Kocam beni aldatıyor mu

Katılıyorum. İlişkilerini,şüphelendiren başka bir şey olup olmadığını bilmeden de bir şey denilemiyor. Ama durum enteresan gerçekten.
Bir de eğer aldatıyorsa gerçekten 2.telefon almak varken tak çıkar mı yapıp duruyor?
Çift hatlı telefon kullanınca acıp kapama hiç olmuyor ikisi de sürekli acık konumda oluyor sadece 1.hat ile konusurken diğer hat arama yapıldıgında ulaşılamıyor diyor.

Çift hatlı telefon kullanınca acıp kapama hiç olmuyor ikisi de sürekli acık konumda oluyor sadece 1.hat ile konusurken diğer hat arama yapıldıgında ulaşılamıyor diyor.
Aradığım zaman arama aktarılıyor aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor dedi . Telefonunun çift hatlı olduğunu biliyorum ama WhatsApp'tan otomatik çıkış mı yapıyor onu anlamıyorum hatlar arası gelip giderken çünkü yazdığım mesaj 1 saat sonra 2 çizgi oldu

Zaten iki gündür aramız bozuktu çocuğu kreşe sen bıraktın ben aldım ben yetişemedim falan filan gibi şeylerden bu iki gündür de mesaj attığım zaman tek çizgi yanması aradığım zaman ulaşılamıyor demesi çok ilginç çünkü 5 senedir 7/24 açık bir telefonu var WhatsApp'a her saniye ulaşılabiliyor
Gözlemleyin ve tetikte olun sakın sorup sorgulamayın.

Aradığım zaman arama aktarılıyor aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor dedi . Telefonunun çift hatlı olduğunu biliyorum ama WhatsApp'tan otomatik çıkış mı yapıyor onu anlamıyorum hatlar arası gelip giderken
WhatsApp tek tik oluyorsa da aynı şekilde diğer hatla görüşme yapıyor oluyor. Yani diğer hatla görüşme esnasında sizdeki kayıtlı hattı tamamen kapalı konuma geciyor. Bunu anlayabilmeniz için basit bi yol sunayım
Screenshot_20240802_220901.jpg
whatsapta hesap değiştir deyince değişiyor olması gerekir

WhatsApp tek tik oluyorsa da aynı şekilde diğer hatla görüşme yapıyor oluyor. Yani diğer hatla görüşme esnasında sizdeki kayıtlı hattı tamamen kapalı konuma geciyor. Bunu anlayabilmeniz için basit bi yol sunayım
Eki Görüntüle 3460591 whatsapta hesap değiştir deyince değişiyor olması gerekir
İki WhatsApp ta kurulabilir 🤭😁

Aradığım zaman arama aktarılıyor aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor dedi . Telefonunun çift hatlı olduğunu biliyorum ama WhatsApp'tan otomatik çıkış mı yapıyor onu anlamıyorum hatlar arası gelip giderken çünkü yazdığım mesaj 1 saat sonra 2 çizgi oldu
Çekmiyordur.

E devlet üzerinden mobil hat sorgulama yapılabiliyor. Adına kayıtlı bir hat daha varsa orada görünür

Bence şu yönden düşünün, gün içinde 15-20 dk kim kime yeter, bir aldatma olsaydı sizden ayrı olduğu her an o kişi ile meşgul olurdu diye düşünüyorum, bence sandığınız gibi bir şey yok ortada

X