Kocam banyo yapmiyor : (

Benim eşimi gece yataktan kaldırıp çok duşa göndermişliğim vardır.Tam yatarız aa sen duş almadın dimi derim hadi duşa oda doğru der gider alır duşunu öyle öyle alıştı ayaklarını yıkatırım her dışarı çıkıp içeri geldiğinde kokuyolar çünki.Adamı boş bırakmayacaksın çocuk gibi duşa gir ayak yıka(bazıları böyle malesef):KK51::KK20::KK53:

hergün yaparsın bu çok normaldir ve bu yaz günü de olması gerekendir, ama sabah akşam banyo yapıyorum demek biraz abartıya kaçmıyor mu? Uzmanlar bile sık sık duş almanın cildi kurutup yararlı baktarilerin ölebileceğini söylüyorlar. Kuaförler ise üstüne basa basa saçı en fazla 2 kez şampuanlanması gerektiğini söylüyor. Yazın günde 1 kışın ise 2 günde 1 olanı makbul olandır. Hayır anlamadığım yapsan bile bu kadar zamanı nasıl yaratıyor?

Sabah-akşam yapınca keselenmek gerekmiyor, duş kavramı yani =))
Valla bu sıcakta cildi, bakteriyi düşünecek halim yok
Hafta sonları üç kez bile girdiğim oluyor banyoya, saç yıpranıyor ama napim olacak artık ve hiç de abartı değil bence kokarca gibi mi dolaşacağız

Biliyorum bende kullaniyorum onu,onu sürüp 10 gün yikanmasanizda oluyor mu yani? sorun sadece koltuk altı değil ki, vücudu kokuyor insanin saçları kokuyor.onun başını koyduğu baza başlığı bile sararmış surekli silmeme rağmen

Ama iki günde bir yıkanıyor dediniz

Eğer çok ağır kirletici bir işi yoksa o kadar kirlenmez zira benim eşim de hergün yıkanmaz masa başı çalışır ve çooooook kirlenmez

Ana sarı deyince acaba sigara mı içiyor diye düşündüm babam çok sigara içerdi teri bile sarı sarı olurdu

deotak kokusuz mu?

her gün yıkanan birine uygun dimi. yıkansanızda 1 hafta mı gidiyor. orasını anlamadım ben

Kokusuz

Fresh yazanın sözde kokusu varmış ama o bile deodorant gibi değil

Evet her gün yıkansanız da haftada bir sürmek yetiyor yıkandıktan sonra bir kere sürüyorsunuz bir dahaki hafta aynı gün tekrar yıkanıp sürüyorsun arada istediğin kadar yıkanıyor hatta denize giriyorsun bir şey değişmiyor

Neyini samimi bulmuyosunuz ki? Banyo yapmaktan daha dogal ne var. Ben yeri geliyor gunde 4 kere bile yapiyorum. Sonucta terlediysem bu sicaklarda ve banyo yapma imkanimda varsa nicin yapmiyim ki. Ama bence benim ki banyo yapma hastaligina dogru gidiyor :KK57::KK49: isim gucum olmasa butun gun dusta yasayacagim:KK14: he bide her seferinde sacimida yikarim baska turlu banyo yapmis hissi alamiyorum :KK45:

su faturanızı düşünemiyorum

sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum :KK14:

Yazın sabah akşam banyo yapıyorum, evdeysem üçlüyorum hatta. Yoksa insan yapış yapış oluyor, temiz olsa bile hissedemiyor, ferahlıyamıyor...

Ben de yapmayanları anlayamıyorum, bu normalmiş gibi geliyor ama sizin yazdığınızı epey beğenen olmuş:)) şaşırdım :) bu sıcaklarla başk nasıl başa çıkılır ki?

sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum :KK14:
Vallahi agustosda hamile olunca sabah akşam yıkanmak bile az geliyor:KK54: öğlen,gece her aklıma estiğinde duştayım sadece öyle nefes aldığımı hissesiyorum her seferinde saclarımı sampuanlamasamda mutlaka duş jeliyle yıkanıyorum yoksa nefes almak mümkün değil:)

Tüm yorumları okumadım sıkıldım vallahi. Herkes ne kadar temiz olduğunu söylemek için böyle bir konu bekliyormuş meğersem.
Ben de günde 18 kez duş alıyordum fakat derim eleğe döndüğü için. .... Öhöömmm...
Neyse sevgili konu sahibi eşinizden rahatsız olduğunuz anlaşılıyor madem duşa sokamıyorsunuz adamı ıslak mendille falan Kendini temizlemesini söyleyin belki rencide olur...

Tüm yorumları okumadım sıkıldım vallahi. Herkes ne kadar temiz olduğunu söylemek için böyle bir konu bekliyormuş meğersem.
Ben de günde 18 kez duş alıyordum fakat derim eleğe döndüğü için. .... Öhöömmm...
Neyse sevgili konu sahibi eşinizden rahatsız olduğunuz anlaşılıyor madem duşa sokamıyorsunuz adamı ıslak mendille falan Kendini temizlemesini söyleyin belki rencide olur...
Bi arkadas sabah aksam yıkınıyorum diyenleri samimi bulmamışda, herkes ona istinaden duş maceralarını anlattı:))

Ayyy senin icin arama yaparken bu konuyu buldum baksana neler demisler, diye .bu konuyu okuttur ,belki utanir.bu arada eslere biz nekadar soylesek bazilari yapmiyo baskasindan duyunca yapiyo bi dene istersen..

X