Ama bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum
Bana gelince ehlimuslim birine dönüşüyor ama bende bunu anlamıyorum ama açık seçik kadınlara bakıp konuşuyor ben kapalı bir kadınım ve kocam aşırı tutucu biridir dışarıda markette kafede garsonla kasiyerle dahi konuşmamı istemiyor kaç kez bunun kavgasını yaptık makyaj asla yaptırmaz ama makyajlı kadınlara bakar kaç kez ben kapalı olmak istemiyorum acilicam dedim her seferinde ağzıma tikti lafıBir sapıkla büyümesinden daha iyidir, kocanız iflah olmaz bir sapık.
Evet ben çok naif bir insanımdır asla kavga dövüş sevmem çok iyi bilir borusu sadece bana oturuyor ben eşime birkez dahi lan lu lunlu konuşmam ma okeyde tanıştığı kadınlar hep lan lun diye konuşur ve hoşuna giderAilen destek olmazmı?
Veya bi işe girsen - evde veya dışarda çalışarak ek gelir elde etsen.
Biraz birikim yapınca ayrılsan?
Bundan sonrası için korun- ikinci çocuğu yapma sakın aldanıp sözlerine.
Ayrıca askeri personellerin gücü genelde evdekine yeter. Bende seni şikayet eder mesleğinden atırrırım de. Sen sus pus olduğun için kendini birşey sanıyor.
Bende öyle düşünüyorum ailem destek verir tabiki ama şuan haberleri yok
Aileniz destekmiş zaten neden kimseniz yokmuş gibi davranıyorsunuz ki.Ayrılmak istiyorum böyle bir insanla ölene kadar nasıl baş edeceğim ki ama maddi durumum yok kızım küçük biraz toparlanmanın düşünüyorum ve delil toplamayı düşünüyorum
Bir anda böyle olmamış yani başından beri böyleymiş. Bile bile kabul etmişsiniz çok yazık olmuş.6 sene sevgililik süreci oldu 4 seneye yakında evliyiz belkide verdi bilmiyorum nişanlandık yine yakaladım öyle boşluguma denk geldi dedi kapadık konuyu Suriyede görev yapıyordu üzerine çok gitmek istemedim keşke o zaman bitirseydim
Ekonomik durumun da yoksa zaten tek başına çocuk büyütmekten çekinmen çok normal. İleride evladın seni anlayacaktır, kararına saygı duyacaktır. Çünkü diyelim ki bir işe girdin hem nafaka hem asgari ucretle tek başına ev kirası, çocuğun okulu vs masraflara yetişmek zor olur.Çok teşekkür ederim şu halde yargılanmak beni dahada çıkmaza sokuyor çünkü zaten bor yol bulamadığım için buralara kadar geldim kötü yorumlara dayanamıyorum
Sindiriyorsun işte niye kurcaliyorsunn? Sen kurcaladikca adam arsizlasmis baksana seni aldattığı kadın utanmadan karın beni ekledi diyor kocan da sana hesap soruyor insanda biraz gurur olur bari salağa yat görmezden gel!Yaklaşık 4 senedir evliyiz 6 senede sevgililik dönemimiz oldu aslında sevgililik donemin de gayet sevecen romantik ve düşünceleri bir adamdı sonrasında evlendik hemen çocuğumuz oldu ondan sonra hersey dahada kötü gitmeye başladı Eşim askeri personel Suriyede görev yapıyordu evlendigimizden buyana 1 senedir düzenli olarak aynı evi paylaşıyoruz ve çekilmez bir adam olmaya başladı varsa yoksa çocuğu sanki ben taşıyıcı anne görevi görmüş gibiyim çok üzülüyorum ve asıl konuya gelecek olursak eşim düzenli olarak sosyal medyadan başka kadınlarla sohbet ediyor okey arkadaşlarım diyerek ama bu arkadaşlık okeyde kalmıyor birkaç kez yakaladım baya muhabbet ediyorlar kadın foto atıyor ne güzelsin diye iltifat ediyor evliyim kızım var diyor ama konuşmaya devam ediyor ve karşı tarafta ya eşinden boşanmış yada evli oluyor kaç kez gördüğümü ve artık yapmaması gerektiğini söyledim ama bana beni boğma ruhumu darlama sanane benim telimden birdaha asla kurcalama diyip konuyu kapatıyor gün içinde bana tonla şey soyleyen adam yatağa geçmeye yakın yanıma yanaşiyor tatmin edilmek istiyor ama sabah olunca yine hersey aynı yine gördüm msjlari sessize almış kanka eve geldim ben yazmış kadına ve geçen denemek için kadını ve kocamı sahte hesaptan ekledim kadın gidip kocama beni birisi ekledi acaba karin olabilir mi demiş kocam da gelip bana sordu ama bence benim oldugmu biliyor telime dahi bakmadı birdaha sakın yapma dedi sonu çok kötü olur diye kapadı konuyu ben seni aldatmam diyor ama içime sindiremiyorum yüzüme yansıyor güvenmiyorum arama motoru kızlarla dolu tiktok var aynısı face var aynısı yabancı kadınlara dahi yazıyor hello vs diye cevap verilmesini bekliyor nolur bana bir yol gösterin
İç sesim olmuşsunuz benim çekindiğim tek konu maddiyatta değil eşim beni kızım ile tehdit ediyor asla vermem gelir babanın evinde seni vururum diyor bana ailen dahi tutamaz diyor bana korkuyorum öfke kontrolü yok eşimin her yaptığı batıyor şuan bana ısınamıyorum önceden eve gelirdi severdim sakalasirdim gülerdim eglenirdim muhakkak sevdiği yemekleri tatlıları yapardım ama şuan içimden gelmiyor biliyorum kızımı ona bıraksam asla 2 günden fazla bakmaz çünkü bakamaz aklı hep başka kadınlarla okeyde telefondaEkonomik durumun da yoksa zaten tek başına çocuk büyütmekten çekinmen çok normal. İleride evladın seni anlayacaktır, kararına saygı duyacaktır. Çünkü diyelim ki bir işe girdin hem nafaka hem asgari ucretle tek başına ev kirası, çocuğun okulu vs masraflara yetişmek zor olur.
Boşanmaya çekinmen çok normal, çünkü ekonomik durumun iyi olsa zaten o adamın yanında durmazsın ki.
Hayat daha bitmiş değil ki. Dur bakalım çocuk bir büyüsün, bakalım hayat ne gösterecek. Allah büyüktür belki eşin düzelir kendine çeki düzen verir. Ha tabi yaşaninlar unutulmaz ama hiç yoktan daha iyi olur belki.
Kendini düzeltmezse bile gün gelir boşanırsın, artık 50 60 yaşında boşanan var.
Benim de annem aldatıldı, ailesine söyleyemedi, söyleseydi destek olurlardı ama çekindi. Bu toplumda yargılanmaktan korktu. Annem büyüttü beni, ben işe girdim okudum, annem de boşandı 49 yaşında. Sonra hayata yeniden başladı.
Hiç bir zaman annemi yargilamadim.
Benim de annemin ekonomik durumu olsa asla durmazdi ama aldığı asgarî ücretle beni buyutememekten çekindi, ee kadın sığınma evleri de herkesi almıyor, bir ömür orada da yaşamak istemedi, kiralar desen zaten pahalı. Ne yapti, beklemek zorunda kaldı ta ki ben büyüyene kadar.
Şimdilik senin yapacağın en mantıklı şey delil toplamak, çocuk büyüyünce o okuldayken part time olsa bile çalışmak.
Zamanı geldiğinde kendini hazır hissettiğinde boşanırsın zaten. Boşanmak istemesende anlarım, o zaman da tek yapılacak şey, eşine karşı üç maymunu oynamak olacak, onun yaptıklarını görmeyeceksin, bir nevi evde iki arkadaş gibi. Annem öyle yaptı yıllarca.
Sindiriyorsun işte niye kurcaliyorsunn? Sen kurcaladikca adam arsizlasmis baksana seni aldattığı kadın utanmadan karın beni ekledi diyor kocan da sana hesap soruyor insanda biraz gurur olur bari salağa yat görmezden gel!
Bu bir bahane bence siz boşanıyorsunuz diye çocuğunuz niye babasız büyüsün ki? Şu an kızınız 3 yaşında kreşe gidebilir siz de çalışabilirsiniz yaniÇocuğum babasız büyümesin diye boşanmak istemiyorum aşkımdan olduğum için değil yani
Ben eşimi 18 yaşında tanıdım tüm gencligimi onunla harcadım onun şuan bu durumda maddi açıdan bir çok insandan daha iyi olması benim sayemde benim fedakarlıklarım sayesinde ben bırakıp gidince ne olacak bütün parasını başkaları ile yiyip bana ve kızıma zırnık koklatmayacak çünkü tepesi attığımi öyle bir insana dönüşüyor bunları düşünüyorum neden emek verip yaptığım herseyi bir başkası uğruna versin kiBu bir bahane bence siz boşanıyorsunuz diye çocuğunuz niye babasız büyüsün ki? Şu an kızınız 3 yaşında kreşe gidebilir siz de çalışabilirsiniz yani
Böyle durumlarda erkekler size değil ,siz ona posta koyun.Kırın telefonu, cidden söylüyorum ,gönderin evden.Biz de sınırlar çok nettir,böyle bir durumda eşim başına ne geleceğini bilir.Yapmaz diyemeyiz,yaparsa sonuçlarını tahmin etmeli.Siz sakin sakin konuştukça o da sakin sakin işi pişiriyor.Yaklaşık 4 senedir evliyiz 6 senede sevgililik dönemimiz oldu aslında sevgililik donemin de gayet sevecen romantik ve düşünceleri bir adamdı sonrasında evlendik hemen çocuğumuz oldu ondan sonra hersey dahada kötü gitmeye başladı Eşim askeri personel Suriyede görev yapıyordu evlendigimizden buyana 1 senedir düzenli olarak aynı evi paylaşıyoruz ve çekilmez bir adam olmaya başladı varsa yoksa çocuğu sanki ben taşıyıcı anne görevi görmüş gibiyim çok üzülüyorum ve asıl konuya gelecek olursak eşim düzenli olarak sosyal medyadan başka kadınlarla sohbet ediyor okey arkadaşlarım diyerek ama bu arkadaşlık okeyde kalmıyor birkaç kez yakaladım baya muhabbet ediyorlar kadın foto atıyor ne güzelsin diye iltifat ediyor evliyim kızım var diyor ama konuşmaya devam ediyor ve karşı tarafta ya eşinden boşanmış yada evli oluyor kaç kez gördüğümü ve artık yapmaması gerektiğini söyledim ama bana beni boğma ruhumu darlama sanane benim telimden birdaha asla kurcalama diyip konuyu kapatıyor gün içinde bana tonla şey soyleyen adam yatağa geçmeye yakın yanıma yanaşiyor tatmin edilmek istiyor ama sabah olunca yine hersey aynı yine gördüm msjlari sessize almış kanka eve geldim ben yazmış kadına ve geçen denemek için kadını ve kocamı sahte hesaptan ekledim kadın gidip kocama beni birisi ekledi acaba karin olabilir mi demiş kocam da gelip bana sordu ama bence benim oldugmu biliyor telime dahi bakmadı birdaha sakın yapma dedi sonu çok kötü olur diye kapadı konuyu ben seni aldatmam diyor ama içime sindiremiyorum yüzüme yansıyor güvenmiyorum arama motoru kızlarla dolu tiktok var aynısı face var aynısı yabancı kadınlara dahi yazıyor hello vs diye cevap verilmesini bekliyor nolur bana bir yol gösterin
Kiniya kiniya ne hallere dusmussunuz ! Size gerçekleri soyluyorum . adama;" bak bak senin beni aldattigini biliyorum, kulağını çekerim" modundaki davranışınız kocanizi yüzsüzlestirmektan başka ne işe yaradı ? Sözde Hiç tanımadığı kadın için karısını sonu kötü olur diye tehdit etti. Boşanmayacaksan kurcalama salağa yat bari kocan yüzsüzlesmesin !Bir hemcinsiniz olarak sizi kınıyorum Allah kimseyi böyle durumlara düşürmesin umarım sizinde başınıza gelmez
Doğru diyorsunuz ama o benim telefonumu kırmak istiyor o kadınları ekleyip konuşacağım dediği içinBöyle durumlarda erkekler size değil ,siz ona posta koyun.Kırın telefonu, cidden söylüyorum ,gönderin evden.Biz de sınırlar çok nettir,böyle bir durumda eşim başına ne geleceğini bilir.Yapmaz diyemeyiz,yaparsa sonuçlarını tahmin etmeli.Siz sakin sakin konuştukça o da sakin sakin işi pişiriyor.
Öfke problemi olan adamla sevgili ol anlama evlen anlama hemen çocuk yap sonra çocuğum var olmaz de.Biz ne yapalım 100 de 100 eminim adam ne mal olduğunu gizlememiş ,iki sevgi iltifat aşk sozune tav olup evlenince düzelir iyi olur demişsinizdir, işte sonuç.Boşanmak yoksa lugatinizda gormeyin duymayın,iyice yüz göz olup adamı tepenize çıkarmayın.....Ama bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum
Para için aldatilmaya göz yumacaksinizBen eşimi 18 yaşında tanıdım tüm gencligimi onunla harcadım onun şuan bu durumda maddi açıdan bir çok insandan daha iyi olması benim sayemde benim fedakarlıklarım sayesinde ben bırakıp gidince ne olacak bütün parasını başkaları ile yiyip bana ve kızıma zırnık koklatmayacak çünkü tepesi attığımi öyle bir insana dönüşüyor bunları düşünüyorum neden emek verip yaptığım herseyi bir başkası uğruna versin ki
Size göre öyle olsun peki.Para için aldatilmaya göz yumacaksiniz
Evli misinizSize göre öyle olsun peki.
Öfke problemi olan adamla sevgili ol anlama evlen anlama hemen çocuk yap sonra çocuğum var olmaz de.Biz ne yapalım 100 de 100 eminim adam ne mal olduğunu gizlememiş ,iki sevgi iltifat aşk sozune tav olup evlenince düzelir iyi olur demişsinizdir, işte sonuç.Boşanmak yoksa lugatinizda gormeyin duymayın,iyice yüz göz olup adamı tepenize
Delil toplayıp verdiğim herseyi almak istiyor olmamı düşünemediniz sanırımPara için aldatilmaya göz yumacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?