- 28 Haziran 2015
- 294
- 363
-
- Konu Sahibi belirsiz123
Beraber yasamadigimiz için bilmiyordum.cok aşırı pis değildir wc yi temiz tutar tırnaklarını keser, ama bu havada da 2 gunde 1 banyo yapılmaz ki çok terliyor çünküpis insan her konuda pistir.
banyo yapmayan insan dişini de fırçalamaz..
Banyo yapmayan insan çamaşır da değiştirmez, WC den sonra elini de yıkamaz, tırnaklarını da kesmez... ya da başka şeyler.. ama mutlaka kendini pis bir şekilde ele verir. Ne kadar zamandır evlisiniz rast gelmedim ama hiç mi anlamadınız temizlik huylarını evlenmeden önce?
Beni seviyor biliyorum ama doğru bunalımda bu sıralar surekli yorgun bitkin bir hali var bu yüzden olabilir miEsiniz mutlu değil. Yaşadığı hayatı sevmiyor. Derdine derman duş jeli ve sungerden gelmez.
Sizi seviyor Mu?
Sizle yaşamayı seviyor mu?
Hayatla bağ kopması önce kişisel bakimin, iliskilerin ihmaliyle başlar. Uzun süredir depresyondadir. Belli ki ne kendi ne de siz bunun farkindasiniz.
Beraber yaşamaya gerek yok ki.Beraber yasamadigimiz için bilmiyordum.cok aşırı pis değildir wc yi temiz tutar tırnaklarını keser, ama bu havada da 2 gunde 1 banyo yapılmaz ki çok terliyor çünkü
Ben olsam yanina yaklasmam kokan adamla muhatap olmak zorunda degilsin ki mumkun mertebe uzak durDelirmek üzereyim artık sıcaklar malum insan yapış yapış oluyor ben sabah akşam duş alıyorum rahatsız oluyo insan ama adam aklina estikçe giriyor banyoya, söylediğim zaman karışma diyor üfff ter kokuyosun diyorum umurunda bile olmuyor ne yapmam lazım
Burdan biz ne diyelim hamama götür ☺☺☺Delirmek üzereyim artık sıcaklar malum insan yapış yapış oluyor ben sabah akşam duş alıyorum rahatsız oluyo insan ama adam aklina estikçe giriyor banyoya, söylediğim zaman karışma diyor üfff ter kokuyosun diyorum umurunda bile olmuyor ne yapmam lazım
Beraber yasamadigimiz için bilmiyordum.cok aşırı pis değildir wc yi temiz tutar tırnaklarını keser, ama bu havada da 2 gunde 1 banyo yapılmaz ki çok terliyor çünkü
Evet yapiyorum evdeysem üç defa yaptığım oluyor, hep tatlı dille söylerim bu gün ilk defa iyyy dedimSabah akşam banyo yapıyormusunuz gerçekten yoksa lafın gelişimi anlamadım. Şu yaz günü sıcak zaten bunaltıyor bir de ter kokusu aman yarabbim. Eşinize ter kokuyorsun ıyyyy demektense tatlı dille Aşkım benim için kalkıp yıkanırmısın ı dene...
Biliyorum bende kullaniyorum onu,onu sürüp 10 gün yikanmasanizda oluyor mu yani? sorun sadece koltuk altı değil ki, vücudu kokuyor insanin saçları kokuyor.onun başını koyduğu baza başlığı bile sararmış surekli silmeme rağmenTüm hepsini okumadım ama 2 günde bir yıkanıyor diye mi bu kadar şey yazdınız
Ben de 10 gündür yıkanmıyor sandım
Terliyordur ve kokar şimdi yıkansa 10 dakika sonra tekrar kokar
Deotak al 10 tl civarı bir tüp bize iki kişi bir yıl gidiyor yıkanıp koltuk altına sürüyorsun terliyırsun kokmuyor
bir hafta sonra yıkanıp tekrar sürüyorsun arada yıkandığında etkisi gitmiyor yani
Benim eşim başta mırın kurın etti şimdi alıştı düzenli kullanıyor deodırant vs gibi kokusu da olmadığı için koku karışması ya da leke vs sorunu olmuyor
Vayyyy beee sukredeyim o zaman, bu kadar da değil tabiki benim ki
sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
O konu fake idi zatenVayyyy beee sukredeyim o zaman, bu kadar da değil tabiki benim ki
Tüm hepsini okumadım ama 2 günde bir yıkanıyor diye mi bu kadar şey yazdınız
Ben de 10 gündür yıkanmıyor sandım
Terliyordur ve kokar şimdi yıkansa 10 dakika sonra tekrar kokar
Deotak al 10 tl civarı bir tüp bize iki kişi bir yıl gidiyor yıkanıp koltuk altına sürüyorsun terliyırsun kokmuyor
bir hafta sonra yıkanıp tekrar sürüyorsun arada yıkandığında etkisi gitmiyor yani
Benim eşim başta mırın kurın etti şimdi alıştı düzenli kullanıyor deodırant vs gibi kokusu da olmadığı için koku karışması ya da leke vs sorunu olmuyor