- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi belirsiz123
hergün yaparsın bu çok normaldir ve bu yaz günü de olması gerekendir, ama sabah akşam banyo yapıyorum demek biraz abartıya kaçmıyor mu? Uzmanlar bile sık sık duş almanın cildi kurutup yararlı baktarilerin ölebileceğini söylüyorlar. Kuaförler ise üstüne basa basa saçı en fazla 2 kez şampuanlanması gerektiğini söylüyor. Yazın günde 1 kışın ise 2 günde 1 olanı makbul olandır. Hayır anlamadığım yapsan bile bu kadar zamanı nasıl yaratıyor?
Ne var bunda ya?sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
Biliyorum bende kullaniyorum onu,onu sürüp 10 gün yikanmasanizda oluyor mu yani? sorun sadece koltuk altı değil ki, vücudu kokuyor insanin saçları kokuyor.onun başını koyduğu baza başlığı bile sararmış surekli silmeme rağmen
hiç duş almam canım ben, doğarken ebem yıkadı ölürken de imam yıkayacak inşallahNe var bunda ya?
Sana bu kadar inanilmaz geldigine gore, haftada bir falan dus aliyo olmalisin.
deotak kokusuz mu?
her gün yıkanan birine uygun dimi. yıkansanızda 1 hafta mı gidiyor. orasını anlamadım ben
Demek ondan samimiyetsiz buldun canim sen. Ama senin icin inanmasi zor olsa da gunde birden fazla dus alanlar var. Cok rahatlatiyo ozellikle yaz aylari.hiç duş almam canım ben, doğarken ebem yıkadı ölürken de imam yıkayacak inşallah
Az önce soylendim girdi duş aldı, disarida işimiz vardı çıktık hemen geldik terlemis sırılsıklam, bak boşuna girdim banyoya yine terledim diyo
Neyini samimi bulmuyosunuz ki? Banyo yapmaktan daha dogal ne var. Ben yeri geliyor gunde 4 kere bile yapiyorum. Sonucta terlediysem bu sicaklarda ve banyo yapma imkanimda varsa nicin yapmiyim ki. Ama bence benim ki banyo yapma hastaligina dogru gidiyorisim gucum olmasa butun gun dusta yasayacagim he bide her seferinde sacimida yikarim baska turlu banyo yapmis hissi alamiyorum
sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
Vallahi agustosda hamile olunca sabah akşam yıkanmak bile az geliyorsabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
ama benimki gerçek:))Ben ironi yapmıştım amaBenim kocam falan yok ki
Bi arkadas sabah aksam yıkınıyorum diyenleri samimi bulmamışda, herkes ona istinaden duş maceralarını anlattı:))Tüm yorumları okumadım sıkıldım vallahi. Herkes ne kadar temiz olduğunu söylemek için böyle bir konu bekliyormuş meğersem.
Ben de günde 18 kez duş alıyordum fakat derim eleğe döndüğü için. .... Öhöömmm...
Neyse sevgili konu sahibi eşinizden rahatsız olduğunuz anlaşılıyor madem duşa sokamıyorsunuz adamı ıslak mendille falan Kendini temizlemesini söyleyin belki rencide olur...
Konu sahibesinin EŞİ misiniz siz yoksasabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
Hahahhaha komik birde bu bayan yahuhiç duş almam canım ben, doğarken ebem yıkadı ölürken de imam yıkayacak inşallah
Bizde öyleyiz en az 2 şer kere giriliyor 50 tl geliyor fatura .su faturanızı düşünemiyorum
Hahahaahah ne o neymiş öyle ya