- 3 Ağustos 2015
- 191
- 114
-
- Konu Sahibi belirsiz123
Haftada 3 mü nerdeeee terliyorum diye o işide yapmak istemiyoryani cinsel birliktelikten sonrada mı almıyor.. haftada 3 cinsel birlikteliğiniz olsa 3 banyo o bile bişr nebze yeter.. eğer birliktelikten sonra duş alıyorsa sen 7 gün çalışmak zorunda kalıcaksın bence
Ay igrenç yaa alışkanlık olmamasından kaynaklanıyor.Ben günde 2 defa yıkansam bile rahatsz hissediyorum parfüm sabitleyici koltuk altı kullandığım halde..Iyy size sabrlar yaaa insan evlilikten tiksindirir böyle durumlar .İnsan nasıl yıkanmaz ya tek kelime igreç ya yıkanmadan istiyosa vermeyin :) yıkanıp gelsin öle huy edinir belki...Delirmek üzereyim artık sıcaklar malum insan yapış yapış oluyor ben sabah akşam duş alıyorum rahatsız oluyo insan ama adam aklina estikçe giriyor banyoya, söylediğim zaman karışma diyor üfff ter kokuyosun diyorum umurunda bile olmuyor ne yapmam lazım
Off bacım ya valla boşanma sebebi böyle şeyler pis insan çekilirmiHaftada 3 mü nerdeeee terliyorum diye o işide yapmak istemiyor
Yani aslinda çok pis değildir daha once havası kuru olan bir şehirde yaşıyorduk ama ıstanbul berbat en azından her gün alsa razıyımSebep???
Sabah akşamı geçtim günde 4-5 kez duşa girdiğim oluyor şu sıralar.
Konu sahibi, pis adam pistir. Ne yaparsan yap düzelmesi çok zor. Temizlik anlayışı çok küçük yaşlarda ailede kazanılır. Koskoca adamı bu konuda eğitemezsiniz diye düşünüyorum.
Neyini samimi bulmuyosunuz ki? Banyo yapmaktan daha dogal ne var. Ben yeri geliyor gunde 4 kere bile yapiyorum. Sonucta terlediysem bu sicaklarda ve banyo yapma imkanimda varsa nicin yapmiyim ki. Ama bence benim ki banyo yapma hastaligina dogru gidiyorsabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
mesajımdan alıntı yapanlar; artık neden diye sormayın hepinize tek tek nedenini yazmam mümkün değil mesaj tekrarına girer, yazdığım nedeni okuyun onun üzerinden konuşalım isterseniz
Istemiyo ki adam sırf banyo yapmasına sebep olsun diye ben saldircam adama nerdeyseAy igrenç yaa alışkanlık olmamasından kaynaklanıyor.Ben günde 2 defa yıkansam bile rahatsz hissediyorum parfüm sabitleyici koltuk altı kullandığım halde..Iyy size sabrlar yaaa insan evlilikten tiksindirir böyle durumlar .İnsan nasıl yıkanmaz ya tek kelime igreç ya yıkanmadan istiyosa vermeyin :) yıkanıp gelsin öle huy edinir belki...
Az önce soylendim girdi duş aldı, disarida işimiz vardı çıktık hemen geldik terlemis sırılsıklam, bak boşuna girdim banyoya yine terledim diyo
E tamam işte bi daha alıcakAz önce soylendim girdi duş aldı, disarida işimiz vardı çıktık hemen geldik terlemis sırılsıklam, bak boşuna girdim banyoya yine terledim diyo
Of ona kalırsa, tuvalet de kirleniyor yıkamayalım hiç, yatak da dağılıyor toplamayalım hiç, ev de batıyor temizlemeyelim hiç, hatta eninde sonunda öleceğiz hiç yaşamayalım mademAz önce soylendim girdi duş aldı, disarida işimiz vardı çıktık hemen geldik terlemis sırılsıklam, bak boşuna girdim banyoya yine terledim diyo
sabah saçımı yıkamadan hızlı duş yapıyorum şekil vermekle uğraşmamak için. eve geldiğimde banyo yapıyorum, gece yatmadan tekrar suya giriyorum bazen saçımı yıkıyorum bazen yıkamıyorum. tabi su parasını düşünen, üşenen, nemli yerlerde yaşamayan insanlar bunu pek anlamayabilirler.sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
Anlamiyor ışte adam şeyi ağır derler ya tam öyle, zaten bosanmamak için sabrediyorum bide bu çıktı başıma, kış gelsin artıkE tamam işte bi daha alıcakdışarı her çıkıp geldiğimde duş alıyorum nemden bittik nasıl yerliyor yapış yapış oluyor insan 10 kere çıksam alırım heralde
Aynen bende öyle sadece vucudumu yikiyorum bazen saçlar yoruyor insanı çünkü, şimdi gel böyle adamlara güzel gözükmeye çalışsabah saçımı yıkamadan hızlı duş yapıyorum şekil vermekle uğraşmamak için. eve geldiğimde banyo yapıyorum, gece yatmadan tekrar suya giriyorum bazen saçımı yıkıyorum bazen yıkamıyorum. tabi su parasını düşünen, üşenen, nemli yerlerde yaşamayan insanlar bunu pek anlamayabilirler.
Offf haklısınız iyice tiksindim valla herif tenAy yikanmayan koca
Bide yaninda yatacak beyaz don beyaz atlet
Arada gobegini kasiyacak kalk yikan diyeceksin koltuk altlarindan buram buram eksimsi bir koku
Hele hamilelikten sonra kesin bosardim o adami
Bence boykot edin koynunuza almayin adami
Bu nedir ya suyla sabun diye bisey var
Cok zorlarsa yatagada almayin
Offf haklısınız iyice tiksindim valla herif ten