• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana başkasına aşık olduğunu söyledi?

her etkilendiğimiz için boşanacaksak ozaman evlilik diye bişey kalmaz
O zaman evdeki kapı çerçevelerinizi biraz yükseltin, geçerken eğilmek zorunda kalmayın.

Valla size müstehakmış adamın arkanızdan iş çevirip aldatması, ne diyeyim. Adam bilememiş sizin başkasına aşık olsa da kocam da kocam diyeceğinizi, dürüst davranmış. Halbuki çaktırmadan gününü gün etse, diğer kadınla da bir hayat kursa siz zaten boşanmazmışsınız.

Yani eğer gerçekse sizin için zor bir durum elbette ama eşiniz gibi adamları da sahalarda daha çok görmek isteriz. Ruhunuz duymadan sizi aldatabilirdi de ama dürüstçe boşanmak istediğini söylemiş. Çok zor ama size de onurlu bir şekilde beni sevmeyeni ben de sevemem demek düşer bence.

Böyle kocaman bir problemi olan insan konuşur da konuşur. İçini döker susmaz susamaz. Konu sahibi sosyal deney yapıyor sanırım. Kısa kısa cevaplar falan. Boşuna tavsiye vermeyin, baştan aşağı düzmece bu konu.

Başkasına aşık olan birini ne yapcan eve bağlamak ne tasma tak petege bağla belki durur Tuvbe tuvbe Valla kusura bakmayın bazen çok mantıksız oluyorsunuz

Ne diyebilirim ki üzülüyorum size

Adam aşık ama siz vazgeçmeyi düşünmüyorsunuz

E o zaman size bir büyücü önermemizi istiyorsunuz ?

Bizde öyle şeyler yok maalesef başkasını seviyorsa gider yuvamı yıkacağım şeyler var yıkmayacağım şeyler var başkasına aşık adamla aynı evde nasıl kalabilirsin bile bile şahsen seven insan bunu bile bile maalesef yapamaz size Allah kolaylık versin

hayır bu ilk defa oluyor. 6 yıllık evliyiz. ben diyorumki zamanında banada aşık olduğunu söylüyordu

ee diyelim ki bu kadına olan aşkıda bitti yine size mi aşık olacak zannediyorsunuz başkasına aşık olacak.. bitmiş arkadaşım vazgeçmiş adam. sizin kafa yapınıza 6 yıl çok bile aşık kalmış adam. kendine saygısı olmayanı kim sevebilir ki..

Bazı kadınlar yuva kurmayı çalışmama gerek kalmasın bana baksın akşamdan akşama eve gelsin adı yeter olarak gördüğü için ve elalem odaklı yaşadığı için boyle bir durumu kabul edebiliyor. Eve baglamaniza gerek yok ki. Kabul edin bazen ona gitsin bazen size gelsin. Evlilik iste. Tövbe tövbe

Back
X