kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Merhaba arkadaslar bende nuri beyle gokhan bey arasinda kaldim karar veremiyorum ozellikle cihan hasthanesi nasil gidenler ve memnun olanalar benide bilgilendirirse cok sevinirim nuri beyi taniyorum ona bir kac kere gitmistim genelde normal dogum yaptirmK isteyen ve guzel motive eden bi doktor ama gokhan bey nasil cok merak ediyorum birde muayene ucreti cihan hastanesinin ne kadar

Canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah, dualarımız seninle, bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle, doğumdan sonra yine bekleriz

biraz geç oldu cevap için ama... bana görümcem hemşire arkadaşından almıştı randevuyuç hiç sevk meselesi olmadı. giden kişilerden de hiç duymadım. özeldeki doktorum yaptırsanız iyi olur dedi o kadar.

benim kasıgımda fıtık oldugu için mecbur sezeryan olcam ama tercihim normaldi hep, Mehmet Ataman ı da iyi tanırım gercekten iyi bir hekimdir.

benim kasıgımda fıtık oldugu için mecbur sezeryan olcam, ama akademi hastanesi konusunda cok tedirginim. doktoruma cok güveniyorum. Eray bey arkadasımın doktoruydu cok memnundu kendisinden

cnm ben Gökhan beyin 4 yıllık hastasıyım ve çok memnunum çok moral verıyor benım ıcın en onemlısı buydu.. cıhan hastanesıde güzel ben on gun once muayene oldum ücreti 62 liraydı tahlıllerde pahalı değil kesınlıkle gokhan beyı tavsıye ederım

Ayy cok sevindim aldim randevumu carsamba gidicem insallah hastaneyide begenirim buarada gokhan bey normal dogumdan mi yoksa sezeryan dogumdanmi yana bi fikrin varmi hos gidince hepsini soracamda on bilgi topluyorun iste bazi doktorlar doguma girmiyormusta o yuzden cok tedirginim :'(

Günaydın güzel anneler, aranızda muayene için Eray Çalışkan'a giden var mı?

Sezeryandan yana diye biliyorum ben de cihan hastanesine gidiyorum.Ama doktorum farklı

Sezeryandan yana diye biliyorum ben de cihan hastanesine gidiyorum.Ama doktorum farklı

Yapma yaaa napcam ben simdi :'( cihan hastanesinide herkez pek ovdu ama bende beni gazlayacak doktora gitmem gerekiyorki ben normal dogum istiyorum cok uzuldum simdi akademiyede gitmek istemiyorum odalari fln cok kotu cunku ben tek kisilik oda istiyorum orda bi odada iki kisi oluyor

Ben akademi hastanesinde nuri beye gidiyorum kendisinden çok memnunum.
Daha önce 2 arakadaşımında doğumunu bizzat kendisi yaptırdı.
Hastanenin odaları 2 kişilik ama odadaki diğer yatağı istersen çok cüzi bir rakamla satın alabiliyorsun. Yani diğer yatak için arkadaşlarım 80 veya 100 tl gibi bişey ödemişlerdi ve odada tek başına kalmışlardı.

Bilgi vermek istedim.

Evet bende normalde nuri beyin hastasiyim ama odayi satin almak icin 250 tl odeniyormus onu duyunca vazgecmistim birde cihandaki aletler daha yeni ve burda okudugum kadariyla randevuna hic zamaninda giremiyormussun ben istanbulda yasiyorum burdan gidip gelicem o yuzden tam zamaninda girmem lazim ben heralde cihana gidip tekrar nuri beye donucem gibi geliyor cunku adam acayip sicak kanli ve dogumlara giriyor bakalim carsamba kararimi verecem ama bilgilendirdigin icin tesekkur ederim

canım herşeyden önce senin doğumu nasıl istediğin önemli ve bebeğin o anki pozisyonu... senı kımse sezaryene zorlamaz.. doğumlara kendı gırıyor dıye bılıyorum.. hastanede güzel ben bugun gıdıp asılama yaptırdım hattaa gokhan beye dogumhaneyı falan gordum cok hızyenık ve ebeler çok ıyı ılgılenıyor guleryuzluler benı bayağı rahatlattılar mesela.. inşallh asılamam tutar da doğuma da giderim :)

inşallahhh Allahım gönlüne göre versin kaçıncı aşılaman bu ilk mi

merhabalar ben gokhan beyın hastasıyım. sahsen ben sezeryandan yanayım su an ama doktorum bır kez bıle sezeryana yonlendırmedı benı. cok yakın bır arkadasım normal ıstıyor oda gokhan beyın hastası normal istıyorsan normal olur tabı dedı. gokhan bey cok ıyı bır hekım ve ınsan. annenın ıstegıne saygı duyuyor sezeryan ıstersen hayır yapma demez normal ıstersen de yaparız dıyen bırı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…