Hiç öyle yazmamissin bosanayim da başkası mı yesin parayı demişsin. Hakkında hayırlısı
Kocamın eşinin karısı cok iyi anlaştığım bir arkadaşım ona anlatmayı düşünüyorum ama kocasına anlatır kocamın kulağına gider mi diye düşünüyorum yoksa cildiricam düşünmekten ikinci çocuk istiyor bide istemiyorum ben kendisi korunuyor ama beni landiracagini düşünüyorum ilk işi hastaneye gidip spiral taktırmak vede ilaç kullanmak aklıma başka türlüsü gelmiyor çünkü inadıma dahi yapabilecek bir adamAilenizle konuşun bu kocanın kadınlarla sadece konuşması iltifat etmesi ve sizi tehdit etmesi de kusurun alası.Sadakat bitmiş ortada evlilik diye birşey kalirmi.Bu kadar kişinin girdiği yuva yuvamidir? Poligami gibi bişey oluyor Yani aksiyon alın bir an önce.
Siddett yok olsa zaten aynı dakika toplar çıkarım valizimi ama çocuğumu vermez diye korkuyorumYada izleyin.Baska yorumum yok .Bununla kavga etmeyin kadınlara karışmayın madem illa evli kalacaksınız.Siddet başlar yoksa
O zaman üç maymunu oyna.Ama bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum
Şey için olabilir mi mesela himm düşünelim kendi gururunuz için ne bileyim bir sorayim dedimBen eşimi 18 yaşında tanıdım tüm gencligimi onunla harcadım onun şuan bu durumda maddi açıdan bir çok insandan daha iyi olması benim sayemde benim fedakarlıklarım sayesinde ben bırakıp gidince ne olacak bütün parasını başkaları ile yiyip bana ve kızıma zırnık koklatmayacak çünkü tepesi attığımi öyle bir insana dönüşüyor bunları düşünüyorum neden emek verip yaptığım herseyi bir başkası uğruna versin ki
Adam tam serefsizAma bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum
Bak şuraya yazıyorum bu adam seni dövse de üzerine kuma getirse de sen gitmezsin . O da bunu biliyor ikinci çocuğu yapacak susup oturacaksin . Hayat bize hakettiğimizi düşündüğümüz şeyi verir .Siddett yok olsa zaten aynı dakika toplar çıkarım valizimi ama çocuğumu vermez diye korkuyorum
Aynen öyle bu hayatın binbir türlü hali var. Kötü günümde de bu adam bana bakabilir mi diye düşünüp ona göre eş seçmek lazım. Hastanede yaşlı bir çift var adam eşinin tuvaletini bile yaptırıyor. Belki başka kimseleri yok, eğer eşi ilgilenmese o kadın ne yapacaktı. Şuanı değil ilerisini düşünmek lazım. Kendini daha fazla yıpratmadan ayrıl konu sahibi. Çocuğu mahkeme büyük ihtimalle sana verir. Aile evine geçip çalışıp para biriktirip bir avukat tutup maddi haklarını da o şekilde ararsın.Valla adam sizi sevmiyor amaç evde çocukların başında anne varmı var.Evde yemek temizlik varmı var.Arada başka şeylerde var.Al sana dışardan evlilik Şimdi nafaka vetecek millet boşandı diyecek oooo rezil olacak.Kim uğraşır.Size iki söz otur aşağıya.Yani saygısızlık bitmez bu koca sizi aldatıp duracak belki çocuklar büyür yaş alır aşık oldum der gider ben bu adamla yaşlanmayada guvenmezdim.Bakmaz size bu anca posası çıkınca o kadınlardan artanlari toplatir size .Genede kendiniz bilirsiniz.Alışmış kudurmuş tan beterdir.Yola gelmez
Doğru haklısınız zaten çocuğumuz var bak yapma diyip duruyor sensiz de duramaz bensiz de duramaz konuyu kapat kavga etmeyelim diyor hepiniz haklısınız ama içimde ne fırtınalar kopuyor herseyi düşünmekten saçlarıma aklar düştü 28 yaşındayım ama görseniz 40 dersiniz kendi kendime yaptım ben bunu keşke ilk gördüğüm de bırakıp gitseydim keşke böyle sağlıksız bir ilişkide çocuk sahibi olmasaydım ama elimde olan bisey değildi eşim çok istedi ve istediğini aldida şimdi çocuk etkilenmesin diye ben susup oturacakmisim kötü bisey yokmuş aldatmak yokmuş arkadaslariymis falan falan yersen işte son kez oturup konuşacağım eğer hesabını silip bu huylarını bırakmazsa aileme anlatıp defolup gideceğim çiçek açacağım umuduyla çıktığım yolda kocaman bir enkaz yığınına döndüm hakkım helal değilYok bosanmamak kendini korur saniyor bu koca yarın karını boşa diye bastıran birini bulduğunda kendi cart diye boşanacak bu hikâyeler hep böyle biter.O zaman cocukda görmez gözü.Bu olmaz sanıyorlar adam eve para veriyor başkasımi yesin.Adam bu kafada olduğu sürece kadın yaş alsın iyice bir bu adam gider zaten .Evide otel gibi kullanır ayrı hayat yaşar zaten eninde sonunda
Çoğu vasıfsız eleman konumunda askeriyeye kapak atıyorBu askeri personellerin bazıları sapık, keyfine cinselliğe düşkün oluyor. Nedense böyle. Hepsi öyle demiyorum ama çevremde de duyuyorum görüyorum.
O zaman görmezden geleceksin, katlanacaksın, ses çıkarmayacaksın. Boşanma dışında tek çözüm bu.Ama bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum
Karşıda ki kadında vazgeçmiyor birde evli nasıl yapabiliyorlar bunu yaDefolsun orada hangi kadın yapar bunu iltifat elin adamına çok yakışıklısın falan bide kocayı tehtit edelim bakalım benim teli karıştırma sen çocuklarımın babasisin onlar arkadaşlarim napacak bakalım arkadasmis hadi oradan ordan burdan bulup konuşup bu zekaniza hakaret bı kere
Hiçbir şey yapamazsınız. Bu adamın karakterini değiştirecek elimizde sihirli bir değnek yok. Ya bu deveyi güdüp adamın yaptıklarına göz yumacaksın ya da boşanıp bu diyardan gideceksin. Boşanmadan önce delil toplamak istiyorsan avukat ile görüş ve ona göre hareket et. Öncesinde iş bakmaya başla.Ama bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum
Benim kocam el iyisi ev kötüsü biridir şimdi ben çevreme anlatsam asla inanmazlar biliyo musunuz çünkü kendini aklamayı çok sever kız kardeşim biliyor bir tek oda aynı şeyi söyledi çocuğun buyuyene kadar sus otur okula başladığı vakit at tekmeyi kendi hayatını kur o sırada keyfine göre ye iç gez onunla muhatap olma dediDefolsun orada hangi kadın yapar bunu iltifat elin adamına çok yakışıklısın falan bide kocayı tehtit edelim bakalım benim teli karıştırma sen çocuklarımın babasisin onlar arkadaşlarim napacak bakalım arkadasmis hadi oradan ordan burdan bulup konuşup bu zekaniza hakaret bı kere
Iyi o zaman otur adamin sadece kendini tatmin etmek icin kullandigi kadin olarak hayatina devam et. Bosanmayacaksan eger nasil bir akil bekliyorsun bizden. Boyle igrenc otesi birseyi yasayip hala bosanmak istemiyorum diyorsan ne diyelim mustehakAma bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum
Müstahak mi gerçekten böyle mi düşünüyorsunuzIyi o zaman otur adamin sadece kendini tatmin etmek icin kullandigi kadin olarak hayatina devam et. Bosanmayacaksan eger nasil bir akil bekliyorsun bizden. Boyle igrenc otesi birseyi yasayip hala bosanmak istemiyorum diyorsan ne diyelim mustehak
Öyle zaten çarşıya pazara götürmez bir ara beni ve kızımı yalnız gönderiyordu asla huyu değildir meğer o zamanlar fac3den kadınlarla yazisiyormusMadem kardesinizi dinleyin fakat bir çocuk daha sizin kendi ayağınıza sıkma iz olur bu evlilikte Bu adam yarın başka çocuk yapar birini daha hamile bırakırsa ne olacak .Bunu düşündünüz mü.Size çocuk niye yapıyor düşünün bı .Bebekle iyice ayağınız bağlansın rahat rahat at koştursun fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?