Kocam banyo yapmiyor : (

Cevaplara az göz attım..Öyle pis kokuyorsun yok yanaşmam aynı odada durmam bu şekilde bir çözüme ulaşamazsın iş inada biner.. Siz eğer bu şekilde eşlerinize istediğinizi yaptırıyorsanız ne mutlu size.. Benim düşünceme göre güzellikle söyle tatlı dille biliyorum söyledim diyceksin ama terste konustun büyük ihtimal öncesinde. İstersen birde şöyle dene yıkanmasanda ben senin kokunu seviyorum de ama gömleklerini tişörtlerini yıkama üst üste bi kaç gun giysin kendide rahatsız olacaktır.. Benim düşüncem tatlı dilden vazgecme çünkü zorlamayla bit kez iki kez olur devamı gelmez..

Biz buradan ne yapabiliriz ki.
Alıp zorla sokun banyoya...
Beraber banyoya girmeyi teklif edin. vs.

Ayy pis al eline fırçayı oto yıkamadakiler gibi yıka onuda biz mi söyleyelim

Pis olmak boşanma sebebi direk bence. Hasta olur, kırk yılda bir olur, sular kesilir vs gibi istisnalar dışında kokacak kadar sürekli yikanmamak boşanma sebebidir yahu.

Ömür geçer mi kokan adamın yanında yatağa girmeye öpüp koklamaya igrenir insan.

'Habire duş yapanı samimi bulmuyorum' diyene cevap yetiştirme derdine düşmüşsünüz de kadıncağız burda dert yanıyor bize onu unuttunuz. Kime de kim ne kadar duş yapıyorsa?

Canım benim, yatakları ayırmayı dene. Biraz da bu durumu başına kakmak lazım. Mesela haftada kaç kez yıkanıyor? Ben olsam aynı yatakta uyumam, aynı koltukta oturmam. Karışma bana ne demek ya ? Evli bir insan kendine nasıl bakmaz eşine karşı? Dediğim gibi ben olsam öptürmem de sarılmasına da izin vermem, yan yana oturup yatmam.

Kusura bakma canım, ama gerçekten de boşanma sebebi.

Tüm sayfaları okuyamadım belki konusu geçmiştir de her zaman mı böyleydi eşiniz, yani son zamanlarda oluşan bir durumsa depresyonda olabilir, ben her gün duş alan biriyken depresyonum depreştiğinde zoraki atardım kendimi duşa.

Yha kızlar anlamadığım türkiye gündemi bu durumdayken saçma sapan eften füften konularla kk ne yazıyorsunuz hiç yorulmadan gücenmeden gerçekten okuyunca güldüm yani o senin eşin sonuçta saçmalamışın bence adam belki işten gelip yoruluyordur belki o anki ruh hali duş almak istemiyo belki hiç hali yok çalışmaktan hiç böyle düşündünmü acaba mesela eşim çok yogun çalışan biri geceli gündüzlü işten gelir bazen halının üzerine kendini bi atar biraz kendime gelene kadar ne olur müsade et der duş konusunda gelince eşimin burcu kova balık gibi sudan hiç çıkmaz yaz kış farketmez günde 10 kere duş aldıgını bilirim prensib meselesi o yüzden eşine karşı anlayışlı ve duyarlı davranmanı tavsiye ederim arkadaşım takma kafana

Günde iki defa çokta enteresan değil olmasi gereken şey ... Ama 6 7 defa banyo yapanlar nasıl oluyor her banyoda çamaşır değiştirmiyorlar mi ben takintiliyimdir duştan sonra asla aynı şeyleri giyemem
Konu Sahibi arkadaş sanada Allah sabır versin insan dolmuşta otobüste kokan insanlara tahammül edemiyor aynı evde aynı yatakta nasıl tahammül etsin ... tatlı dille alıştırin banyoya

Sende türkiye gundemiyle ilgili şeyler yaz o zaman illa eleştirecek birşeyler buluyorsunuz, bende farkındayım ülkede olanların ne yapalım hayat devam ediyor ,sağol

Bir de sacmaslamissin yazmissin,herkes olmadık şeyler yazıyor burda ben mi sacmalamis oluyorum ? Ilgini çekmiş ki yorum yazmissin sende sacmaliklardan hoslaniyorsun demekki, ahlak ve terbiye dersine ihtiyacım yok

Evet biraz sıkıntılı bir dönem geciriyor sanırım haklısınız böyle dusunmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…