Kocam baska kadinlar ile konuşuyor

Bugün bıraktırırsın yarın tekrar yapar. Bir bakmışsın bu kadınalrdan biriyle görüşmüş boşanma dilekçesini koymuş önüne. Sonucu bu olacak muhtemelen

Bilmiyorum konuşmadan öte gitmiyor gibi aksam disari cikma huyu yoktur gece hayatı yok hep evde ama arada göreve gidiyor yapabilir

Bugün bıraktırırsın yarın tekrar yapar. Bir bakmışsın bu kadınalrdan biriyle görüşmüş boşanma dilekçesini koymuş önüne. Sonucu bu olacak muhtemelen
Uff bilmiyorum kayinvalidem de aldatılan kadın yazık halada devam ediyor kocam da babasına her konuda çok benzer demek ki aldatma huyunuda ondan aldı kayinbabam 10 senedir aynı kadınla görüşüp konuşuyor ama onların arasında cinsellik vs hiç bisey yok yıllardır bizde öyle bir durum da yok demek yetmiyormuş aldatmak isteyene dünya güzeli olsanda boş çünkü kaynanam aşırı güzel bir kadın

Bekara karı boşamak kolay diye bir söz var bilirmisiniz
Ya ekonomik özgürlüğünüz vardır yada çok mutlu giden bir evliliğiniz umarım hiçte bozulmaz cikmazdayim hiç kimse bosanmak için evlenmez bende çare bulmaya çalışıyorum çünkü tanıdığım da böyle bir insan değildi Askeri personel olup yurtdisina gittiğinden buyana böyle bir adama dönüştü aklım almıyor nasıl bu hale geldik evimi yuvamı çok seviyorum kurulu bir düzenim var ailemin maddi gücü yok kendi içinde sıkıntıları var bana elbette destek olurlar ama cesaret edemiyorum korkuyorum dahada kötüye gideceğinden ondan bu endişem aptal veya gurursuz değilim maalesef katlanıyorum bazı şeyler için

Karşıda ki kadında vazgeçmiyor birde evli nasıl yapabiliyorlar bunu ya
ülkedeki kadınların hepsi de erdem abidesi değil

siz naif olabilirsiniz, gözünüzü açıp onu görmüş olabilirsiniz, ilk aşkınız, gençlik sevdanız olabilir...

ama özellikle askeri personel olan erkeklerle evli kadınlar genelde erken yaşta evleniyor. ee malum onlar boylu poslu bir de evlenmeye, flörte de acaip meraklı oluyor. öğretmen atanana kadar doktor mezun olana kadar canı çıkıyor. ama sokaktan geçeni askeri personel yapıp erken yaşta maaşa bağlıyorlar... üniformasını geçirip maaşı cebine koyan da bi tarafı kalkıp uçana kaçana yürüyor. kocanız gibi profilde erkek çoksa, buna teşne kadın da çok, neden olmasın?

ben çok kadından duydum (daha doğrusu kızların annesinden duydum) "aman ölürse ölsün, bağlanan maaşını yer yatar kızım" diye... kısacası askeri personel eşi olup adam da evde yokken nette mette takılan epey çok. eşi uzakta ve uzun süre dışarda çalışan kadınlardan çok var o dediğiniz profil. genelde eşleri güzel de para kazanıyor (e o kadar cefası olan işler, kazansınlar tabi, o anlamda demiyorum)
iyi para kazanılan ve uzakta olan işlere sahip eş için evlenen çok kadın var, onu diyorum.

bakın siz bile adam iyi kazanıyor ben cefasını çektim, iş maaş sahibi oldu, başkasıyla mı yesin diyorsunuz....

ya güzel ablacım

sen tanıdığında 18 yaşındaymışsın o kaç yaşındaydı 20? 22?
daha ergenlikten yeni çıkmış sivilceleri yeni geçmiş, tamam boylu poslu ama mesleği olmayan, muhtemelen ailesi de öyle ahım şahım durumda olmayan (ahım şahım durumda olan ailenin çocuğu astubay, polis, uzman vs. olmaz) sıradan bir anadolu çocuğuydu...

daha kadına yürümek nedir biliyor muydu acaba?
cebinde para mı vardı?
özgüveni mi vardı?
ortam mı görmüştü. BMW'ye mi biiyordu? (kimse kuura bakmasın bu profilde delikanlılar için üniforma kadar ..kaldıran bir başka şey varsa o da güzel bir BMW filandır)

nesi vardı da "böyle bir adam" olacaktı?

evlenip çocuğu yaptı "errrrkekkk" olduğnu ispatladı, seni de eve tıktı.
yurtdışı göreve gitti
harcırahı aldı
biraz da çatışma matışma gördüyse zaten azcık da sıyırmıştır

bütün şartları tamamladı. mission completed.

bu senaryo 1 kere de ğişmiyor ki. 48095474067 sezon ölüp hortlayıp geri gelen türk dizisi senoryosu gibi, hep aynı.

Bu şartlar dahilinde boşanman lazım, yok boşamam diyorsan soğuk su içip üstüne sessiz sessiz salağa yatarak kırıp dizini oturacaksın.
Adama zincir vuramazsın zaten yapa yapa dozu arttırarak gidiyor arsızlaşmış.

Sindiriyorsun işte niye kurcaliyorsunn? Sen kurcaladikca adam arsizlasmis baksana seni aldattığı kadın utanmadan karın beni ekledi diyor kocan da sana hesap soruyor insanda biraz gurur olur bari salağa yat görmezden gel!
Buna katılıyorum. Açığa çıktıkça karısını bastırdığı için arsızlaşmış elalem için evdeki hatunu azarlıyor. Bunun bir üst leveli başka kadınla yatmak zaten.

İşe gir ? Paranı kazan düzenini bozmadan birikim yapınca git madem

Sindiriyorsunuz baya siz zaten sindirdiğiniz için adam yapmaya devam ediyor boşanamayacağınızı biliyor

Öncesinde yoktu değil sen adamı öncesinde görmedin zaten bir dediğini iki etmezdi ne yan yana bile değilsiniz ki sen kendini avutmuşsun

Seni kadının evli olması ilgilendirmez oraya gelene kadar seninki de evli herkes kendi itinin tasmasını tutcak

Bir hemcinsiniz olarak sizi kınıyorum Allah kimseyi böyle durumlara düşürmesin umarım sizinde başınıza gelmez
Gelmez gelmez sen bizi kınayacağına kocanı kına sonra sıra bize gelir sanmıyorum daha nişanlıyken beni aldatan adamı affedip koşa koşa koynuna gireyim midem bulanır ya aldatmış adam beni daha napcak

Adam serfsizin teki bırakın ailenize gidin çalışırsınız.
Bir kadında yazınca anasını aglatmamis biri rezil etse askeri personellerde bu ayıp sayılıyor başı yanarsa anlardı o zaman pslik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…