar diyorum. Ama evde kocasını ve kızını bırakıp internette konuştuğu adamla buluşmaya giden bir kadının etkileneceğini de zannetmiyorum. Sizce vazgeçer mi? "Aa kızlarım duymuş hemen ayrılmalıyım" der mi? Hatta üste bile çıkmaya çalışacağını düşünüyorum. Lütfen kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri başkasına tavsiye olarak vermeyelim. Eşiniz veya sevgiliniz Allah korusun sizi aldatsa bunun sizden saklanmasını mı isterdiniz?

Annesine gram acımıyorum ama bu kızcağızın bu yükü omzundan atması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bence bir suçu bilip susanlar da o suça ortak olurlar. Önce ablasıyla paylaşıp annesiyle konuşması daha sonra da babasını bu iğrenç olaydan çekip çıkarmaları taraftarıyım. Babanın uyutulması bana doğru gelmiyor.

o kadar medeni bir ülkede yasamıyoruz adam ceker vurur allah korusun :KK43:

X