Canım ben özele gittiğimi, ordaki dr.un yazdığını söyledim acaba sana ultrasonu devlet hastanesi dr.u yazdı gibi mi düşündü?
belkide ama ne kadar saçma illa devlet hastanesi nden sevk mi. almak lazım yaa uuff ( e Peki napicaz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben özele gittiğimi, ordaki dr.un yazdığını söyledim acaba sana ultrasonu devlet hastanesi dr.u yazdı gibi mi düşündü?
belkide ama ne kadar saçma illa devlet hastanesi nden sevk mi. almak lazım yaa uuff ( e Peki napicaz?
Kızlar az önce dr.dan geldim 3lü test sonuçlarını gösterdim. Çok şükür bi sorun yok.Allah herkesin yavrusunu sag salim,sağlıklı bi şekilde ailesine bagislasin insallah.Amin.
merhaba ben de varım
Hoşgeldin gitaros :) sen kac haftaliksin, dr.un kim?
daha dün öğrendim hamile olduğumu canım değerim 225 cıktı, sanırım 15 günlük falan, Doktorum Halil Atalay, çok memnunum kendisinden, p tesi tekrar baktırcam bhcg ona göre usg için randevu verecek
Tebrik ederim canım.Daha nice haftalara o zaman :) Halil beyin ozel muayenehanesi vardı sanırım iyi bir dr olduğunu duymuştum bende.
Muayene ücreti 140 TL canım. Arada kaç sefer gidersen git 2 hafta da bir muayene ücreti alıyor. Yani bu hafta gittin ödeme yaptın diyelim. bir dahaki hafta yine gittiğin zaman ücret almıyor.
çok teşekkürler evet özel muayenehanesi var, 4 tane arkadaşım gidip memnun kalmıstı, arkalarından bende başladım Halil bey e cok babacan bir insan, seni senden daha fazla düşünüyor, içini rahatlatıyor bi de ben cok panikl biriyimdir
Önemli olanda o zaten seçtiğin dr.a giderken aklında tereddutun olmayacak, beklentilerini karşılayacak.
merhaba, bende Halil bey e gidiyorum çok memnunum
merhaba ben de varım
daha cok yeniyim :) senin doktorun kim
evet kızlar sona yaklaştım. çarşamba sabah doğum var,dua edin kızıma sağ salim kavuşayım.artık doğumdan sonra görüşürüz. darısı bütün hamişlerimize, allah herkesi kurtarsın.kendinize iyi bakın.
Canım bulusmamiza ve bişeyler paylasmamiza sen sebep oldun burda.Allah razı olsun senden.Dualarimdasin.Hayirlisiyla kızına kavusursun inşallah.Deneyimlerini de paylasirsin burda inşallah dogumdan sonra gene bekleriz :))
evet kızlar sona yaklaştım. çarşamba sabah doğum var,dua edin kızıma sağ salim kavuşayım.artık doğumdan sonra görüşürüz. darısı bütün hamişlerimize, allah herkesi kurtarsın.kendinize iyi bakın.