Kocam baska kadinlar ile konuşuyor

Ama bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum

Ailen destek olmazmı?
Veya bi işe girsen - evde veya dışarda çalışarak ek gelir elde etsen.
Biraz birikim yapınca ayrılsan?
Bundan sonrası için korun- ikinci çocuğu yapma sakın aldanıp sözlerine.

Ayrıca askeri personellerin gücü genelde evdekine yeter. Bende seni şikayet eder mesleğinden atırrırım de. Sen sus pus olduğun için kendini birşey sanıyor.

Bir sapıkla büyümesinden daha iyidir, kocanız iflah olmaz bir sapık.
Bana gelince ehlimuslim birine dönüşüyor ama bende bunu anlamıyorum ama açık seçik kadınlara bakıp konuşuyor ben kapalı bir kadınım ve kocam aşırı tutucu biridir dışarıda markette kafede garsonla kasiyerle dahi konuşmamı istemiyor kaç kez bunun kavgasını yaptık makyaj asla yaptırmaz ama makyajlı kadınlara bakar kaç kez ben kapalı olmak istemiyorum acilicam dedim her seferinde ağzıma tikti lafı

Evet ben çok naif bir insanımdır asla kavga dövüş sevmem çok iyi bilir borusu sadece bana oturuyor ben eşime birkez dahi lan lu lunlu konuşmam ma okeyde tanıştığı kadınlar hep lan lun diye konuşur ve hoşuna gider

Bende öyle düşünüyorum ailem destek verir tabiki ama şuan haberleri yok

Ayrılmak istiyorum böyle bir insanla ölene kadar nasıl baş edeceğim ki ama maddi durumum yok kızım küçük biraz toparlanmanın düşünüyorum ve delil toplamayı düşünüyorum
Aileniz destekmiş zaten neden kimseniz yokmuş gibi davranıyorsunuz ki.
Yapmanız gereken delil toplayıp boşanmak. Kadının kocası da bilmiyordur eminim.
Bir anda böyle olmamış yani başından beri böyleymiş. Bile bile kabul etmişsiniz çok yazık olmuş.

Çok teşekkür ederim şu halde yargılanmak beni dahada çıkmaza sokuyor çünkü zaten bor yol bulamadığım için buralara kadar geldim kötü yorumlara dayanamıyorum
Ekonomik durumun da yoksa zaten tek başına çocuk büyütmekten çekinmen çok normal. İleride evladın seni anlayacaktır, kararına saygı duyacaktır. Çünkü diyelim ki bir işe girdin hem nafaka hem asgari ucretle tek başına ev kirası, çocuğun okulu vs masraflara yetişmek zor olur.

Boşanmaya çekinmen çok normal, çünkü ekonomik durumun iyi olsa zaten o adamın yanında durmazsın ki.

Hayat daha bitmiş değil ki. Dur bakalım çocuk bir büyüsün, bakalım hayat ne gösterecek. Allah büyüktür belki eşin düzelir kendine çeki düzen verir. Ha tabi yaşaninlar unutulmaz ama hiç yoktan daha iyi olur belki.

Kendini düzeltmezse bile gün gelir boşanırsın, artık 50 60 yaşında boşanan var.

Benim de annem aldatıldı, ailesine söyleyemedi, söyleseydi destek olurlardı ama çekindi. Bu toplumda yargılanmaktan korktu. Annem büyüttü beni, ben işe girdim okudum, annem de boşandı 49 yaşında. Sonra hayata yeniden başladı.
Hiç bir zaman annemi yargilamadim.

Benim de annemin ekonomik durumu olsa asla durmazdi ama aldığı asgarî ücretle beni buyutememekten çekindi, ee kadın sığınma evleri de herkesi almıyor, bir ömür orada da yaşamak istemedi, kiralar desen zaten pahalı. Ne yapti, beklemek zorunda kaldı ta ki ben büyüyene kadar.

Şimdilik senin yapacağın en mantıklı şey delil toplamak, çocuk büyüyünce o okuldayken part time olsa bile çalışmak.
Zamanı geldiğinde kendini hazır hissettiğinde boşanırsın zaten. Boşanmak istemesende anlarım, o zaman da tek yapılacak şey, eşine karşı üç maymunu oynamak olacak, onun yaptıklarını görmeyeceksin, bir nevi evde iki arkadaş gibi. Annem öyle yaptı yıllarca.

Sindiriyorsun işte niye kurcaliyorsunn? Sen kurcaladikca adam arsizlasmis baksana seni aldattığı kadın utanmadan karın beni ekledi diyor kocan da sana hesap soruyor insanda biraz gurur olur bari salağa yat görmezden gel!

İç sesim olmuşsunuz benim çekindiğim tek konu maddiyatta değil eşim beni kızım ile tehdit ediyor asla vermem gelir babanın evinde seni vururum diyor bana ailen dahi tutamaz diyor bana korkuyorum öfke kontrolü yok eşimin her yaptığı batıyor şuan bana ısınamıyorum önceden eve gelirdi severdim sakalasirdim gülerdim eglenirdim muhakkak sevdiği yemekleri tatlıları yapardım ama şuan içimden gelmiyor biliyorum kızımı ona bıraksam asla 2 günden fazla bakmaz çünkü bakamaz aklı hep başka kadınlarla okeyde telefonda

Bu bir bahane bence siz boşanıyorsunuz diye çocuğunuz niye babasız büyüsün ki? Şu an kızınız 3 yaşında kreşe gidebilir siz de çalışabilirsiniz yani
Ben eşimi 18 yaşında tanıdım tüm gencligimi onunla harcadım onun şuan bu durumda maddi açıdan bir çok insandan daha iyi olması benim sayemde benim fedakarlıklarım sayesinde ben bırakıp gidince ne olacak bütün parasını başkaları ile yiyip bana ve kızıma zırnık koklatmayacak çünkü tepesi attığımi öyle bir insana dönüşüyor bunları düşünüyorum neden emek verip yaptığım herseyi bir başkası uğruna versin ki

Böyle durumlarda erkekler size değil ,siz ona posta koyun.Kırın telefonu, cidden söylüyorum ,gönderin evden.Biz de sınırlar çok nettir,böyle bir durumda eşim başına ne geleceğini bilir.Yapmaz diyemeyiz,yaparsa sonuçlarını tahmin etmeli.Siz sakin sakin konuştukça o da sakin sakin işi pişiriyor.

Bir hemcinsiniz olarak sizi kınıyorum Allah kimseyi böyle durumlara düşürmesin umarım sizinde başınıza gelmez
Kiniya kiniya ne hallere dusmussunuz ! Size gerçekleri soyluyorum . adama;" bak bak senin beni aldattigini biliyorum, kulağını çekerim" modundaki davranışınız kocanizi yüzsüzlestirmektan başka ne işe yaradı ? Sözde Hiç tanımadığı kadın için karısını sonu kötü olur diye tehdit etti. Boşanmayacaksan kurcalama salağa yat bari kocan yüzsüzlesmesin !

Doğru diyorsunuz ama o benim telefonumu kırmak istiyor o kadınları ekleyip konuşacağım dediği için

Ama bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum
Öfke problemi olan adamla sevgili ol anlama evlen anlama hemen çocuk yap sonra çocuğum var olmaz de.Biz ne yapalım 100 de 100 eminim adam ne mal olduğunu gizlememiş ,iki sevgi iltifat aşk sozune tav olup evlenince düzelir iyi olur demişsinizdir, işte sonuç.Boşanmak yoksa lugatinizda gormeyin duymayın,iyice yüz göz olup adamı tepenize çıkarmayın.....

Para için aldatilmaya göz yumacaksiniz

Size göre öyle olsun peki.
Evli misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…