Kocam banyo yapmiyor : (

Canim sen de zor olcak ama yikanma boyle les gibi ter kok sonra git otur yanina yaklas felan anlasin ne zor sey oldugunu:d

Canim sen de zor olcak ama yikanma boyle les gibi ter kok sonra git otur yanina yaklas felan anlasin ne zor sey oldugunu:d
Alismistir o kendi kokusundan kadinin kokusunu almaz hadi bunu gectim benim aklima gelende bu kkkmus sekild yataga yatacak klltuga uzanacak

Az önce soylendim girdi duş aldı, disarida işimiz vardı çıktık hemen geldik terlemis sırılsıklam, bak boşuna girdim banyoya yine terledim diyo :KK34:

O zaman hemen terliyorsa deodorant kullanmayı alışkanlık edinmeli. erkekler için dove ürünleri çok güzel. bu sene çıkanlar. eşimim teri hiç kokmaz ama her gün mutlaka duş alır ve sadece koltuk altı değil heryerine de bir hafifçe dolaştırır. Ben de kendime iyi bir ürün bulana kadar onunkileri kullandım.
Mesela benim kokum çok ağır. Ben de sürekli duş alıyorum. Rexonanın bir deodorantını keşfettim şimdi hem ağır kokmuyor hem de hiç terletmiyor. Tabi her gün mutlaka duş alıp tazeliyorum.

Istemiyo ki adam sırf banyo yapmasına sebep olsun diye ben saldircam adama nerdeyse
ay zor valla üşengeçlikten de olabilr söylemekten vazgeçmeyin ya eş olrak en doğal hakkın ya..Tatlı dil cilveyele filan sevdiği seyleri yaparak zıt gitmeyerek deneyn yoksa yapmayabilir.insan bi kere sogumaya görsün bende kocam duş alsın parfum de sıkmazsa hoşuna gitmiyor seksi ya da çekici gelmiyor ay kaldı ki duş almasa el sürdürmem.Canm tatlı dille de bakalım..

Oncedende boyle bir konu acmisti densizin biri sonra da facede falan sayfalarda komedi diye paylasmisti. Direk o geldi aklima. Ins oyle bir sey degildir yine.:110:

Benim kocişim günde 6 kere banyo yapar:KK53::KK53: Hep bunu yazmak istemişimdir, kocişçilere özendim :21:
Neyse konu sahibi, ter kokuyorsun diyip sertçe uyarmana rağmen rencide olmayıp bir de üzerine tersleniyorsa işin zor demektir. Yani yıkanmazsan sana yaklaşmam falan desen, yani işte yatak odasında falan? İşe yaramaz mı?
benim eşim ne kadar yapar sayamadım bile ama galiba 6 oluyordur:) bende bundan şikayetçiyim kardeşim. bu kadar duş olur muu bee:)

O zaman hemen terliyorsa deodorant kullanmayı alışkanlık edinmeli. erkekler için dove ürünleri çok güzel. bu sene çıkanlar. eşimim teri hiç kokmaz ama her gün mutlaka duş alır ve sadece koltuk altı değil heryerine de bir hafifçe dolaştırır. Ben de kendime iyi bir ürün bulana kadar onunkileri kullandım.
Mesela benim kokum çok ağır. Ben de sürekli duş alıyorum. Rexonanın bir deodorantını keşfettim şimdi hem ağır kokmuyor hem de hiç terletmiyor. Tabi her gün mutlaka duş alıp tazeliyorum.

Bacım sorması ayıp rexonanın hangi deodorantı? Benim koku o kadar sıkıntı olmuyor ama terlemem fazla. Koltukalındaki ıslak görüntü korkulu rüyam :110:

Esiniz mutlu değil. Yaşadığı hayatı sevmiyor. Derdine derman duş jeli ve sungerden gelmez.
Sizi seviyor Mu?
Sizle yaşamayı seviyor mu?
Hayatla bağ kopması önce kişisel bakimin, iliskilerin ihmaliyle başlar. Uzun süredir depresyondadir. Belli ki ne kendi ne de siz bunun farkindasiniz.

X