- 27 Temmuz 2015
- 723
- 440
-
- Konu Sahibi belirsiz123
Yaşanılan şehirde çok sıcak olabilir. Sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorum aşırı derecede sıcak bir sehir mersin. bakkala gitsem bile su içinde kaliyorum. Hergün benim de 3.4 bulur.Ben günde 8 kere duş aldığını bilirim, sabah akşam duş almak çok mu ki?
Ayrıca insan niye böyle bir konuda yalan söylesin?
Evde olup da çok terleyen insan, 50 kere de alabilir
Deodorant kullanmiyormusunuz ailecek. Gunde defalarca deodorant sıktıgım olur cantamdada vardir bi tane. Zaten hamileyim kokuya gelemiyorm midem kalkiyorAz önce soylendim girdi duş aldı, disarida işimiz vardı çıktık hemen geldik terlemis sırılsıklam, bak boşuna girdim banyoya yine terledim diyo
8 kere duş almak temizlik değil obsesyondur acilen psikiyatriye gidin
Yaşanılan şehirde çok sıcak olabilir. Sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorum aşırı derecede sıcak bir sehir mersin. bakkala gitsem bile su içinde kaliyorum. Hergün benim de 3.4 bulur.
Arkadaş demiş ya günde 2 kere duş olayı ona istinaden dedim aslında belki çok sıcak şehirdir diye insan anca suyun altında serinliyor.Siz internetten 2 cümlemle teşhis koyduğunuza göre psikiyatri profesörü olmalısınız. Sizden randevu rica edeyim mümkünse?
Şu anda Türkiye'nin pek çok yeri aynı. Istanbulda yaşıyorum ve evim de epey sıcak oluyor. Dışarı çıkmaya gerek kalmıyor terlemek için. Oturduğumuz yerde kollarımızdan su dalmıyor öğlen vakti.
Ama bazı arkadaşlar ya kutuplardan yazıyor bize ya da ter bezlerine botox yaptırmışlar
Arkadaş demiş ya günde 2 kere duş olayı ona istinaden dedim aslında belki çok sıcak şehirdir diye insan anca suyun altında serinliyor.
Bana bak bayan sen de benim sinirlerimi hoplatma,resmen hakaret ediyorsun banayorumlara ve eleştirilere açık değilsen konulara girmeyeceksin o zaman sana burda kimse ahlak ve terbiye derside vermiyo bende daha fazla terbiyesizlesme yazdıklarına dikkat et biraz haddini aşma zaten eşini rencide etmenden de karakterin belli zaten
Vallahi sabah akşam foşur foşur banyo yapıyorum...eşim de kızlarım da...sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum
Siz internetten 2 cümlemle teşhis koyduğunuza göre psikiyatri profesörü olmalısınız. Sizden randevu rica edeyim mümkünse?
Evet öyleyim :) hasta insan tepkilerine de çok alışık olduğum için bu anlamsız öfkenizi de maruz görüyorum :) keşke küfretmişim gibi yazmasaymışsınız neyse eminim siz de normal olmadığınızı biliyosunuzdur..kolay gelsin 9. Da ankaradaki asker analarına gelsin :)))
Şu anda Türkiye'nin pek çok yeri aynı. Istanbulda yaşıyorum ve evim de epey sıcak oluyor. Dışarı çıkmaya gerek kalmıyor terlemek için. Oturduğumuz yerde kollarımızdan su dalmıyor öğlen vakti.
Ama bazı arkadaşlar ya kutuplardan yazıyor bize ya da ter bezlerine botox yaptırmışlar
Siz internetten 2 cümlemle teşhis koyduğunuza göre psikiyatri profesörü olmalısınız. Sizden randevu rica edeyim mümkünse?
Yaani havalar kac derece sicak ben de gunde 2kez giriyorum valla ilkinde lif sampuan ikincisinde sadece lif saclarim cok yipranmasin diye o da.Demek ondan samimiyetsiz buldun canim sen. Ama senin icin inanmasi zor olsa da gunde birden fazla dus alanlar var. Cok rahatlatiyo ozellikle yaz aylari.
Yok yaa herşeyi denedim sen de sigara iciyosun kokuyosun diyo, az kaldı kışa az daha sabredecegim mecburBacım sende duş alma pis pis kok yaninda o gelir gel dus alalim diyevallaha aklıma bu geldi .d.d.d
Yok yaa herşeyi denedim sen de sigara iciyosun kokuyosun diyo, az kaldı kışa az daha sabredecegim mecbur