Kocam baska kadinlar ile konuşuyor

Bu adam düzelmez o yüzden boşuna uyarma... daha fazla katlanıp kendini ezdirme. Aldatmasını bile bile yanında duruyorsun. Tek yapabildiğin adamı yapma etme diye uyarmak adamın kaybetme korkusu dahi yok nasıl olsa iki uyarır tekrar eski haline döner kafasında yani bu kadar değersizsin gözünde bunun farkına var ve acilen kendini kurtarmaya bak adamı düzeltmeye değil...

O zaman para için kocanızın sizi aldatmasına göz yumacaksınız nişanlılık döneminizden beri göz yumuyorsunuz çok koymaz sizd

İyyy midem bulandı sapık yaratık

Boşarım ben bu adamı bazı evli kadınlar nasıl böyle evli erkeklerle konuşuyorlar anlamış değilim.Ha iş için arasin bir sebepten dolayı ararsın bişey diyemem sırf keyif için evli bekar erkekleri aranmaz bende evliyim sebep yokken bir erkeği aramam bana ters

Yani ne yapmamızı yada ne söylememizi istiyosun ? Böyle adamla mutsuzsan ayrılmalısın ayrılmıyosan otur evinde .. cocuk evliliği toparlamaz ailen varsa git kendine iş bul cocuğu kreşe ver

Bu aldatmamıs hali yani
Gösterilecek bisey yok.
Yol belli siz gitmek istemiyorsunjz herhlde

Adam duzelmez, yanlis bir sey yaptigini dusunmuyor ki duzelsin. Madem bosanmiyorsunuz kenara koseye para koyun. Is , egitim imkanlarini arastirin. Yavastan kendinize yol yapin yani.

Canım bariz aldatılıyorsun. Hemde gözünün önünde. Ne diyelım sana biz.

kadın gidip kocama beni birisi ekledi acaba karin olabilir mi demiş kocam da gelip bana sordu ama bence benim oldugmu biliyor telime dahi bakmadı birdaha sakın yapma dedi sonu çok kötü olur diye kapadı
Ben çekileyim aradan siz devam edin kankaağ derdim ben olsam ertesi gün de sabahın ilk ışıklarıyla boşanma davamı açardım nasıl bir genişliktir bu yahu

Siz de okey oynayıp onun davrandığı gibi davranın onlar benim kankam sadece deyin ama aynı ortamda oynayın oynarken yanınızda görsün.

Ben seni aldatmam mı diyor?????? Daha ne yapıcak acaba tövbe ya… gerçi sizden de bir şey olmaz baksana mesajlara daha çok böyle günlerin geçer maalesef artarak katlanarak hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…