• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

selamlar dun konak hastanesinin fiyatlarını öğrendim merak edenler için
muayne 72 tl normal doğum 1000 sezeryan 1500 tl

Kızlar az önce dr.dan geldim 3lü test sonuçlarını gösterdim. Çok şükür bi sorun yok.Allah herkesin yavrusunu sag salim,sağlıklı bi şekilde ailesine bagislasin insallah.Amin.

Kızlar az önce dr.dan geldim 3lü test sonuçlarını gösterdim. Çok şükür bi sorun yok.Allah herkesin yavrusunu sag salim,sağlıklı bi şekilde ailesine bagislasin insallah.Amin.

Gözün aydın canımm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini, hepimiz sağlıkla kavuşalım kuzucuklarımıza inşallah :16:

daha dün öğrendim hamile olduğumu canım değerim 225 cıktı, sanırım 15 günlük falan, Doktorum Halil Atalay, çok memnunum kendisinden, p tesi tekrar baktırcam bhcg ona göre usg için randevu verecek :40:

Tebrik ederim canım.Daha nice haftalara o zaman :) Halil beyin ozel muayenehanesi vardı sanırım iyi bir dr olduğunu duymuştum bende.

Tebrik ederim canım.Daha nice haftalara o zaman :) Halil beyin ozel muayenehanesi vardı sanırım iyi bir dr olduğunu duymuştum bende.

çok teşekkürler :54: evet özel muayenehanesi var, 4 tane arkadaşım gidip memnun kalmıstı, arkalarından bende başladım Halil bey e cok babacan bir insan, seni senden daha fazla düşünüyor, içini rahatlatıyor bi de ben cok panikl biriyimdir :52:

çok teşekkürler :54: evet özel muayenehanesi var, 4 tane arkadaşım gidip memnun kalmıstı, arkalarından bende başladım Halil bey e cok babacan bir insan, seni senden daha fazla düşünüyor, içini rahatlatıyor bi de ben cok panikl biriyimdir :52:

Önemli olanda o zaten seçtiğin dr.a giderken aklında tereddutun olmayacak, beklentilerini karşılayacak.

merhaba, bende Halil bey e gidiyorum çok memnunum

Merhaba canım, Halil Bey gerçekten ilgili ve güleryüzlü bir doktor. Ancak sadece sezeryan yapıyor. Tabi sezeryan düşünüyorsan sıkıntı yok, ama normal doğum düşünüyorsan son anda başka doktor doğumuna giriyor.Ben de bütün gebeliğim boyunca benle ilgilenen doktorun doğumumu yapsın istediğim için, istemeden de olsa değiştirmek zorunda kaldım. Bu gebeliğimde Eray Çalışkan'a gidiyorum. Halil Bey kadar güleryüzlü değil ama, çok iyi bir doktor o da.

daha cok yeniyim :) senin doktorun kim

Canım ben Mehmet Ataman'a gidiyorum ilk hamileligimde de ona gitmiştim memnunduk o zaman.Normal dogumdu ilki bunu da normal düşündüğüm için Mehmet beyde normal doğum taraftarı bi sorun olmadığı sürece,onun için gene onu tercih ettim.Ilk zamanlar Nuri'ye gitmiştim Akademi'ye ama bi türlü içime sinmedi orası gene bildiğimiz dr.dan sasmayalim dedik.

evet kızlar sona yaklaştım. çarşamba sabah doğum var,dua edin kızıma sağ salim kavuşayım.artık doğumdan sonra görüşürüz. darısı bütün hamişlerimize, allah herkesi kurtarsın.kendinize iyi bakın.

evet kızlar sona yaklaştım. çarşamba sabah doğum var,dua edin kızıma sağ salim kavuşayım.artık doğumdan sonra görüşürüz. darısı bütün hamişlerimize, allah herkesi kurtarsın.kendinize iyi bakın.

Canım bulusmamiza ve bişeyler paylasmamiza sen sebep oldun burda.Allah razı olsun senden.Dualarimdasin.Hayirlisiyla kızına kavusursun inşallah.Deneyimlerini de paylasirsin burda inşallah dogumdan sonra gene bekleriz :))

Canım bulusmamiza ve bişeyler paylasmamiza sen sebep oldun burda.Allah razı olsun senden.Dualarimdasin.Hayirlisiyla kızına kavusursun inşallah.Deneyimlerini de paylasirsin burda inşallah dogumdan sonra gene bekleriz :))

teşekkür edeim canım, inşallah bütün arkadaşların doğumu gerçekleşince bir buluşma ayarlar yüzyüzede görüşrüz. darısı geride kalanlara,doğumdan sonra gelirim, sevgiyle kalın.

Saglikli ve sihhatli seklde rabbim kucagina almayi nasip etsin, dogumunda en kolay sekilde olur insallah.

Back