Kocam baska kadinlar ile konuşuyor

Ben olsam çocuğumun büyümesini bekler, çocuk okula gidince bende bir işe girer para biriktirir öyle boşanırdım. Ailenizle konuştunuz mu onlar destek olsa çok iyi olur.
Eğer boşanmak istemiyorsanız da eşinizi aile terapisine ikna etmelisiniz.
Ben çok sorunlu evlilikler gördüm, bazı eşlerin sonradan düzeldiğine şahit oldum.
Eşinizi düzeltin diyeceğim ama bu sefer yorulan siz olacaksınız.
Bende öyle düşünüyorum ailem destek verir tabiki ama şuan haberleri yok

Ve bunları ortaya çıkardım birdaha asla yapma diye tehdit etti beni sonu kötü olur dedi birde konuştuğu kadınida ekledim başka hesaptan kocama söylemiş karın olabilirmiş diye geldi eve beni sorguya çekti sakın ha sakın böyle bisey yapma dedi dedim madem arkadaşın benide tanıştır ekleyip konusucam kadınla dedim ağzına s.... sakın öyle bisey yapma dedi belli kadınla sohbet etmek istiyor kadın evli
tamam ben seni anladım gayet ama senin kocan kendine böyle bi yaşam tarzı edinmiş ve anladığım kadarı ile sana saygısı sevgisi yok seni kaybetme korkusu yok ve ona mecbur olduğunun boşanamayacağının boşanma düşüncen olmadığının farkında adam.
Konunun detaylarının bi önemi yok adam halinden memnun daha üste çıkıyor.
bence uğraşma kurcalama boşanmayı düşünmüyorsan.
Görmezlikten geleceksin ayrılma planın yoksa ortalığı bulandırmanın da alemi yok

4 senelik evlilikte sadece 1 yıl mi aynı evde kaldınız? Keşke korunsaydiniz hemen çocuk olmuş. Siz kaç yaşındasınız? Aldatmak için başka sebepler mi bekliyorsunuz anlamadım? Ben seni aldatmam diyor eşiniz. Kadınlarla konuşuyor, ne kadar güzelsin diye iltifat ediyor, sizden uzak davranıp sadece çocukla ilgileniyor, yetmezmiş gibi bir daha telefonumu kurcalama beni darlama diyor. Üste çıkmaya çalışıyor. Masum olan biri zaten telefonunu gizlemez. Aileniz nerde, yaşıyor mu ? Çalışma imkanınız var mı? Çocuk kaç yaşında?
Kocam bana aşıktı sürekli çocuk istiyodu zaten kızım olsun başkada bisey istemem diyordu bende ona aşıktım oldu gerçekten kızımdan sonra hiç birsey eskisi gibi olmadı sosyal hayat bitti aşk bitti sevgi bitti saygı bitti şimdi bana ikinci bir çocuk olsunda gör diyor güya beni iyice eve hapis edecek böyle böyle çürüyüp gideceğim ama istemiyorum korunuyorum ikinci çocuğu çok istiyor ama ben istemiyorum

tamam ben seni anladım gayet ama senin kocan kendine böyle bi yaşam tarzı edinmiş ve anladığım kadarı ile sana saygısı sevgisi yok seni kaybetme korkusu yok ve ona mecbur olduğunun boşanamayacağının boşanma düşüncen olmadığının farkında adam.
Konunun detaylarının bi önemi yok adam halinden memnun daha üste çıkıyor.
bence uğraşma kurcalama boşanmayı düşünmüyorsan.
Görmezlikten geleceksin ayrılma planın yoksa ortalığı bulandırmanın da alemi yok
Ayrılmak istiyorum böyle bir insanla ölene kadar nasıl baş edeceğim ki ama maddi durumum yok kızım küçük biraz toparlanmanın düşünüyorum ve delil toplamayı düşünüyorum

Evlendim 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ben istemiyorum zaten eşimin istemesinden ötürü oldu sonra görev yerine gitti çocuğumu babasız büyüttüm 1 yaşında geldi şuan 1 senedir aynı evdeyiz öncesi sadece senede 2 kez izne geliyoru o kadar
4 senelik evlisiniz, evlendikten 2 ay sonra hamile kaldığınızı öğreniyorsunuz ama çocuğunuz 1 yaşında?

Kocam bana aşıktı sürekli çocuk istiyodu zaten kızım olsun başkada bisey istemem diyordu bende ona aşıktım oldu gerçekten kızımdan sonra hiç birsey eskisi gibi olmadı sosyal hayat bitti aşk bitti sevgi bitti saygı bitti şimdi bana ikinci bir çocuk olsunda gör diyor güya beni iyice eve hapis edecek böyle böyle çürüyüp gideceğim ama istemiyorum korunuyorum ikinci çocuğu çok istiyor ama ben istemiyorum
Evlilik öncesi nasıldı? Kaç yıllık sevgiliydiniz? Hiç mi sinyal vermedi? Bir erkek bu kadar çabuk değişemez ya. Kendi ağzıyla demiş 2. Çocuk olsun da gör diye. Bir an önce boşanmaya çalışın ama boşanmak istemiyorsunuz

Bende öyle düşünüyorum ailem destek verir tabiki ama şuan haberleri yok
En doğrusu çocuk büyüsün, ailenden destek al, işe gir para biriktir boşan. Bak benim annem 49 yaşında boşandı. Benim büyümemi bekledi çünkü tek başına çocuk buyutmekten çekindi, olabilir saygı duydum annemin kararına her zaman. Neden daha erken bosanmadın demedim.

Evet boşanmadan da yaşarsın bu adamla ama yıpranan sen olursun. Sen şimdilik acele karar verme, ailenle bir konuş, sakin sakin, delil toplaya toplaya ilerle.

Ayrılmak istiyorum böyle bir insanla ölene kadar nasıl baş edeceğim ki ama maddi durumum yok kızım küçük biraz toparlanmanın düşünüyorum ve delil toplamayı düşünüyorum
yani olabilir sen bu moda geçince adamın aklı başına gelir dicem de bu planını farketmesin dikkat et

Evlilik öncesi nasıldı? Kaç yıllık sevgiliydiniz? Hiç mi sinyal vermedi? Bir erkek bu kadar çabuk değişemez ya. Kendi ağzıyla demiş 2. Çocuk olsun da gör diye. Bir an önce boşanmaya çalışın ama boşanmak istemiyorsunuz
6 sene sevgililik süreci oldu 4 seneye yakında evliyiz belkide verdi bilmiyorum nişanlandık yine yakaladım öyle boşluguma denk geldi dedi kapadık konuyu Suriyede görev yapıyordu üzerine çok gitmek istemedim keşke o zaman bitirseydim

4 senelik evlisiniz, evlendikten 2 ay sonra hamile kaldığınızı öğreniyorsunuz ama çocuğunuz 1 yaşında?
Anlattığı kadarıyla senede 1-2 kere geliyormuş askeri personel eşi. 1 yıl boyunca aynı evde yaşamışlar ve hemen çocuk olmuş. Çocuk büyümüş 1 yaşına gelmiş, eşi çocuğun büyüdüğüne şahit olmamış yani.

Evlendim 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ben istemiyorum zaten eşimin istemesinden ötürü oldu sonra görev yerine gitti çocuğumu babasız büyüttüm 1 yaşında geldi şuan 1 senedir aynı evdeyiz öncesi sadece senede 2 kez izne geliyoru o kadar
4 senelik evlilik demişsiniz
Evlendim 2 ay sonra hamile kaldım demişsiniz
Çocuğum 1 yaşında geldi şuan 1 senedir aynı evdeyiz demissiniz
Anlattiginiza göre suan 1 yaşında değil 3 yaşında olmali
Diger anlattiklariniz doğru mu acaba

En doğrusu çocuk büyüsün, ailenden destek al, işe gir para biriktir boşan. Bak benim annem 49 yaşında boşandı. Benim büyümemi bekledi çünkü tek başına çocuk buyutmekten çekindi, olabilir saygı duydum annemin kararına her zaman. Neden daha erken bosanmadın demedim.

Evet boşanmadan da yaşarsın bu adamla ama yıpranan sen olursun. Sen şimdilik acele karar verme, ailenle bir konuş, sakin sakin, delil toplaya toplaya ilerle.
Çok teşekkür ederim şu halde yargılanmak beni dahada çıkmaza sokuyor çünkü zaten bor yol bulamadığım için buralara kadar geldim kötü yorumlara dayanamıyorum

4 senelik evlilik demişsiniz
Evlendim 2 ay sonra hamile kaldım demişsiniz
Çocuğum 1 yaşında geldi şuan 1 senedir aynı evdeyiz demissiniz
Anlattiginiza göre suan 1 yaşında değil 3 yaşında olmali
Diger anlattiklariniz doğru mu acaba
Geçmişten bahsettim zaten şuan ki durumdan bahsetmedim kızım zaten 3 yaşına girecek kocam kızım 1 yaşındayken görevden geldi anlattığım şeyler neden yalan olsun ki ayrıca şizofren değilim korkmayın keşke anlattıklarım yalan olsaydı daha mutlu olurdum

6 sene sevgililik süreci oldu 4 seneye yakında evliyiz belkide verdi bilmiyorum nişanlandık yine yakaladım öyle boşluguma denk geldi dedi kapadık konuyu Suriyede görev yapıyordu üzerine çok gitmek istemedim keşke o zaman bitirseydim
Yani nişan sürecinde yine onu yakaladınız ona rağmen devam ettiniz. Kendi elinizle kendinizi yakmışsınız

Geçmişten bahsettim zaten şuan ki durumdan bahsetmedim kızım zaten 3 yaşına girecek kocam kızım 1 yaşındayken görevden geldi anlattığım şeyler neden yalan olsun ki ayrıca şizofren değilim korkmayın keşke anlattıklarım yalan olsaydı daha mutlu olurdum
Yani şuan kızınız 3 yaşında. Ben de başta 1 yaşında diye anladım. Eşiniz geldiğinde kızınız 1 yaşında olmuştu. 4 yıllık evlisiniz ve şuan 3 yaşında

X