Kocam baska kadinlar ile konuşuyor

İç sesim olmuşsunuz benim çekindiğim tek konu maddiyatta değil eşim beni kızım ile tehdit ediyor asla vermem gelir babanın evinde seni vururum diyor bana ailen dahi tutamaz diyor bana korkuyorum öfke kontrolü yok eşimin her yaptığı batıyor şuan bana ısınamıyorum önceden eve gelirdi severdim sakalasirdim gülerdim eglenirdim muhakkak sevdiği yemekleri tatlıları yapardım ama şuan içimden gelmiyor biliyorum kızımı ona bıraksam asla 2 günden fazla bakmaz çünkü bakamaz aklı hep başka kadınlarla okeyde telefonda
Ben sizi çok iyi anlıyorum, korkunuzu da anlıyorum. Bir anne olarak tedirginsiniz.
Şu an evin içinde sana ve kızına fiziksel şiddet uygulamıyorsa, çocuğunun biraz büyüyüp öyle ayrılman daha doğru
Öyle haberler okuyoruz ki, kadın boşanmış eski kocası kapısına kadar dayanmış tehdit ediyor çocuğunu alıyor ve polis koruyamıyor, mahkeme bir şey yapamıyor, niye çünkü ülke de adalet yok. Allah korusun sizin başınıza öyle bir şey gelmesin tabi.
Bırak alsın eline telefonu sabahtan akşama kadar ne yapıyorsa yapsın, yeter ki sana kızına zarar vermesin. Zamanı gelince basarsın tekmeyi.

Bana gelince ehlimuslim birine dönüşüyor ama bende bunu anlamıyorum ama açık seçik kadınlara bakıp konuşuyor ben kapalı bir kadınım ve kocam aşırı tutucu biridir dışarıda markette kafede garsonla kasiyerle dahi konuşmamı istemiyor kaç kez bunun kavgasını yaptık makyaj asla yaptırmaz ama makyajlı kadınlara bakar kaç kez ben kapalı olmak istemiyorum acilicam dedim her seferinde ağzıma tikti lafı
Kısıtlayan erkeklerin gerçek yüzü bu zaten. Sana karıştığı her şeyde başkalarına bakıyor. Ailen hayatta mı, yanlarına neden dönemezsin? İlla anne evi olmak zorunda değil sevdiğin, nazının geçtiği bir akraban yok mu kendini toparlayana kadar yanında kalsan? Sığınma evi de belki kabul eder yeter ki sen boşanmak iste.

Hayır sorun yanlış adamla terbiyesiz bir adamla evlenmiş olmanızda kesinlikle sizde değil buna tekmeyi basarsanız iyi olursunuz hareketlere bak göz göre göre duygularınızı ilişkinizi ne hale getiriyor.Kabul etmeyin bunları bu adamdan kimseye bir şey olmaz.Kendini ne sanıyor .Asıl bu adamdan kacmali her kadın köşe bucak

Kısıtlayan erkeklerin gerçek yüzü bu zaten. Sana karıştığı her şeyde başkalarına bakıyor. Ailen hayatta mı, yanlarına neden dönemezsin? İlla anne evi olmak zorunda değil sevdiğin, nazının geçtiği bir akraban yok mu kendini toparlayana kadar yanında kalsan? Sığınma evi de belki kabul eder yeter ki sen boşanmak iste.
Ailem hayatta ve bana destek olurlar biliyorum ama annem biraz gergin birisi o durumda bana kötü davranır diye çekiniyorum maddi açıdan normal bir yaşantıları var kızımın alışık olduğu bir düzen var ben çalışana kadar kızımın ihtiyaçlarını karşılarlar mi diye düşünüyorum

Kendimi çok değersiz hissediyorum acaba yeterince güzel ve alımlı değilmiyim yetersiz miyim bilmiyorum.sorun bende mi
Hayır canım sorun sende değil. Benim annem bebek gibi beyaz tenli sarışın ela gözlü bir kadındı aldatıldı. Bu erkekler varoş kadın seviyor. Sen dünyanın en güzel kadını da olsan, adamın içinde varsa sapıklık gider yine aldatır. Hiç öyle kendini yetersiz hissetme. Ben öyle kadınlar gördüm ki, kadın bakımsız ama kocası çok seviyor. Hiç öyle güzellikle alakası yok. Seven adam karısını her türlü sever.

Ben eşimi 18 yaşında tanıdım tüm gencligimi onunla harcadım onun şuan bu durumda maddi açıdan bir çok insandan daha iyi olması benim sayemde benim fedakarlıklarım sayesinde ben bırakıp gidince ne olacak bütün parasını başkaları ile yiyip bana ve kızıma zırnık koklatmayacak çünkü tepesi attığımi öyle bir insana dönüşüyor bunları düşünüyorum neden emek verip yaptığım herseyi bir başkası uğruna versin ki
Sadakatsizlik var,bencillik var ,ekonomik şiddet var ,yok sayılma var ,cinsel yönden kullanılma kadının ruhunu oksamadan işini görüp rahatlama var ,şiddet var( öfkeyle karşındakini sindirmek dayak atmasa da olur)....... Anlayış yok ,şefkat yok , merhamet yok,sadakat yok, Fikir almak yok, aynısını ben yaşasam çok gurur kırıcı demek yok.Alın size evliliğinizin gerçeklerini yazdım oturun öyle karar verin .....

Hayır sorun yanlış adamla terbiyesiz bir adamla evlenmiş olmanızda kesinlikle sizde değil buna tekmeyi basarsanız iyi olursunuz hareketlere bak göz göre göre duygularınızı ilişkinizi ne hale getiriyor.Kabul etmeyin bunları bu adamdan kimseye bir şey olmaz.Kendini ne sanıyor .Asıl bu adamdan kacmali her kadın köşe bucak

Hanımefendi bu kocanın ağzına afedersinizde o kadınlardan önce siz buna bı carlayin.Anlatabildimmi kocanız durmuyor önüne gelene yürüyor etiket yapıştırıp evli demeniz ne işe yarar adamın umurunda değil evliliği
Evet bahanesi bu evliyim diyorum herkese diyor ama konuşuyor çok yakaladım her seferinde kavga kıyamet bağırıp çağırıp beni sındırıyor kızım korkar travma olur diye odaya geçip ağlıyorum

Sadakatsizlik var,bencillik var ,ekonomik şiddet var ,yok sayılma var ,cinsel yönden kullanılma kadının ruhunu oksamadan işini görüp rahatlama var ,şiddet var( öfkeyle karşındakini sindirmek dayak atmasa da olur)....... Anlayış yok ,şefkat yok , merhamet yok,sadakat yok, Fikir almak yok, aynısını ben yaşasam çok gurur kırıcı demek yok.Alın size evliliğinizin gerçeklerini yazdım oturun öyle karar verin .....
Doğru söze ne denir ki

Ailem hayatta ve bana destek olurlar biliyorum ama annem biraz gergin birisi o durumda bana kötü davranır diye çekiniyorum maddi açıdan normal bir yaşantıları var kızımın alışık olduğu bir düzen var ben çalışana kadar kızımın ihtiyaçlarını karşılarlar mi diye düşünüyorum
Yani sana saygı duymayan artık arsıza bağlamış bekar hayatı yaşayan eşinin yanında kalmaktansa bence aile evine geç orada sık dişini. Çalış durumunu toparla ondan sonrasına bakarsın. Eşin değişmez, aldatmaya başlayan erkek durmuyor. Yazık değil mi sana, böyle bir adamla yaşamaktansa geç aile evine. Psikolojin bozulur.

Ne bu ya ömrünuz bu kocanın pesindekadinlarla kavga ederek biter sizin sizin koca durmuyor onu bağlamak lazım direğe sabit dursun .Yani kızmayın koca evliliği takmiyorsa karşısındaki kadın takmazki.Size yazık olur bu işin sonunda.Bu kime gitse ondan ona ondan ona gezer yani.Karavan gibi eşiniz herşeye müsait

Yani sana saygı duymayan artık arsıza bağlamış bekar hayatı yaşayan eşinin yanında kalmaktansa bence aile evine geç orada sık dişini. Çalış durumunu toparla ondan sonrasına bakarsın. Eşin değişmez, aldatmaya başlayan erkek durmuyor. Yazık değil mi sana, böyle bir adamla yaşamaktansa geç aile evine. Psikolojin bozulur.
Arada çocuğuma bağırıyorum sonradan çok üzülüyorum psikolojim uyi değil zaten

Arada çocuğuma bağırıyorum sonradan çok üzülüyorum psikolojim uyi değil zaten
Kadınlık gururun var bu kişiyle yaşadığın sürece psikolojin her gün daha da yıpranır tedavilik olabilirsin. Yazık bak çocuğuna da gerginliğini yansıtıyorsun. Büyüyünce mutsuz bir anne görmek istemez, onun da psikolojisi bozulur. Ne gerek var geç aile evine. Orada çok bile kalmışsın. Düzen dediğin değişir ben çocukken üç kez okul değiştirmiştik hiçbir şey olmadı. Mutlu anne mutlu çocuk demektir. Kendin için de iyi olman o evden gitmen lazım.

Ailenizle konuşun bu kocanın kadınlarla sadece konuşması iltifat etmesi ve sizi tehdit etmesi de kusurun alası.Sadakat bitmiş ortada evlilik diye birşey kalirmi.Bu kadar kişinin girdiği yuva yuvamidir? Poligami gibi bişey oluyor Yani aksiyon alın bir an önce.

Yada izleyin.Baska yorumum yok .Bununla kavga etmeyin kadınlara karışmayın madem illa evli kalacaksınız.Siddet başlar yoksa

X