- 30 Mayıs 2015
- 14.261
- 13.915
-
- Konu Sahibi GurbettekiKus
Sorcam tabi sizce neden benim fışkiyemde sorun mu var dicemhocam ben niye fışkırtamıyorum mu diyeceksin?
Yenilebilen iç çamaşırı gibi mi
ilacı varsa versin içelim kfdkjkjgkjSorcam tabi sizce neden benim fışkiyemde sorun mu var dicem
Çilekli hemdeAy tövbe o ne ya
Hiç bilgim yok gerçekten, acil bu işleri bırakıp cinsi şeylerden emekli olma vaktim gelmiş
İsim :Arzularbiz kadınsak konu sahibi ne acaba
Acil kusuyorum butonu gelmeliÇilekli hemde
Yok ben Baska konularda alakalı alakasız salça olurum seks meks dıye dıyeKonu aç biz burdayız
Anlamadım türkçe meali neYok ben Baska konularda alakalı alakasız salça olurum seks meks dıye dıye
Bu kadar övüldükten sonra alınmayı hak etti alıcaz artıkbu konuyu açan bence durex distribütörü
yok gibi demekle reklamın kralını yaptı
Kocama teklif ettim adam şokBu kadar övüldükten sonra alınmayı hak etti alıcaz artıkreklam değilse bile güzel reklamdı
Ben kıskandım ama hava çok sıcak, kendimi bile çekemiyorum. Kocam beyi hic çekememIıyyy ne iğrenç konu ve yorumlar
(Bekarım ve gısganmadım)
Ben evlenene kadar sekse bakış açım şudurBen kıskandım ama hava çok sıcak, kendimi bile çekemiyorum. Kocam beyi hic çekemem
Konu acmak yerine Baska konulara salça olurum dıyorumAnlamadım türkçe meali ne
Tamam şimdi anladımKonu acmak yerine Baska konulara salça olurum dıyorum
Yok kız dışarı öyle fışkırmadı. O birleşme esnasında oldu fokur fokur oldu hoş değildiBurada fışkırtma deyince akla sadece Ferhans gelirdi, artık sen de varsın kuşum.
Ben kıskandım ama hava çok sıcak, kendimi bile çekemiyorum. Kocam beyi hic çekemem