Kocam beni aldatıyor mu

Telefonu “rahatsız etme” moduna girmiştir. Akşam uyku saatlerimde girer. Eşim arar meşgul çalarım mesela. O yüzden manuel düzeltiyorum.
Akşam saatlerinde benimde aktif oluyor ama gün içinde aramış ve o saatte hiç tel görüşmesi yapmadım eminim ekranda da cevapsız daha sonra göründü.

whatsapptan çıkış yaptığını nerden biliyorsunuz? Msj yolladığınızda interneti açık olduğu halde mesajınız ona ulaşmıyosa güncelleme sorunu var demektir bende olmuştu. Mesajlar sadece uygulamaya girince ulaşıyordu bana, bazı arkadaşlar interneti kapatıp açıyorum sanıyordu hatta
5 senedir hiç olmuyordu ama çekmeyen bir yerde değil sürekli ulaşılabilecek bir yerde başka bir hattı telefonuna takıyor olamaz mı

İyi akşamlar arkadaşlar içimi kemiren bir soru ile geldim kocamın telefonu asla kapalı olmaz interneti hiçbir zaman kapalı olmaz çünkü her zaman telefonla iç içe olması gereken bir işi var 2-3 gündür telefonu arada bir kapalı oluyor ve WhatsApp'tan da çıkış yapmış gözüküyor sizce ikinci bir hattı vardı onu mu takıyor telefona bugün ailesiyle bir yere gittiler kocamı aradım ulaşamayınca kayın babamı aradım dışarı çıktı telefonla konuşuyor dedi ama ben arayınca ulaşamamıştım başka bir telefonu yok ama ikinci bir hattı telefona takıyor olabilir mi bu ikinci hattı takınca mesajlar falan telefona yüklenmiyor mu
Aktarmaya almış olamaz mı ? Başkasıyla konuşunca ulasilamiyor oluyor.

Yalnızca bu mu gözünüze takılan?
Sadece buysa aldatıyor denilemez ama tetikte olun. Bir gariplik var.

Yani oburuyle görüşme mesajlaşma yaparken benim bildiğim numarası kapalı mı çalıyor WhatsApp çıkış mi oluyor
Whatsappla simin bi ilgisi yok kiz. Benim su an yabancı hattim takılı mesela whatsappta turk numaram kayıtlı. Telefonda internet varsa wifi de olabilir hangi hat aktif olursa olsun whatasppta kayitli numara online görünür. Simler arasi gecis yaparken tel cekmemistir belki. Ayarlardan ag ve internete gir e-sim kayıtlıysa görürsün.

Durup dururken ikinci hat akla gelmesi cok enteresan. Konu sahibini bu sorgulamaya iten bişeyler olmalı.
Katılıyorum. İlişkilerini,şüphelendiren başka bir şey olup olmadığını bilmeden de bir şey denilemiyor. Ama durum enteresan gerçekten.
Bir de eğer aldatıyorsa gerçekten 2.telefon almak varken tak çıkar mı yapıp duruyor?

Aldatılıyor muyum düşüncesine sizi iten başka şeylerde olmalı. Ben bu kadar şeyden o şüpheye düşmezdim sanırım. Eşime sorarım niye böyle oluyor, telefonda mi problem var diye. Ben mi çok safım bilmiyorum.

Zaten iki gündür aramız bozuktu çocuğu kreşe sen bıraktın ben aldım ben yetişemedim falan filan gibi şeylerden bu iki gündür de mesaj attığım zaman tek çizgi yanması aradığım zaman ulaşılamıyor demesi çok ilginç çünkü 5 senedir 7/24 açık bir telefonu var WhatsApp'a her saniye ulaşılabiliyor

İyi akşamlar arkadaşlar içimi kemiren bir soru ile geldim kocamın telefonu asla kapalı olmaz interneti hiçbir zaman kapalı olmaz çünkü her zaman telefonla iç içe olması gereken bir işi var 2-3 gündür telefonu arada bir kapalı oluyor ve WhatsApp'tan da çıkış yapmış gözüküyor sizce ikinci bir hattı vardı onu mu takıyor telefona bugün ailesiyle bir yere gittiler kocamı aradım ulaşamayınca kayın babamı aradım dışarı çıktı telefonla konuşuyor dedi ama ben arayınca ulaşamamıştım başka bir telefonu yok ama ikinci bir hattı telefona takıyor olabilir mi bu ikinci hattı takınca mesajlar falan telefona yüklenmiyor mu
Adam çift hatlı telefon almayı düşünecek kadar akıllı değil mi ya.

X