Kocam beni aldatıyor mu

Çift hatlı telefon kullanınca acıp kapama hiç olmuyor ikisi de sürekli acık konumda oluyor sadece 1.hat ile konusurken diğer hat arama yapıldıgında ulaşılamıyor diyor.

Çift hatlı telefon kullanınca acıp kapama hiç olmuyor ikisi de sürekli acık konumda oluyor sadece 1.hat ile konusurken diğer hat arama yapıldıgında ulaşılamıyor diyor.
Aradığım zaman arama aktarılıyor aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor dedi . Telefonunun çift hatlı olduğunu biliyorum ama WhatsApp'tan otomatik çıkış mı yapıyor onu anlamıyorum hatlar arası gelip giderken çünkü yazdığım mesaj 1 saat sonra 2 çizgi oldu

Gözlemleyin ve tetikte olun sakın sorup sorgulamayın.

Telefonda iki tane hattı varsa bir tanesini iptal etmesi gerekmiyor mu yoksa aynı anda kullanabiliyor muyoksa aynı anda kullanabiliyor mu
Kardeşim işi gereği iki hat kullanıyor ikisi de aktif oluyor kapanmıyor hangisini arasam açıyor.

WhatsApp tek tik oluyorsa da aynı şekilde diğer hatla görüşme yapıyor oluyor. Yani diğer hatla görüşme esnasında sizdeki kayıtlı hattı tamamen kapalı konuma geciyor. Bunu anlayabilmeniz için basit bi yol sunayım
whatsapta hesap değiştir deyince değişiyor olması gerekir

İki WhatsApp ta kurulabilir

Çekmiyordur.

E devlet üzerinden mobil hat sorgulama yapılabiliyor. Adına kayıtlı bir hat daha varsa orada görünür

Bence şu yönden düşünün, gün içinde 15-20 dk kim kime yeter, bir aldatma olsaydı sizden ayrı olduğu her an o kişi ile meşgul olurdu diye düşünüyorum, bence sandığınız gibi bir şey yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…