- 30 Kasım 2022
- 78
- 217
-
- Konu Sahibi GurbettekiKus
Yok yani görmedim adamın prezervatifini de ben mi toplıyımmKız sen demedin mi takmadı mı acaba diye kadın da sana ilişkiden sonra baksaydın adamın şeysine demiş. Takılı mı değil mi diye. İlişkiden sonra birbirinizin yüzüne bakamayacak hale mi geliyonuz.
Hpv mi var sendeYok yani görmedim adamın prezervatifini de ben mi toplıyımm
HPV yüzünden gecikmiş olabilirim heralde di mi…
Üff
Fışkırtmadığın sürece sorun yokAllah'ım bütün yorumlara kahkaha attım şimdi işin kötü tarafi ya kocamla sevişirken bu yorumlar aklıma gelirse
Bir an gözümde canlandı tazzikli su gibi fışkırtan kadınlarKadınız diye gezdik ortalık yerlerde. Allah kahru bela
Sen oturda halimize ağla kız, kadın olup fışkırtamadıkBir an gözümde canlandı tazzikli su gibi fışkırtan kadınlartövbesttttt
biz kadınsak konu sahibi ne acabaBir an gözümde canlandı tazzikli su gibi fışkırtan kadınlartövbesttttt
Fışkırtsam kocam gider kendine test yapmaya kocamı seviyorum kaybedememFışkırtmadığın sürece sorun yok
Afeti devran obiz kadınsak konu sahibi ne acaba
Hemen peşine bısey olmasa bari11 gün say say bitmez şimdi
Ahahaha bi kez eşim bana sormuştu ilişkide böyle fışkırma falan oluyomul o gerçek mi diyeFışkırtsam kocam gider kendine test yapmaya kocamı seviyorum kaybedemem
sinir stres kalmadı konudaki yorumlar sayesinde terapi gibi geldiAfeti devran o
Konu aç biz burdayızHemen peşine bısey olmasa bari
He sorma zaten kafam güzel yemekte yapmadım kocama diyim sen beni yemeğe çıkar ben sana fışkırtıyım diyesinir stres kalmadı konudaki yorumlar sayesinde terapi gibi geldi
3.5 lt su içmeyi unutma bak etkiliymiş daha kolay fışkırtırsınHe sorma zaten kafam güzel yemekte yapmadım kocama diyim sen beni yemeğe çıkar ben sana fışkırtıyım diye
Ne dicek bakalım.
Hergün içiyorum ben onu fışkırma falan olmuyo doktora gitcem3.5 lt su içmeyi unutma bak etkiliymiş daha kolay fışkırtırsın
hocam ben niye fışkırtamıyorum mu diyeceksin?Hergün içiyorum ben onu fışkırma falan olmuyo doktora gitcem