- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
- Konu Sahibi GurbettekiKus
Şu saatten sonra fışkırtsam cinsel hayatım biter.Fiskirmasak da temizliyoruz biz yastigi yorgani, kendimizi avutuyoruz. Ben fiskiriyo olsam tum evi naylonla kaplar oyle sevisirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu saatten sonra fışkırtsam cinsel hayatım biter.Fiskirmasak da temizliyoruz biz yastigi yorgani, kendimizi avutuyoruz. Ben fiskiriyo olsam tum evi naylonla kaplar oyle sevisirim.
Çok pardon da ilişki sonrası kondomu yemiyorsa bi çöpe falan atıyordur herhalde. Gidip ordan kontrol edin.
Yenilebilen iç çamaşırı gibi miSpermle eriyor onlarınkiii
Ay hiiç bilginiz yok, yazmayın yaaa
Onlar spernle mi eriyormus, ben şok.Yenilebilen iç çamaşırı gibi mi
habersiz hamile kaldığı için dedim. bir sonraki çocuğu olmayacağı ne malum bu şekilde ? ayrıca eşin seni bilmeden hamile bırakıyorsa korunmayı biliyorsun demektir diye düşündüm.Sence korunma yöntemi mi sormuş ?
Olsun biz hücre diyelim meni diyemiyorum, döl cok komik.. dölleri yokİArkadaşlar şuna sperm demeyin yav. Sperm meninin içinde bulunan mikroskobik boyuttaki hücrenin adı. Meni demiyorsanız da Ferhans gibi DÖLLL deyin bari.
Niye kontrol edeyim adamın spermlerini ? ha hamile olsaydım da 2. Çocuğa durumum yetiyor.. gidin doğurup doğurup salanlara yazın bunu.Çocuk dusunmeyen biri olarak sonrasinda kondomu kontrol etmek aklnza gelmiyor mu? Zorla konstrmayin insani mukemmel tecrübeniz ne yasadigini anlayamayacak durumda mi?
Türkiyede yaşamanın verdiği stresten fışkırtamıyoz bizİşte onlar fışkırıyo biz de sıkıntı var.
Havasından mı ne etkilenmişiz demek ki
Fışkırtmıyo tazyik kısmı bozuk bizdekilerin sanırım
Evet yapamamak dilime vurdu ve kalp canım kocamKorkutma beni her an adamın üstüne atlayacak gibisin,zaten bir kaç yorumuna dek geldim zor tutuyorsun
ben ağlıyorum oysaki günde 3 lt su içiyorum neden fışkırtamıyom?Su saatten sonra fışkırtamayan da ne bileyim. gitsin su kosede utansin artik.
Kalkın gidelim çok bile durdukTürkiyede yaşamanın verdiği stresten fışkırtamıyoz biz
yurt dışında foşur foşur fışkırtacak mıyız kesin bilgi mı?Kalkın gidelim çok bile durduk
Kız sen demedin mi takmadı mı acaba diye kadın da sana ilişkiden sonra baksaydın adamın şeysine demiş. Takılı mı değil mi diye. İlişkiden sonra birbirinizin yüzüne bakamayacak hale mi geliyonuz.Niye kontrol edeyim adamın spermlerini ? ha hamile olsaydım da 2. Çocuğa durumum yetiyor.. gidin doğurup doğurup salanlara yazın bunu.
Öyle diyolar bide orda deneyelim ne kaybederizyurt dışında foşur foşur fışkırtacak mıyız kesin bilgi mı?
yıllarca boşuna süründük burda desene yazıklar olsun bizeÖyle diyolar bide orda deneyelim ne kaybederiz
11 gün say say bitmez şimdiEvet yapamamak dilime vurdu ve kalp canım kocam
Bende 3-3.5 lt iciyorum, daha siftahim yok.ben ağlıyorum oysaki günde 3 lt su içiyorum neden fışkırtamıyom?
Kadınız diye gezdik ortalık yerlerde. Allah kahru belayıllarca boşuna süründük burda desene yazıklar olsun bize
Emince emiliyo sperm falan bilmem ben.Onlar spernle mi eriyormus, ben şok.